Aparat de tuns Philips HC5610/15, Lavabil, 28 setari lungime, 3 piepteni, Ni-MH, Autonomie 75 min., Negru/Alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
197,51 lei

Taxa verde: 1,91 lei

(Pret cu taxa verde: 199,42 lei )

Pret 36 Rate Optimo: 7.31 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

HC5610/15

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Aparat de tuns Philips HC5610/15, Lavabil, 28 setari lungime, 3 piepteni, Ni-MH, Autonomie 75 min., Negru/Alb de la Philips

Părul tăiat e îndepărtat pentru tuns de 2 ori mai rapid*

Designul inovator al pieptenelui permite desprinderea părului tuns de pe lame în timpul utilizării, prevenind chiar şi prinderea firelor lungi în pieptene, astfel încât să poţi începe şi finisa stilul fără întrerupere.

Lame cu tăiş dublu pentru tuns de 2 ori mai rapid

Taie orice tip de păr cu tehnologia noastră DualCut avansată: un element inovator cu două tăişuri care taie părul de două ori mai rapid decât lamele simple.

Lame din oţel inoxidabil, cu ascuţire automată

Lamele din oţel inoxidabil cu ascuţire automată sunt incredibil de durabile. Chiar şi după 5 ani, taie la fel ca în prima zi.

Selectează cu rotiţa de reglare cele 28 de setări de lungime: de la 0,5 la 28 mm

Roteşte rotiţa de reglare pentru a selecta şi bloca lungimea dorită. Cei 2 piepteni reglabili tund la 3 mm – 28 mm, cu exact 1 mm între fiecare lungime. Foloseşte pieptenele pentru aspect nebărbierit de 2 mm pentru un tuns scurt sau pentru a-ţi stiliza barba. Scoate complet pieptenele pentru un tuns scurt de 0,5 mm.

Până la 75 de minute utilizare fără fir

Bateria puternică a aparatului asigură până la 75 de minute de utilizare fără fir după 8 ore de încărcare. Oferindu-ţi putere şi libertate maxime.

100 % lavabil** pentru curăţare uşoară şi rapidă

Aparatul de tuns este rezistent la apă pentru curăţare uşoară, fără bătăi de cap, sub jet de apă. Clăteşte bine doar cu apă pentru ca aparatul de tuns să funcţioneze întotdeauna ca în prima zi.

Mâner ergonomic pentru mai mult confort şi control

Aparatul de tuns seria 5000 este conceput pentru a fi comod de utilizat, convenabil de manevrat şi uşor de operat. Textura şi sistemul de prindere speciale îţi permit să deplasezi uşor aparatul şi să tunzi părul de pe tot capul.

Pieptene de 2 mm cu ataşare printr-un clic pentru aspect nebărbierit

Foloseşte pieptenele pentru aspect nebărbierit de 2 mm pentru un tuns scurt şi/sau pentru a-ţi tunde barba.

Economiseşte timp şi nu creează probleme deoarece nu necesită întreţinere

Economiseşte timp şi evită complicaţiile cu lamele durabile cu ascuţire automată, care rămân la fel de ascuţite ca în prima zi chiar şi după 5 ani. Aparatul de tuns este 100 % lavabil** pentru curăţare rapidă şi uşoară la robinet.

Garanţie de 2 ani

Toate produsele noastre de îngrijire sunt construite să dureze. Acestea vin cu o garanţie internaţională de 2 ani şi compatibilitate cu tensiunea universală.

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.