Philips Aparat de tuns corporal BG3010/15, 1 pieptane 3 mm, rezistent la apa, Acumulator, Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
166,37 lei

Taxa verde: 1,91 lei

(Pret cu taxa verde: 168,28 lei )

Pret 36 Rate Optimo: 6.17 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

BG3010/15

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Aparat de tuns corporal BG3010/15, 1 pieptane 3 mm, rezistent la apa, Acumulator, Negru de la Philips

Rade si tunde cu incredere toate zonele corpului

Proiectat pentru siguranta si confort pentru axile, piept si abdomen, umeri, zona inghinala si picioare. Aparatul de ras delicat cu pielea preia si taie firele de par de diferite lungimi, fara a necesita mai multe instrumente sau contactul pielii cu margini ascutite.
Varfuri rotunjite si folii hipoalergenice pentru confortul pielii

Capul aparatului de ras dispune de varfuri rotunjite brevetate si o folie hipoalergenica pentru a proteja pielea in timpul raderii. Lamele bidirectionale taie firele de par mai lungi, care sunt rase de folie pentru un rezultat mai precis.
Include 1 pieptene pentru o tundere naturala (3 mm)

1 pieptene inclus pentru tuns natural, la 3 mm. Ataseaza pieptenele pe sistemul de radere pentru a tunde firele de par la o lungime fixa de 3 mm. Poti utiliza sistemul de radere fara pieptene, pentru un ras mai precis. Pentru firele de par mai groase, se recomanda tunderea in prealabil cu pieptenele.
50 de minute de utilizare fara fir dupa o incarcare de 8 ore

Baterie reincarcabila de mare putere pentru utilizare pe tot corpul, cu 50 de minute de utilizare fara fir dupa o incarcare de 8 ora. Ledul pentru baterie indica nivelul de energie, respectiv cand bateria este descarcata sau incarcata.
  Usor de curatat si utilizat in dus sau in afara acestuia

Asigura un rezultat confortabil si eficient la dus sau in afara acestuia. Aparatul pentru ingrijire corporala este complet rezistent la apa, asa ca il poti clati pur si simplu dupa ce termini. Pentru firele de par mai lungi, performanta de tundere poate fi mai buna pe parul uscat.
Maner ergonomic, pentru control maxim

Manerul de cauciuc este conceput sa asigure o manevrare optima, chiar si atunci cand este umed, pentru un control mai bun in timpul utilizarii in dus sau in afara acestuia.

Specificatii

CARACTERISTICI PRINCIPALE

Zona corporala Corp
Tip utilizare Uz casnic
Destinat pentru Tundere
Tip alimentare Acumulator
Numar lame 1
Trepte de taiere 1
Culoare Negru

SPECIFICATII TEHNICE

Tip acumulator NiMH
Timp incarcare 8 h
Autonomie 50 min
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.