skil Fierastrau circular de mana 1053 AA, 2000 W, 235 mm diametru disc, 5000 RPM, 85 mm adancime maxima de taiere, multigrip, accesorii incluse

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Fierastrau circular de mana 1053 AA, 2000 W, 235 mm diametru disc, 5000 RPM, 85 mm adancime maxima de taiere, multigrip, accesorii incluse de la skil

Un circular de mana pentru taierea rapida si precisa

SKIL 1053 este un puternic circular de mana cu un design care asigura o prindere multipla pentru manipulare optima. Circularul de mana ofera o adancime de taiere impresionanta de 85 mm la 90º si 56 mm la 45º.

Este unealta ideala pentru taiere rapida, de inalta precizie, cu un motor extrem de performant de 2000 W. Manerul multiplu cu forma unica permite o taiere oblica facila.

Pentru asigurarea curateniei locului de munca, cele mai multe aspiratoare casnice uzuale se pot conecta la adaptorul de aspirare incorporat. Functia de blocare a axului permite schimbarea rapida a panzei. Acest circular de mana are un maner moale care asigura un control optim si confort de lucru.

SKIL 1053 este furnizat cu un disc cu 24 de dinti cu varf de carbura si un ghidaj paralel pentru asistenta la taierea dreapta.

Caracteristici:
  • Motor puternic de 2000 W pentru taierea precisa si rapida;
  • O impresionata adancime de taiere de 85 la 90° si 56 mm la 45°;
  • Design unic al manerului cu mai multe posibilitati de prindere pentru o manipulare optima la unghiuri de 90° si 45°;
  • Rulmenti cu bile cu dubla etansare pentru o durata de viata mare si roti dintate elicoidale pentru putere si zgomot redus.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip Circular
Tip taiere Circulara
Tip lucrare Semiprofesional
Tip alimentare La retea
Suprafata lucru Lemn
Functii Sistem blocare ax, Maner multifunctional


Continut pachet

1 x Ghidaj paralel
1 x Fierastrau circular
1 x Sac pentru praf
Culoare Multicolor


CARACTERISTICI TEHNICE

Putere 2000 W
Nivel zgomot 107.5 dB
Tensiune alimentare 230 V
Viteza maxima (rpm) 5000


PERFORMANTE

Unghi de taiere 45 °, 90 °
Adancime de taiere lemn 56 mm, 86 mm


DIMENSIUNI

Greutate 5.9 Kg
Diametru disc 235 mm
Diametru prindere 30 mm

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.