Aparat de tuns barba cu aspirare Philips Seria 7000 BT7510/15, lame metalice, 20 trepte, functionare 100 minute, LED, gri

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Aparat de tuns barba cu aspirare Philips Seria 7000 BT7510/15, lame metalice, 20 trepte, functionare 100 minute, LED, gri de la Philips

Flux de aer optimizat pentru tuns lipsit de dezordine

Noul aparat de tuns barba cu aspirare de la Philips dispune de un flux de aer imbunatatit, cu 50 % mai puternic*. Sistemul puternic de aspirare capteaza pana la 95 % din parul taiat**, oferindu-ti un tuns fara dezordine.
   
Orienteaza spre lame firele de par lipite de piele pentru un tuns uniform

Tunde-ti firele scurte de par dintr-o singura miscare cu sistemul nostru inovator Lift & Trim PRO. Acesta ridica firele de par lipite de piele si le orienteaza spre lamele metalice ascutite, pentru o taiere precisa.
   
Lamele metalice cu ascutire automata sunt precise chiar si fara lubrifiere

Lamele din otel inoxidabil au tais dublu, ceea ce le permite sa tunda cu precizie chiar si cel mai des par. Se ascut singure prin atingerea usoara una de cealalta, astfel incat nu este necesara inlocuirea sau lubrifierea pe intreaga durata de viata a aparatului de tuns.
   
20 setari pentru lungime blocabile, 0,5 - 10 mm cu precizie de 0,5 mm

Selecteaza lungimea preferata de tuns prin simpla rotire a rotii de reglare de pe maner, pana cand se afiseaza lungimea pe care o doresti, intre 0,5 - 10 mm cu precizie de 0,5 mm. Lungimea aleasa este acum „blocata” pentru un tuns perfect uniform.
   
Aparat de tuns de precizie cu atasare printr-un clic pentru contururi si detalii perfecte

Tunde-ti mustata sau defineste detaliile si contururile din zonele greu accesibile cu aparatul de tuns de precizie cu atasare printr-un clic.
   
Pana la 100 min. de functionare dupa o incarcare de 1 ora sau il poti tine conectat la priza

Bateria Li-ion puternica asigura pana la 100 de minute de utilizare fara fir dupa 1 ora de incarcare. Poti folosi aparatul de tuns si conectat la priza sau poti folosi functia de incarcare rapida, care iti asigura un tuns complet dupa numai 5 minute de incarcare.
   
Vezi rapid starea bateriei aparatului de tuns barba

Indicatorul bateriei arata cand bateria aparatului de tuns este descarcata, se incarca sau este incarcata.
   
Doar goleste compartimentul si clateste lamele cu apa

Odata ce ai terminat, pur si simplu clateste lamele si pieptenele sub robinet, goleste compartimentul pentru par si indeparteaza firele de par ramase cu ajutorul periei de curatare inclusa, pentru performanta de durata.

CARACTERISTICI PRINCIPALE

Zona corporala Barba
Tip utilizare Uz casnic
Destinat pentru Tundere
Tip alimentare La retea
Acumulator
Trepte de taiere 20
Material lame Inox
Functii Autoascutire
Aspirare
Afisaj LED
Continut pachet 1 x Incarcator
1 x Cap precizie
1 x Husa de depozitare
1 x Perie de curatare
1 x Aparat de tuns
1 x Pieptene de precizie de 3 mm
Culoare Gri/Negru

SPECIFICATII TEHNICE

Tehnologie Lift & Trim
Lame cu auto-ascutire
Tip acumulator Lithium-Ion
Timp incarcare 1 h
Autonomie 100 min

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.