Philips Aparat de tuns barba StyleShaver Wet & Dry QS6141/32, acumulator, pieptene pentru barba, argintiu/portocaliu

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
  • Distribuie pe:

Descriere Aparat de tuns barba StyleShaver Wet & Dry QS6141/32, acumulator, pieptene pentru barba, argintiu/portocaliu de la Philips

Masina tuns barba/aspect nebarbierit

Masina de tuns barba/aspect nebarbierit: 12 setari lungime 0,5-10 mm

Cu dispozitivul de tuns integral metalic (32 mm) si cu pieptenele cu 12 reglaje de lungime va este usor sa obtineti exact lungimea dorita a barbii. Fixati setarea perfecta a lungimii cu inelul de reglare. Dispozitivul de tuns metalic durabil, cu margini rotunjite care protejeaza pielea, garanteaza o tundere precisa si egala.

Suprafata de ras dubla: rade cu 20% mai rapid ca inainte

Noul aparat de barbierit cu dubla suprafata de ras faciliteaza barbieritul in jurul formei barbii. Dispozitivul de tundere din mijloc prinde firele mai lungi si mai tari, iar cele 2 suprafete de ras flotante le rad perfect pe toate celelalte. 
Suprafata de ras dubla
Dispozitiv de tuns cu doua laturi

Dispozitiv tuns integral metalic 32 mm sau 15 mm pentru detalii perfecte

Detasati pieptenele reglabil si dedesubt gasiti un dispozitiv de tuns integral metalic cu doua capete. Folositi capatul de 32 mm pentru o tundere de inalta performanta si pe cel de 15 mm pentru lucrul precis, de detaliu in locurile greu accesibile. Varfurile rotunjite asigura o atingere delicata a pielii. Elementele de taiere mai fine furnizeaza un tuns scurt, cu rezultate perfecte - excelent pentru micile detalii sau pentru locuri ca cel de sub nas si din jurul gurii.

Va permite sa radeti umed si uscat

Pentru o protejare suplimentara a pielii si rezultate optime de barbierire, utilizati-l impreuna cu gel umed sau spuma, iar pentru comoditate, utilizati-l uscat. Cand terminati, nu trebuie decat sa clatiti produsul la robinet pentru a-l curata.

AquaTec - umed si uscat
Alimentare cu acumulator litiu-ion

75 min de utilizare fara fir dupa 4 ore de incarcare

Bateria litiu ion asigura peste 75 de minute de utilizare fara fir si se incarca complet in doar 4 ore.

Setari de lungime usor de selectat si sigure

Rotita de reglare face usoara reglarea pieptenelui pe 12 setari de lungime. Setarile ofera precizie maxima, in trepte de 0,5 mm pentru lungimile mai mici, pentru a defini exact stilul pe care il doriti, intre barba scurta crescuta de dimineata pana sera si barba de 3 zile. Totodata, pentru barbile mai lungi, acesta ofera exact lungimile pe care le doriti, in trepte de 1 mm. 
Inel de reglare
Led pentru baterie

Indica starea acumulatorului

Ledul aprins continuu indica un acumulator incarcat, iar cand este intermitent portocaliu va mai raman circa 10 minute de utilizare. 

Suport pliant pentru incarcare si depozitare comoda

Suportul de incarcare pliant va ofera comoditate acasa si flexibilitate in calatorii. 
Suport de incarcare pliant
Facut sa reziste

2 ani garantie, tensiune universala, nu este necesara lubrifiere

Toate produsele noastre de ingrijire sunt construite sa dureze. Acestea vin cu o garantie internationala de 2 ani si compatibilitate cu tensiunea universala si nu necesita lubrifiere.

Masina de tuns mai ascutita taie parul mai eficient

Dispozitivul de tuns integral metalic are taisuri mai ascutite in scopul unei performante de taiere optime. Dispozitivul de tuns pentru detalii este special conceput sa ofere o tundere mai scurta, chiar si in locurile in care este cel mai greu de ajuns.

Masina tuns de inalta performanta 

Accesorii

Intretinere: Perie de curatat

Design

Culoare: Argintiu si portocaliu
Finisaj: Punga

Usor de utilizat

Functionare: Baterie reincarcabila, Utilizare fara fir
Timp de functionare al bateriei: 4 ore pentru incarcare durata de functionare de 75 de minute
Afisaj: Led pentru baterie
Curatarea: Complet lavabil

Service

2 ani garantie: Da
Folie de schimb: Inlocuiti anual cu QS6101

Categorizare

Ingrijire: Aparat pentru ras si stilizat

Alimentare

Tensiune automata: 100-240 V
Tip de baterie: Li-ion

Precizie

Setari de lungime: 12 lungimi de la 0,5 mm la 10 mm

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.