Aparat de spalat cu presiune Karcher K 2 Universal Edition Home, 1400 W,110 bar presiune maxima, 360 l/h debit maxim,include Home Kit si detergent casa

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
586,98 lei
Pret 36 Rate Optimo: 21.52 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

1.673-006.0

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Aparat de spalat cu presiune Karcher K 2 Universal Edition Home, 1400 W,110 bar presiune maxima, 360 l/h debit maxim,include Home Kit si detergent casa de la Karcher

Fie ca este vorba despre trepte acoperite cu muschi, pereti uzati de vreme sau unelte murdare de gradina, masina de spalat cu presiune K 2 Universal Edition Home cu blasterul de murdarie le va dezvalui intr-o clipita. Aparatul compact este ideal pentru toate sarcinile ocazionale de curatare din casa si din curte. Curatarea nu a fost niciodata mai usoara. Chiar si atunci cand curatati suprafete mai mari: agentul de curatare a suprafetelor T-Racer pentru curatare fara stropire, utilizat in combinatie cu agentul de curatare Patio & Deck (0,5 litri) le va lasa stralucitoare – si acestea sunt de asemenea incluse. Datorita greutatii reduse si manerului de transport incorporat, puteti transporta cu usurinta K 2 Universal Edition Home acolo unde aveti nevoie. Sistemul Quick Connect ofera un plus de confort, deoarece cuplarea sa rapida permite furtunului de inalta presiune de trei metri lungime sa fie conectat si deconectat de la dispozitiv si sa declanseze cu usurinta pistolul. Datorita suporturilor sale inteligente, puteti atasa accesoriile la K 2 Universal Edition Home si le puteti depozita cu usurinta in acest fel. Chiar si cablul de alimentare poate fi depozitat ingrijit in fanta pentru cablu integrat.

Slot pentru cablu integrat

 

Cablul de alimentare poate fi depozitat ordonat și economisind spațiu.

   

Depozitare convenabilă a accesoriilor

 

Furtunul de înaltă presiune, lancea de pulverizare și pistolul de declanșare pot fi depozitate cu ușurință prin atașarea lor la dispozitiv.

   

Utilizarea detergentului

 

Furtun de aspirație pentru utilizarea detergenților. Detergenții Kärcher măresc eficiența și ajută la protejarea și îngrijirea suprafeței curățate.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip alimentare La retea
Continut pachet 1 x Aparat de spalat cu presiune
Culoare Galben Negru

CARACTERISTICI TEHNICE

Putere 1400 W
Presiune maxima 110 bar
Debit maxim 360 l/h
Recomandat pentru incaperi pana la 20 m²
Temperatura maxima 40 C

DIMENSIUNI

Lungime 182 mm
Latime 280 mm
Inaltime 390 mm
Greutate 3.8 Kg
Lungime furtun 3 m
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.