Aparat de tuns barba si parul 18 in 1 Philips Multigroom MG7770/15, Lame cu ascutire, Tehnologie DualCut, acumulator, 11 piepteni par fata, corp si cap, rezistent la dus, carcasa pentru depozitare, Argintiu

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Aparat de tuns barba si parul 18 in 1 Philips Multigroom MG7770/15, Lame cu ascutire, Tehnologie DualCut, acumulator, 11 piepteni par fata, corp si cap, rezistent la dus, carcasa pentru depozitare, Argintiu de la Philips

Stil si precizie

Perfectionati-va stilul personal cu cea mai precisa si versatila tundere oferita de noi. 18 instrumente de calitate va permit sa va creati stilul unic, din cap pana in picioare. Bucurati-va de o precizie maxima cu lamele DualCut si un maner premium din otel cu maner din cauciuc.

Tehnologie DualCut

Bucura-te de precizie maxima cu tehnologia DualCut, care ofera 2 lame suplimentare. Lamele din otel se ating usor una de cealalta, ascutindu-se reciproc in timpul utilizarii. Astfel, lamele sunt ascutite ca in prima zi chiar si dupa 5 ani de utilizare.

DualCut technology for maximum precision with 2x more blades

 

 

18 instrumente pentru fata, cap si corp

Acest aparat de tuns multifunctional iti tuned si stilizeaza cu usurinta parul facial, iti scurteaza parul si iti ingrijeste corpul.

Trim and style your face, hair and body with 18 tools

 

Aparat de tuns metalic

Foloseste aparatul de tuns metalic cu tehnologie DualCut fara pieptene pentru a obtine linii clare si definite in jurul barbii, gatului si liniei parului sau pentru a tuned parul de pe corp la o lungime minima.

Metal trimmer precisely trims beard, hair and body

 

Aparat de ras pentru corp cu protective pentru piele

Rade-te cu usurinta in zonele aflate mai jos de gat cu aparatul nostru de ras pentru corp. Sistemul nostru unic de protectie a pielii protejeaza chiar si cele mai sensibile zone ale corpului, permitandu-ti sa iti razi parul confortabil, chiar si la 0,5 mm.

Bodyshaver comfortably shaves your body hair

 

Aparat de ras de precizie

Foloseste aparatul de ras de precizie dupa tuns pentru a desavarsi linia obrajilor, a barbiei si a gatului.

Precision shaver perfects the edges of cheeks, chin and neck

 

Capatul larg tunde rapid chiar si cel mai gros par

Creati rapid propriul stil de par. Capatul de tuns extra larg de 41 mm taie mai mult par cu fiecare miscare.

Wide hair clipper quickly trims even the thickest hair

 

Aparat de tuns metalic pentru detalii

Creeaza linii, contururi si detalii fine cu precizie, pentru a-ti defini sau schimba stilul.

Detail metal trimmer defines edges of your beard or goatee

 

Aparat de tuns parul din nas si urechi

Elimina parul nedorit din nas si urechi, usor si confortabil.

Nose trimmer gently removes unwanted nose and ear hair

 

11 piepteni rezistenti la impact

2 piepteni pentru aspect nebarbierit (1,2 mm), 1 pieptene ajustabil pentru barba (3-7 mm), 4 piepteni pentru par (4,9,12,16 mm), 2 piepteni pentru filat (stanga, dreapta) si 2 piepteni pentru corp (3,5 mm).

11 combs for trimming face, hair and body

 

Functionare pana la 5 ore

Bateria litiu-ion de inalta performanta asigura pana la 5 ore de functionare la fiecare incarcare completa de 2 ore. O incarcare rapida de 5 minute iti permite un tuns complet.

Run time: 5 hours of cordless use per charge

 

Cadrul din otel inoxidabil si manerul din cauciuc imbunatatesc controlul

Cadrul aparatului este fabricat din otel inoxidabil pentru o durabilitate mare, iar detaliile din cauciuc ofera cel mai bun confort si control din clasa.

The stainless steel frame and rubber grip improve control

 

Rezistent la dus pentru utilizare convenabila oriunde si pentru curatare

Acest aparat de tuns este proiectat pentru a fi rezistent la apa, astfel incat sa il puteti folosi confortabil la dus si sa il curatati usor sub robinet.

Showerproof for convenient use in the shower and cleaning
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.