Masina de paine Heinner HBM-1360WH, 850 W, 1130-1360g, 2 palete, 12 programe, timer, afisaj lcd, Alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Masina de paine Heinner HBM-1360WH, 850 W, 1130-1360g, 2 palete, 12 programe, timer, afisaj lcd, Alb de la Heinner

Masina de paine Heinner HBM-1360WH, 850 W, 1130-1360g, 2 palete, 12 programe, timer, afisaj lcd, Alb

 
   
E greu de refuzat o paine proaspata si calda, care sa-ti aminteasca de cea pe care o prepara in casa, cu grija si drag, bunica. Mai ales daca acum se prepara mult mai simplu si mai rapid. Cu masina de facut paine HBM-1360WH, ai paine proaspat coapta in orice moment doresti.
   
2 Palete si cuva detasabile si lavabile

Pentru rezultate optime, aparatul este echipat cu 2 palete de amestecare anti-adezive. Atat paletele, cat si cuva aparatului sunt detasabile si lavabile, simplu de curatat dupa ce le-ai utilizat.
   
Capacitate 1360 g

Cuva are o capacitate maxima de 1360g, numai buna ca sa poti prepara o paine delicioasa pentru intreaga familie. Surprinde-i pe toti cei dragi cu mirosul irezistibil al painii proaspat coapte.
   
Afisaj LCD

Aparatul este dotat cu afisaj LCD, ca sa fii la curent cu stadiul in care se afla preparatul tau, in orice moment doresti.
   
12 Programe de preparare

De la reteta de paine obisnuita, pana la paine integrala, de secara, paine dulce sau paine frantuzeasca, posibilitatile sunt nelimitate, si asta pentru ca aparatul iti pune la dispozitie 12 programe de preparare. Tu trebuie doar sa adaugi ingredientele necesare si sa setezi programul dorit.
   
Timer 13 ore

Programezi si e gata cand vrei. Masina de facut paine HBM-1360WH, are un timer pentru pornire programabila de pana la 13 ore. Astfel vei putea sa iti organizezi timpul eficient, iar painea va fi gata fix inainte sa te pui la masa.


CARACTERISTICI GENERALE

Capacitate 1360 g
Putere 850 W
Numar programe 12
Tip panou de comanda Digital
Grade rumenire 3
Functii Mentinere la cald
Numar palete 2
Tip programe Paine integrala
Accesorii incluse Lingura masurare Carte retete Cana masura
Culoare Alb
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.