DeWalt Masina de spalat cu presiune DXPW001M, 1800W, 130bar, 390l/h

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
1.662,79 lei
Pret 36 Rate Optimo: 60.95 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

DXPW001M

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Masina de spalat cu presiune DXPW001M, 1800W, 130bar, 390l/h de la DeWalt

Masina de spalat cu presiune DeWalt DXPW001M 1800W 130bar 390l/h este un aparat compact si usor de utilizat, ideal pentru igienizarea zonelor si a obiectelor exterioare, pentru combaterea daunatorilor din gradina, a tantarilor, pentru pulverizarea pesticidelor pe plante sau pentru curatarea suprafetelor murdare, precum automobilele, motocicletele, bicicletele sau barcile. De asemenea, masina de spalat cu presiune poate fi utilizata si pentru curatarea sculelor si uneltelor de lucru, gardurilor, sezlongurilor, mobilierului de gradina, umbrelelor sau copertinelor.

Aceasta este dotata cu maner ergonomic si moale ce ofera o prindere confortabila, roti de transport cu diametrul de 185 mm, un cadru din otel rezistent, ce se pliaza pentru a economisi spatiul de depozitare, motopompe de calitate superioara care sunt proiectate sa reziste chiar si in cele mai dificile situatii.

Masina de spalat cu presiune cu 130bar este dotata cu supapa de siguranta si pompa cu placi oscilante pe 3 axiale care furnizeaza 2800rpm printr-un motor electric monofazat, cu protectie termica. De asemenea, masina de spalat cu presiune DeWalt DXPW001M are comutator rotativ, marcat in mod vizibil ON / OFF (pornirea / oprirea ).

Masina de spalat cu presiune de 1800W produce debit de apa de 390l/h la presiune ridicata si la o temperatura maxima de 50°C, fiind conceputa special pentru utilizarea zilnica, in conditii de lucru extreme.


Caracteristici: 

  • este prevazuta cu maner ergonomic si moale
  • include roti de transport
  • este dotata cu motor electric monofazat


Set de livrare: 

  • pistol de inalta presiune
  • lance cu duza rotativa reglabila de presiune inalta si joasa
  • furtun de 10 m de inalta presiune, ramforsat cu fire de otel

Date tehnice

Tensiune Alimentare 240 V
Putere Nominala 1800 W
Presiune Maxima 130 bar
Debit Apa 390 l/h
Temperatura Maxima 50°C
Tip Motor Inductie
Tip Produs Masina de spalat cu presiune
Tip Utilizare Profesional
Tambur Furtun Da
Material Pompa Aluminiu
Greutate 27.5 Kg

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.