Masina de paine Panasonic SD-ZX2522KXS, 37 programe, Negru/Inox

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Masina de paine Panasonic SD-ZX2522KXS, 37 programe, Negru/Inox de la Panasonic

Mai mult decat o simpla masina de facut paine

Va prezentam masina de facut paine SD-ZX2522 care are patru noi optiuni de meniu: pe langa reteta populara de paine fara gluten, utilizatorul poate sa se bucure acum de retete foarte gustoase fara gluten pentru prajituri si paste, precum si de paine din cereale integrale. Toate acestea intr-un design frumos din otel inoxidabil de culoare neagra, cu comenzi tactile avansate pe panoul de sticla.

 
 

Panou tactil

Bucurati-va de cat de usor este sa setati programul adecvat cu ajutorul panoului de control tactil elegant si compact.

 
 

20 de programe de copt

Modelul SD-ZX2522 este dotat cu patru noi programe pentru confortul dvs. Paine din multicereale (rapid), Paine simpla fara gluten si Prajitura fara gluten. De asemenea, puteti alege unul din cele trei niveluri de dimensiuni pentru paine si de culoare pentru coaja, pentru a coace exact painea dorita. In plus, economisiti timp: faceti aluat de pizza de casa in doar 45 min. sau paine fara gluten in 2 ore; programul Grau integral - rapid dureaza 3 ore.

 
 

15 programe pentru aluat

Masina de facut paine Panasonic SD-ZX2522 nu se limiteaza doar la a coace painea, ci si prepara diverse tipuri de aluat, chiar si aluat de paste si de prajitura fara gluten. Rasfatati-va cu chifle, cu paine si cu prajituri de casa fara gluten, proaspat coapte sau savurati paste proaspete fara gluten, facute dupa gustul dvs.!

 
 

100 % fara gluten

Programele fara gluten va permit sa preparati aluat de paine, de paste si de prajituri fara gluten. Va ofera paine proaspat preparata, facuta special dupa gustul si cerintele dvs.

 
 

Prajituri fara gluten

Panasonic a dedicat resurse semnificative de cercetare si dezvoltare pentru crearea tehnologiei inovatoare care asigura secventa adecvata de programare, de temperatura si de durata a procesului de coacere pentru a obtine prajituri fara gluten care au un gust incredibil. Persoanele care sunt afectate de efectele negative ale glutenului nu mai trebuie sa sufere din cauza produselor cu gust rau. Masina de facut paine SD-ZX2522 va ofera dvs. si familiei dvs. produse de patiserie proaspete in fiecare zi; atat cele cu faina obisnuita, cat si cele fara gluten sunt delicioase.

 
 

Optiuni pentru dimensiunea painii si gradul de rumenire

Masina de facut paine Panasonic se adapteaza vietii dvs. Indiferent daca este vorba despre o paine mica pentru dvs. sau una XL pentru cei dragi, realizarea painii perfecte nu putea fi mai simpla. Este posibil chiar sa stabiliti cat de alba sau de rumenita preferati painea prin simpla selectare a nivelului dorit de rumenire.

 
 
Mod Gem si compot
 


CARACTERISTICI GENERALE

Capacitate 600 g
Material carcasa Inox Plastic Metal
Putere 450 W
Numar programe 37
Tip panou de comanda Digital
Grade rumenire 3
Functii Coacere rapida
Numar palete 1
Material cuva Teflon
Tip programe Clasic Franzela Aluat Gem Fara sare Fara gluten
Nivel zgomot 55 dB
Accesorii incluse Accesoriu framantare
Culoare Argintiu/Negru

DIMENSIUNI

Greutate 7.6 Kg
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.