Polizor unghiular Skil 9021 AA, 600 W, 220-240 V, 125 mm diametru disc, 12000 RPM, M14, maner lateral, cheie accesorii, set flanse

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
203,66 lei
Pret 36 Rate Optimo: 7.47 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

F0159021AA

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Polizor unghiular Skil 9021 AA, 600 W, 220-240 V, 125 mm diametru disc, 12000 RPM, M14, maner lateral, cheie accesorii, set flanse de la skil

Polizor unghiular impresionant si usor

Polizorul unghiular SKIL 9020 are un motor puternic de 600 W, care asigura performante suficiente pentru o gama larga de lucrari de taiere si polizare. Puteti utiliza aceasta scula electrica intr-o multitudine de situatii de lucru, multumita dimensiunilor sale compacte si greutatii reduse. SKIL 9020 are un design ergonomic, cu zone de priza moi pentru un control optim in timpul lucrului. In functie de sarcina de executat, puteti ajusta cu usurinta manerul lateral in trei pozitii comode diferite.

 

Performante bune

SKIL 9020 are un design ergonomic, compact cu zone de priza moi, insa nu va lasati pacaliti de aspectul compact al acestui polizor unghiular. Motorul sau eficient de 600 W este mai mult decat suficient pentru lucrarile dumneavoastra de taiere si polizare. Pentru a intari performantele sale ridicate, aceasta unealta dispune de roti dintate elicoidale calite care asigura un cuplu mai mare, o durata de viata mai lunga si un nivel de zgomot mai scazut in timpul lucrului. Carcasa metalica zvelta si durabila a angrenajului va permite sa manevrati acest polizor unghiular cu usurinta, chiar si atunci cand lucrati in spatii inguste.

 

Reglarea rapida a aparatorii si schimbarea rapida a accesoriilor

Pozitia aparatorii poate fi reglata in doar cateva secunde, fara a fi necesara utilizarea unei chei sau surubelnite, folosind parghia cu sistem „clic“. Sistemul de blocare al axului permite schimbarea rapida a accesoriilor, cu usurinta si in mod convenabil. Pentru acesta trebuie sa blocati axul, apasand butonul de blocare, si sa schimbati accesoriul, utilizand cheia pentru accesorii, atasata.

 

Functii convenabile pentru un confort de lucru sporit

Acest polizor unghiular este echipat cu un sistem electronic de protectie la repornire, ceea ce inseamna ca unealta nu va reporni automat in urma unei intreruperi a alimentarii electrice. Puteti ajusta cu usurinta manerul lateral al polizorului unghiular in trei pozitii, pentru o priza mai buna la taiere sau slefuire.

 

Beneficii

Rotile dintate elicoidale calite asigura un nivel de zgomot mai redus, un cuplu mai mare si o durata de exploatare mai indelungata a uneltei.

Aparatoarea cu sistem „Clic“ poate fi ajustata in cateva secunde la orice aplicatie de lucru.

Blocare ax pentru schimbarea usoara a accesoriilor.

Comutator de siguranta glisant pentru operare in siguranta, chiar si cu manusi.

Sistemul de prevenire a repornirii are grija ca unealta sa nu reporneasca automat dupa o intrerupere a alimentarii electrice.

Maner moale anti-alunecare pentru un confort sporit al utilizatorului.

Trei pozitii ale manerului lateral pentru o priza optima la toate aplicatiile.

Ax M14 compatibil cu flanse de tip „Clic“.

Carcasa metalica supla si rezistenta ofera un acces usor chiar si in spatii inguste.

Polizor compact; ideal pentru o gama larga de operatii de taiere si polarizare usoare.

 



CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs Unghiular
Tip alimentare La retea
Functii Sistem blocare ax Protectie reglabila
Continut pachet Accesorii 1 x Polizor unghiular
Culoare Negru/Gri

CARACTERISTICI TEHNICE

Putere 600 W
Viteza maxima (rpm) 12000
Tensiune alimentare 240 V

DIMENSIUNI

Diametru disc 125 mm
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.