Fierastrau vertical Skil F0154581CL, 710W, 3000 SPM/RPM + Set 20 panze

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Fierastrau vertical Skil F0154581CL, 710W, 3000 SPM/RPM + Set 20 panze de la skil

• Pendular foarte puternic si robust
Pendularul Skil ofera o taiere rapida si precisa, datorita motorul de inalta performanta, de 710 W si celor cinci setari de traiectorie. Datorita functionarii cu viteza variabila, puteti alege viteza preferata, pentru rezultate optime. Acest pendular are o capacitate maxima de taiere de 80 mm in lemn, potrivita pentru scanduri si grinzi, etc. Pendularul beneficiaza de toate functiile de care aveti nevoie, ca si spot luminos si suflanta pentru asigurare vizibilitatii clare a piesei prelucrate, si spatiul incorporat pentru depozitarea panzelor de rezerva. Conexiune la aspirator asigura un mediu de lucru curat.


• Performanta ridicata
Acest pendular are o capacitate maxima de taiere de 80 mm si lungimea cursei de 23 mm. Constructia foarte robusta a pendularului ofera o solutie ideala pentru cele mai diverse lucrari de decupare.


• Cinci setari de traiectorie
Dispune de cinci setari de traiectorie, asigurand taierea precisa a oricarui material. Datorita functionarii cu viteza variabila, puteti alege viteza preferata, pentru rezultate optime.


• Vizibilitate clara permanenta
Spotul luminos practic si suflanta de praf – care se pot deconecta, daca e necesar – asigura vizibilitatea perfecta a obiectului muncii. Pentru asigurarea curateniei locului de munca, cele mai multe aspiratoare casnice uzuale se pot conecta la adaptorul de aspirare incorporat.


• Functii convenabile pentru un confort de lucru sporit
Manerul moale reduce vibratiile si asigura un confort aditional. Cu spatiul incorporat pentru depozitarea panzelor de rezerva, aceste sunt totdeauna la indemana. Aceasta unealta este compatibila cu toate panzele de ferastrau standarde, disponibile pentru pendulare (atat cu prindere in T cat si cu prindere in U). Placa de baza reglabila fara unelte permite efectuarea taierilor oblice, intr-un unghi maxim de 45°.

CARACTERISTICI GENERALE


Tip Pendular

Panou debitare

Tip taiere Oscilanta

Tip lucrare Hobby

Tip alimentare La retea

Suprafata lucru Lemn

Functii Maner ergonomic

Continut pachet 1 x Fierastrau pendular

Culoare Negru/Rosu

PERFORMANTE


Unghi de taiere 45 °

Adancime de taiere lemn 80 mm

CARACTERISTICI TEHNICE


Putere 710 W

Viteza maxima (rpm) 3000

Trepte putere 5

Lungime cursa 23 mm

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.