Aparat de spalat cu presiune Karcher K2 Universal Edition, 1400 W, 110 bar presiune maxima, 360 l/h debit maxim, 3 m furtun

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Aparat de spalat cu presiune Karcher K2 Universal Edition, 1400 W, 110 bar presiune maxima, 360 l/h debit maxim, 3 m furtun de la Karcher

Indiferent dacă este vorba despre potecile de grădină acoperite cu mușchi, pereți murdari sau unelte de grădină murdare, aparatul de spălat cu presiune K 2 Universal Edition va contribui la curățarea tuturor suprafețelor dintr-o mișcare. Dispozitivul compact este ideal pentru toate sarcinile de curățare ocazională din jurul casei și curții. Jetul rotativ al duzei îndepărtează cu ușurință murdăria persistentă. Datorită greutății sale reduse și a mânerului încorporat, aparatul este mereu la îndemână și îl puteți transporta cu ușurință. Sistemul Quick Connect oferă o comoditate suplimentară, deoarece cuplajul său rapid permite conectarea și deconectarea furtunului de înaltă presiune de 3 m la dispozitiv și în același mod este ușor de conectat și deconectat pistolul de declanșare. Toate accesoriile incluse pot fi depozitate cu ușurință pe K 2 Universal Edition. Chiar și cablul de alimentare poate fi depozitat perfect pe suportul integrat.

CARACTERISTICI SI BENEFICII
Aparat de spălat cu presiune K 2 Universal Edition: Slot pentru cablu integrat
Slot pentru cablu integrat
Cablul de alimentare poate fi depozitat perfect cu economisire a spațiului.
Aparat de spălat cu presiune K 2 Universal Edition: Depozitare optima a accesoriilor
Depozitare optima a accesoriilor
Furtunul de înaltă presiune, lancea de pulverizare și pistolul de declanșare pot fi ușor depozitate prin fixarea lor la dispozitiv.
Aparat de spălat cu presiune K 2 Universal Edition: Sistem de conectare rapidă
Sistem de conectare rapidă
Furtunul de înaltă presiune poate fi conectat și deconectat la și de la dispozitiv și de asemenea și pistolul de declanșare este conectat și deconectat simplu și rapid.
Ușor cu dimensiuni compacte
  • Dispozitivul poate fi mutat și transportat cu ușurință.


Date tehnice

Tipul de curent (V/Hz) 220 - 240 / 50 - 60
Presiune (bar/MPa) 110 / 11
Debit transportat (l/h) Max. 360
Capacitate pe suprafață (m²/h) 20
Temperatura de admisie (°C) Max. 40
Putere (kW) 1,4
Greutatea fără accesorii (kg) 3,8
Greutate cu ambalaj (kg) 4,5
Dimensiuni (L x l x H) (mm) 182 x 280 x 390

Echipament

  • Pistol de presiune ridicata, G 120 Q
  • Lance cu jet rotativ
  • Furtun de presiune, 3 m
  • Filtru fin de apă integrat
  • Adaptor racord furtun de gradină A3/4"
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.