Philips Masina de tuns barba BT5205/16, acumulatori, lame din otel, 0.4 - 7 mm, 17 trepte, argintiu

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Masina de tuns barba BT5205/16, acumulatori, lame din otel, 0.4 - 7 mm, 17 trepte, argintiu de la Philips

Tundere uniforma fara efort

Acest aparat de tuns cu lame metalice te ajuta sa obtii exact barba scurta cu aspect de 3 zile sau barba lunga pe care o doresti. Noul pieptan integrat ridica firele pentru a oferi rezultate uniforme dupa o singura trecere a aparatului.

Ridica firele de par pana la nivelul lamei pentru rezultate uniforme

Sistemul de ghidare dinamic pentru barba, cu ajutorul pieptenului integrat pentru ridicarea firelor de par, ridica firele pana la nivelul lamelor pentru rezultate uniforme de tuns si va permite sa obtineti exact aspectul nebarbierit de 3 zile, barba scurta sau barba lunga pe care o doriti.

Ghideaza firele de par spre dispozitivul de taiere pentru tuns fara efort

Tundeti-va barba dintr-o singura miscare rapida, in timp ce sunteti delicat cu pielea. Noul nostru pieptene integrat pentru ridicarea firelor de par ridica si ghideaza firele de par la nivelul lamelor, pentru un tuns fara efort si uniform.

Lamele au tais dublu pentru tundere mai rapida

Acest aparat de tuns este dotat cu lame integral din metal, cu tais dublu, care taie mai multe fire la fiecare trecere, pentru un tuns mai rapid.

70 minute de utilizare dupa o incarcare de 1 ora sau tineti-l conectat la priza

Incarcati aparatul de tuns barba pentru 1 ora pentru a obtine 70 minute de utilizare fara fir. Daca aveti nevoie de mai multa energie pentru tuns, puteti introduce aparatul de tuns in priza din perete. Acest aparat de tuns a fost conceput pentru a functiona atat fara fir, cat si conectat la priza.

17 setari pentru lungime - 0,4 - 7 mm cu precizie de 0,2 mm

Selecteaza lungimea preferata de tuns, prin simpla rotire a rotii de reglare de pe maner, pana cand se afiseaza lungimea pe care o doresti intre 0,4 - 7 mm, cu precizie de 0,2 mm. Lungimea aleasa este acum "blocata" pentru un tuns perfect uniform.

Lame de inalta performanta, delicate cu pielea

Obtineti un tuns perfect, dar protector, de fiecare data. Lamele din otel ale aparatului de tuns barba se ating usor, ascutindu-se reciproc in timp ce tund, astfel incat sa ramana ascutite si eficiente. Acestea au si varfuri si piepteni rotunjiti pentru a ajuta la prevenirea iritatiilor pielii.

Mentineti-va barba perfecta cu aspect de 3 zile

Mentine o barba cu aspect ideal de 3 zile, in fiecare zi, utilizand cea mai scurta setare a aparatului de tuns, de 0,4 mm.

 
Caracteristici generale
 
Fara fir: Da

Durata de functionare: 70 minute

Tip alimentare: Acumulator

Material lame: Otel inoxidabil

 
Functii si accesorii

Perie de curatat: Da

Altele: 17 setari de lungime integrate

 
Caracteristici tehnice
 
Timp de incarcare baterie: 1 ora

Culoare: Argintiu

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.