Aparat de tuns barba Braun BT5070, sistem Slide&Style, lavabil, negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Aparat de tuns barba Braun BT5070, sistem Slide&Style, lavabil, negru de la Braun

Caracteristici produs:

- 25 de setari de lungime pentru rezultate perfecte de fiecare data

- Lame ascutite durabile pentru taiere de precizie

- Baterii puternice Ni-MH sunt complet incarcate in 1 ora pentru a oferi putere constanta timp de 50 de minute de ras fara fir

- Un dispozitiv de tuns culisant permite conturarea usoara si eficienta a liniilor barbii

- Complet lavabil pentru curatare usoara sub jet de apa

- Aparatul de tuns barba Braun ofera lungimea exacta si contururi precise - cele doua fundamente ale oricarui aspect extraordinar. Fie ca doriti sa realizati un design precis sau sa taiati barba complet, cei doi piepteni detasabili ofera flexibilitatea de care aveti nevoie.

   
   

Precizie maxima, uimitor de simplu

 

Aparatul de tuns barba Braun ofera lungimea exacta si contururi precise - cele doua fundamente ale oricarui aspect extraordinar. Fie ca doriti sa realizati un design precis sau sa taiati barba complet, pieptenele detasabil ofera flexibilitatea de care aveti nevoie. Pieptenele de precizie (1-10 mm), in trepte de 0.5mm va ofera precizia maxima pentru un look perfect.

   

Lame ultra ascutite pentru tuns de precizie

 

Lamele aparatului Braun de tuns barba sunt proiectate sa dureze o viata, oferind precizia de inalta performanta de care aveti nevoie in fiecare zi pentru a va atinge stilul. Elementele de taiere ultra ascutite din otel inoxidabil taie parul lung sau gros fara a-l trage sau smulge.

   
   
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.