Masina de facut paine Studio Casa French Taste BM 1401 B, 800 W, 12 programe, 1250 g, program Gluten free, negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
  • Distribuie pe:

Descriere Masina de facut paine Studio Casa French Taste BM 1401 B, 800 W, 12 programe, 1250 g, program Gluten free, negru de la Studio Casa

Cu programul de coacere "fara gluten", puteti pregati cu succes retete cu faina fara gluten, cum ar fi faina de porumb, faina de hrisca sau faina de cartofi.

-2 palete pentru malaxare;
-Accesoriu coacere baghete;
-Functie programare pornire intarziata pana la 13 ore;
-Functie “mentinere la cald” pentru 60 min;
-Ecran LCD de mari dimensiuni;
-3 nivele rumenire: deschis, mediu, inchis.
Cuva are o capacitate maxima de 1250 grame, dar puteti opta si intre varianta de 1000 grame sau chiar 750 grame. Alegand masina de facut paine Studio Casa BM 1401 B puteti spune ca ati ales 3 masini intr-una singura datorita gramajelor diferite.

Aveti posibilitatea sa selectati diverse tipuri de paine cu ajutorul celor 12 programe prestabilite, la temperaturi optime pentru rezultate exceptionale(paine, bagheta frantuzeasca, cozonac).

Nici functia de pastrare la cald nu lipseste, precum si functia de pornire intarziata pentru a fi asteptat/a de o paine calda si pufoasa cand va intoarceti de la serviciu. Programul rapid de 30 de minute al masinii de paine Studio Casa BM 1401 B French Taste rezolva indata orice situatie.

Studio Casa

Fiabilitate, calitate, confort, desing modern sunt criteriile conform carora a fost conceputa in Italia linia de produse Studio Casa, dezvoltand solutii variate din punct de vedere estetic si functional in acord cu tendintele contemporane. Gama Studio Casa cuprinde produse incastrabile (cuptoare, plite, hote), prezentate intr-o estetica rafinata si atractiva, finisate cu inox Krupp Thiessen - Germania,produse care se integreaza perfect in orice tip de bucatarie moderna.

 

Specificatii

Capacitate 750 g 1000 g 1250 g
Putere 800 W
Numar programe 12
Program pornire intarziata Da
Functie automata de pastrare la cald Da
Program rapid 30 min


Altele

Accesorii incluse Accesoriu coacere baghete
Culoare Negru
Lungime cablu alimentare (m) 1.5

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.