Aparat de tuns multifunctional Braun MGK3345 Wet&Dry, 13 de setări pentru lungime, 7 in 1, 4 piepteni, 1 accesoriu extra, kAparat de ras Gillette, Negru/Albastru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Aparat de tuns multifunctional Braun MGK3345 Wet&Dry, 13 de setări pentru lungime, 7 in 1, 4 piepteni, 1 accesoriu extra, kAparat de ras Gillette, Negru/Albastru de la Braun

 

APARATUL DE TUNS MULTIFUNCTIONAL BRAUN MGK3345

Deveniti maestrul propriului stil cu o precizie maxima, cu aparatul pentru ingrijirea barbii Braun MGK3 7-in-1. Acest aparat pentru ingrijirea barbii este mai ascutit, mai rapid si mai eficient, cu un cap de taiere mai lat pentru a capta si taia mai multe fire de par la fiecare trecere*.

*comparativ cu aparatele de tuns Braun anterioare.

   

 

TAIE ORICE LUNGIME A PARULUI

Aparatul de tuns multifunctional braun MGK3345 taie orice lungime a parului de la barba si fata, la cap.

Fiind prevazut cu lame ascutite pe toata durata de utilizare, MGK3 ofera 13 lungimi (0,5-21 mm), astfel incat sa puteti obtine cu usurinta aspectul dorit al barbii, fetei si parului.

   

 

MAI ASCUTIT. MAI RAPID. MAI EFICIENT

Capul de tuns are o zona de taiere mai lata, taind mai mult par la fiecare trecere (comparativ cu aparatele de tuns Braun anterioare). Obtineti aspectul dorit in mai putine treceri.

   

 

CONTROL 100% DIN CAP PANA IN PICIOARE

Un pieptene de precizie cu 20% mai putin plastic asigura o tundere fara efort, indiferent daca este vorba de mustata, barbison, barba nerasa sau par.

CARACTERISTICI PRINCIPALE

Zona corporala

Corp

Par

Urechi

Nas

Barba

Mustata

Tip utilizare Uz casnic
Destinat pentru

Radere

Tundere

Detaliere

Conturare

Tip alimentare

La retea

Acumulator

Trepte de taiere 13
Continut pachet 1 x aparat de tuns
Culoare Albastru Negru
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.