Aparat de spalat cu presiune Karcher K 25 Silent Limited Edition, 1400 W, 110 bar presiune maxima, 360 l/h debit maxim,duza spumare inclusa

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
  • Distribuie pe:

Descriere Aparat de spalat cu presiune Karcher K 25 Silent Limited Edition, 1400 W, 110 bar presiune maxima, 360 l/h debit maxim,duza spumare inclusa de la Karcher

Fie ca sunt biciclete murdare, masini mici murdare sau plase de tantari murdare - K 25 Silent Limited Edition de la Kärcher elimina murdaria usoara din jurul casei in cel mai scurt timp. Aparatul de curatat cu inalta presiune este destinat utilizarii ocazionale. Noua caracteristica silentioasa inovatoare reduce volumul perceput cu 50 la suta in comparatie cu alte aparate de curatat cu inalta presiune din aceeasi clasa. Aceasta inseamna ca curatarea poate fi efectuata cu presiune ridicata, fara a deranja propria familie sau vecinii. Livrarea include un pistol, un furtun de inalta presiune de 8 metri lungime, o lance de pulverizare Vario Power, o duza rotativa si o duza pentru spuma.

Tehnologie silentioasa inovatoare

Reducere cu 50% a zgomotului perceput comparativ cu alte masini de spalat cu presiune din aceeasi clasa. Sunet placut in comparatie cu alte masini de spalat cu presiune din aceeasi clasa.

   

Dispozitiv compact si usor

 

Usor de transportat, economiseste spatiu de depozitat.

   

Depozitare convenabila a accesoriilor

 

Furtunul, conductele de jet si pistolul pot fi depozitate ordonat si cu economie de spatiu.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip alimentare La retea
Continut pachet 1 x Aparat de spalat cu presiune
Culoare Galben Negru

CARACTERISTICI TEHNICE

Putere 1400 W
Presiune maxima 110 bar
Debit maxim 360 l/h
Recomandat pentru incaperi pana la 20 m²
Temperatura maxima 40 C

DIMENSIUNI

Lungime 538 mm
Latime 293 mm
Inaltime 303 mm
Greutate 5.7 Kg
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.