Aparat de spalat cu presiune Karcher K 3 Premium Power Control, 380l/h, 120 bar

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
1.045,16 lei
Pret 36 Rate Optimo: 38.31 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

1.602-750.0

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Aparat de spalat cu presiune Karcher K 3 Premium Power Control, 380l/h, 120 bar de la Karcher

Așa arată curățarea modernă cu înaltă presiune: aplicația Home & Garden ajuta utilizatorul cu sfaturi practice despre fiecare situație de curățare - pentru rezultate mai bune cu aparatul de spălat cu presiune K 3 Premium Power Control. Aplicația oferă, de asemenea, un serviciu cuprinzător, care include: informații despre dispozitiv, aplicații și portalul Service Kärcher. O altă caracteristică practică: presiunea poate fi setată direct pe pistolul de pulverizare și verificată pe afișajul pistolului de pulverizare G 120 Q Power Control. Acest lucru asigură utilizarea presiunii ideale pentru fiecare suprafață. Trecerea de la presiune înaltă la modul detergent se poate face fără schimbarea lancei de pulverizare - iar detergentul poate fi aplicat rapid și confortabil din rezervorul de detergent integrat. K 3 Premium Power Control de la Kärcher impresionează cu: un tambur pentru furtun pentru o manipulare confortabilă, un mâner telescopic extensibil pentru transport și depozitare convenabila, un suport pentru o mai mare stabilitate, suport pentru accesorii, pistol și furtun de înaltă presiune si sistem de conectare rapidă.

Aparat de spalat cu presiune K 3 Premium Power Control: Aplicația Home & Garden
Aplicația Home & Garden
Aplicația Kärcher Home & Garden vă va transforma într-un expert în curățenie. Beneficiați de toată expertiza noastră Kärcher pentru a obține rezultate perfecte de curățare. Serviciu cuprinzător: Toate informațiile despre dispozitiv, aplicația sa și portalul nostru de servicii.
Aparat de spalat cu presiune K 3 Premium Power Control: Pistol de pulverizare Power Control și lănci de pulverizare cu sistem Quick Connect
Pistol de pulverizare Power Control și lănci de pulverizare cu sistem Quick Connect
Setarea optimă pentru fiecare suprafață. 3 trepte de presiune și un nivel pentru soluția de curățare. Control complet: Afișajul manual arată setările făcute. Adaptor Quick Connect pentru fixarea ușoară a furtunului și a accesoriilor de înaltă presiune.
Aparat de spalat cu presiune K 3 Premium Power Control: Tambur pentru furtun pentru manevrare confortabilă
Tambur pentru furtun pentru manevrare confortabilă
Furtunul de înaltă presiune este protejat optim și ocupă puțin spațiu la depozitare. Lucru confortabil: Furtunul este gata de utilizare în orice moment, prin simpla înfășurare și detensionare. Centru de greutate scăzut pentru o poziționare sigură, chiar și pe suprafețe înclinate.

Echipament

  • Pistol de presiune ridicata, G 120 Q Power Control
  • Jet Vario Power
  • Duza murdarie grosiera
  • Tambur pentru furtunul de presiune ridicată
  • Furtun de presiune, 7 m
  • Sistem Quick Connect pe aparat
  • Aplicarea detergentului, Rezervor
  • Filtru fin de apă integrat
  • Adaptor racord furtun de gradină A3/4"


Date tehnice

Tipul de curent (V/Hz) 220 - 240 / 50 - 60
Presiune (bar/MPa) 20 - Max. 120 / 2 - Max. 12
Debit transportat (l/h) Max. 380
Capacitate pe suprafață (m²/h) 25
Temperatura de admisie (°C) Max. 40
Racord iesire (kW) 1,6
Greutatea fără accesorii (kg) 5,6
Greutate cu ambalaj (kg) 7,9
Dimensiuni (L x l x H) (mm) 340 x 281 x 677
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.