Aparat de tuns barba Philips BT3202/14, setari precizie de 1 mm, lame din otel inoxidabil, incarcare USB, sistem ridicare/tundere, negru/alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
  • Distribuie pe:

Descriere Aparat de tuns barba Philips BT3202/14, setari precizie de 1 mm, lame din otel inoxidabil, incarcare USB, sistem ridicare/tundere, negru/alb de la Philips

Aparatul de ras Philips BT3202/14, cu sistem inovator de ridicare si tundere, ridica si prinde mai multe fire de par lipite de piele pentru rezultate eficiente si uniforme. In acest fel, veti obtine cu usurinta aspectul unei barbi de 3 zile, barba scurta sau barba lunga pe care o doriti.

Sistemul de ridicare si tundere ghideaza firele de par pentru un barbierit uniform

Tundeti-va barba cu noul sistem Philips de ridicare si tundere: pieptenele ridica si ghideaza firele de par la nivelul lamelor pentru un barbierit uniform.

Lame din otel inoxidabil care raman ascutite mult timp

Obtineti un tuns perfect, dar protector, de fiecare data. Lamele din otel ale aparatului de ras Philips BT3202/14 se ating usor, ascutindu-se reciproc in timp ce tund, astfel incat sa ramana extrem de ascutite si eficiente ca in prima zi.

Incarcare USB pentru utilizare comoda

Aparatul de ras Philips BT3202/14 este livrat cu un cablu USB pentru incarcare mai flexibila de la computer sau orice adaptor USB. Adaptorul nu este inclus (este recomandat adaptorul Philips HQ80).

Lame delicate cu pielea pentru o piele fina

Lamele au varfuri rotunjite pentru un contact delicat cu pielea si pentru a preveni zgarierea si iritarea.

10 setari pentru lungime blocabile, 0.5 - 10 mm cu precizie de 1 mm

Rotita de reglare va permite sa alegeti setari de lungime intre 0.5 si 10 mm, cu trepte de precizie de 1 mm.

Pana la 30 de minute de utilizare fara fir dupa 8 ore de incarcare

Incarcati-va aparatul de ras Philips BT3202/14 timp de 8 ore folosind cablul USB pentru a obtine 30 de minute de utilizare fara fir.

Cap detasabil pentru o curatare usoara

Detasati capul si folositi peria inclusa pentru a indeparta firele de par ramase pentru o curatare uscata usoara. Nu necesita lubrifiere.

Design ergonomic pentru o manevrare mai usoara

Aparatul de ras Philips BT3202/14 este foarte usor de tinut si folosit. Conceput pentru a va ajuta sa tundeti acele zone greu accesibile.

 

Caracteristici tehnice

Tip Aparat de ras
Tip alimentare acumulator
Autonomie fara curent (h) 0.3
Numar capete de ras 1
Functii Sistem de ridicare si tundere/ 10 setari pentru lungime blocabile
Timp de incarcare (ore) 8
Numarul setarilor de lungime 10
Latime cutit 32 mm
Tip maner ergonomic si usor
Culoare negru/alb
Material lama otel inoxidabil
Utilizare Uscata
Voltaj (V) 100 - 240
Baterie NiMH
Alte functii Precizie (dimensiunea pasilor) la 1 mm/ Gama setarilor de lungime de la 0.5 pana la 10 mm
Incarcare USB pentru utilizare comoda; lamele au varfuri rotunjite pentru un contact delicat cu pielea; cap detasabil pentru o curatare usoara; rotita de reglare a setarilor de lungime
Mod de functionare fara fir
Accesorii pieptene (care ridica si ghideaza firele de par la nivelul lamelor), perie de curatat, cablu USB pentru incarcare

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.