Aparat de tuns Panasonic ER-GB80-H503, barba si mustata, Lavabil, 1-20 mm

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Aparat de tuns Panasonic ER-GB80-H503, barba si mustata, Lavabil, 1-20 mm de la Panasonic

Aparat de tuns Panasonic ER-GB80-H503, barba si mustata, Lavabil, 1-20 mm
 

Un barbierit precis, plus pregatire pentru barbierire si scurtare a parului de pe fata
Un aparat de ras cu 3 lame, care asigura un barbierit precis si usor si lame de tundere noi pentru o taiere exceptional de fina inainte de barbierit sau pentru tundere.

Sistem de taiere cu 3 lame pentru un barbierit rapid si precis
Trei lame scurteaza favoritii si taie mai aproape de radacina pentru un barbierit fin. Indeplinind doua functii diferite, lamele asigura un barbierit rapid si complet. Un barbierit incredibil de fin este asigurat si mai mult de lamele interioare finisate nanometric, ascutite la 30°.

Lame arcuite, adaptabile
Foliile exterioare rotunjite se muleaza uniform pe piele chiar si sub barbie pentru un barbierit fin pe intreaga suprafata.

Cap pivotant flexibil
Capul pivotant urmeaza contururile fetei pentru un barbierit rapid si fara efort.

Lavabila
Designul impermeabil va permite sa clatiti aparatul de barbierit sub jet de apa pentru o intretinere usoara si igienica. *Inainte de a-l spala, indepartati componenta cu folii si porniti aparatul pentru a vibra. LED-ul indicator cu 3 trepte afiseaza starea de incarcare a bateriei si capacitate ramasa, permitandu-va sa stiti cand este nevoie sa incarcati aparatul si cand incarcarea este completa.
 
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.