Philips Aparat de tuns HC5450/80, acumulator, 0.5-23 mm, 24 trepte, lame titan, pieptene pentru barba, negru/argintiu

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Aparat de tuns HC5450/80, acumulator, 0.5-23 mm, 24 trepte, lame titan, pieptene pentru barba, negru/argintiu de la Philips

Aparat de tuns Philips Hairclipper Series 5000 HC5450/80, utilizare cu sau fara fir, lungimi taiere 0.5-23 mm, 24 trepte de lungime, pieptene reglabil pentru barba, lame titan, latime cutter 41 mm, autonomie 90 min, buton turbo, culoare negru-argintiu

 Aparatul de tuns HAIRCLIPPER Series 5000 este creat sa dureze si conceput pentru performanta

Capul inovator de radere, lamele durabile din titan si pieptenele reglabil pentru barba si par sunt proiectate pentru a va oferi un tuns rapid, precis, de fiecare data.

Lame cu eliberare rapida pentru curatare usoara

Pur si simplu demontati capul detasabil printr-un clic pentru eliberare rapida si spalarea lamelor.


24 setari pentru lungime usor de selectat si blocat: 0,5 la 23 mm

Rotiti butonul de zoom pentru a selecta si bloca usor lungimea pe care o doriti, cu 23 de setari de lungime, de la 1 mm la 23 mm si cu exact 1 mm intre fiecare lungime. Sau il puteti utiliza fara pieptene, pentru un tuns scurt de 0,5 mm.

 

 

Lame din titan cu ascutire automata pentru durabilitate suplimentara

Lamele moderne din titan sunt mai dure decat otelul, pentru a asigura o durata desavarsita. De asemenea, se ascut automat pentru a asigura performanta de lunga durata si taiere de mare precizie, fara intrerupere.



 

Cap de radere cu ascutire dubla si frecare redusa

Potrivit pentru orice tip de par, gratie tehnologiei avansate DualCut, care combina un cap de radere cu ascutire dubla si un nivel redus de frecare. Capul de radere inovator de taiere este conceput sa functioneze neintrerupt, taind parul de doua ori mai rapid decat masinile de tuns obisnuite de la Philips.

Butonul pentru putere turbo amplifica viteza de taiere

Butonul de putere turbo imbunatateste viteza pentru o taiere perfecta chiar si pentru parul cu fir gros.

 

 

90 minute de utilizare fara fir dupa o incarcare de 1 ora

Utilizati aparatul de tuns fara fir sau cu fir pentru putere si libertate maxime, cu 90 de minute de utilizare fara fir dupa o ora de incarcare.

 

 

Include un pieptene pentru barba cu 23 de lungimi reglabile: de la 1 la 23 mm

Rotiti butonul pentru a selecta si bloca usor lungimea dorita, indiferent daca aveti barba sau va doriti un aspect nebarbierit perfect. Nu trebuie decat sa reglati pieptenele ajustabil pentru barba pentru 23 de setari blocabile de lungime de la 1 la 23 mm, cu exact 1 mm intre fiecare lungime. Sau il puteti utiliza fara pieptene, pentru un tuns scurt de 0,5 mm.

 

Carcasa dura pentru depozitare fiabila

Masina dvs. de tuns vine echipata cu o husa solida si fiabila, pentru a asigura pastrarea in conditii optime, pentru putere si precizie desavarsite de fiecare data.

Sistem de taiere

Latime cutit 41 mm
Element de taiere Lame din titan
Numarul setarilor de lungime 24
Gama setarilor de lungime Intre 0,5 si 23 mm
Precizie (dimensiunea pasilor) La 1 mm
Pieptene pentru barba de precizie Pieptene reglabil pentru barba, 1-23 mm

Sistem de alimentare

Functionare Cu sau fara fir
Durata de incarcare 1 ore
Durata de functionare 90 minute
Tip baterie Ni-MH

Usor de utilizat

Curatarea Lame lavabile
Nu necesita intretinere
Nu este necesara lubrifierea

Depozitarea

Carcasa Carcasa solida

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.