Masina de paine Tefal Pain et Tresors PF250135, 700 W, 3 setari, 20 programe, 28 de retete, pornire programata, alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
  • Distribuie pe:

Descriere Masina de paine Tefal Pain et Tresors PF250135, 700 W, 3 setari, 20 programe, 28 de retete, pornire programata, alb de la Tefal

Adauga un plus de savoare preparatelor tale cu masina de paine Pain et Trésors Maison!

Pain et Trésors Maison: cea mai versatila si mai completa masina de paine de la Tefal. Distribuitorul automat adauga nuci, stafide sau fulgi de ciocolata la momentul perfect pentru ca tu sa te poti bucura de produsele tale preferate la tine acasa. Poti prepara, pe langa paine, si aluat de pizza, paste, gem, terci, cereale chiar si produse lactate. Cele 22 de programe automate includ si 3 programe fara gluten pentru o varietate de paini si prajituri, precum si 3 programe pentru produse lactate ce pot fi preparate datorita recipientului dedicat de 1 L.
Datorita celor de 3 setari de greutate, de la 500 g la 1 kg, si a celor 3 nivele de rumenire, Pain et Trésors se adapteaza perfect tuturor cerintelor tale. poate fi integrat in orice bucatarie datorita designului sau modern si a formei sale compacte. Datortita functiei de pornire programabila de pana la 15 ore aduce un plus de confort.
 
 
Adauga un plus de savoare 

Imbogateste-ti preparatele cu nuci, stafide si fulgi de ciocolata cu ajutorul dozatorului automat de mari dimensiuni.
 
   
Paine proaspata in doar cativa pasi!

Adauga ingredientele si selecteaza programul, iar de framantat si de copt se ocupa masina de paine. Pastreaza controlul asupra painii cu ajutorul ecranului de mari dimensiuni ce indica diversi parametrii si timpul.
 
   
3 setari de greutate si 3 nivele de rumenire

De la 500 g pana la 1 kg pentru ta satisface toate preferintele. Selecteaza culoarea crustei: de la paine alba si moale la paine rumena si crocanta.
 
   
Paine proaspat coapta in orice moment!

Functii pentru pornire programabila pana la 15 ore si mentinere la cald timp de 1 ora iti ofera mai mult confort si posibilitatea sa servesti o paine proaspat coapta in fiecare dimineata.
 
   
Usor de curatat

Cuva si malaxor cu invelis antiaderent detasabile si compatibile cu masina de spalat vase.
 
   
Carte de retete inclusa

De la paine traditionala la specialitati de inspiratie internationala, preparate dietetice si chiar retete pentru lactate, toate intr-o singura carte de retete!
 

SPECIFICATII

Capacitate 1000 g
Putere 700 W
Numar programe 20
Program pornire intarziata 15 ore
Functie automata de pastrare la cald Da
Panou control Afisaj digital

Vezi mai mult


Opiniile clientilor despre Masina de paine Tefal Pain et Tresors PF250135, 700 W, 3 setari, 20 programe, 28 de retete, pornire programata, alb

Rating general:
5
5 (1)
4
3
2
1

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Oprea Andreea (Bucuresti) - Scor: 5/5 | acum 5 ani
Masina de paine Tefal Pain et Tresors PF250135, 700 W, 3 setari, 20 programe, 28 de retete, pornire programata, alb

Recomand. Este o mașina silențioasă, cu multe programe de unde îți poți alege ce produs dorești sa obții și vine împreuna cu o carticica cu retete.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.