Philips Set de ingrijire faciala cu aspirator BT7210/15, acumulator, 75 minute, lame otel inoxidabil, 20 setari, capete detasabile, argintiu

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
  • Distribuie pe:

Descriere Set de ingrijire faciala cu aspirator BT7210/15, acumulator, 75 minute, lame otel inoxidabil, 20 setari, capete detasabile, argintiu de la Philips

 

Mai putina dezordine cu aparatul de tuns barba

Aspirarea integrata prinde pana la 90% din parul tuns

- Setari de precizie la 0.5 mm
- Lame integral metal
- Utilizare fara fir 75 min/incarcare 1 h
- Prinde pana la 90% din parul tuns

 

 

Ridica si ghideaza firele de par pentru un tuns uniform, fara efort


Scapa de aspectul nebarbierit dintr-o miscare rapida. Sistemul nostru inovator de ridicare si tundere ridica firele de par, apoi le ghideaza catre lamele din otel inoxidabil cu ascutire dubla. Rezultatul este un aspect nebarbierit, dar uniform, sau un tuns dintr-o singura miscare.

 

20 setari pentru lungime blocabile, 0.5 - 10 mm cu precizie de 0.5 mm


Selecteaza lungimea preferata de tuns prin simpla rotire a rotii de reglare de pe maner, pana cand se afiseaza lungimea pe care o doresti, intre 0.5 - 10 mm cu precizie de 0.5 mm. Lungimea aleasa este acum „blocata” pentru un tuns perfect uniform.

 

 

Doar goleste compartimentul si clateste lamele cu apa


Odata ce ai terminat, pur si simplu clateste lamele si pieptenele sub robinet, goleste compartimentul pentru par si indeparteaza firele de par ramase cu ajutorul periei de curatare inclusa, pentru performanta de durata.

 

 

75 minute de utilizare dupa o incarcare de 1 ora sau conecteaza-l


Incarca-ti dispozitivul de tuns barba pentru 1 ora pentru a obtine 75 minute de utilizare fara fir. Daca ai nevoie de mai multa energie pentru tuns poti sa introduci aparatul in priza din perete. Acest aparat a fost conceput pentru a functiona atat fara fir, cat si conectat la priza.

 

 

Garantat mai putina dezordine cu ajutorul aspiratorului integrat


Cu acest aparat iti tunzi barba, mustata si perciunii cu mai putina dezordine. Sistemul de aspirare integrat prinde parul pe masura ce-l tunzi, oferind un tuns cu putina dezordine.

 

 

Lame din otel inoxidabil cu ascutire dubla pentru un tuns mai rapid


Lamele puternice din otel sunt ascutite dublu si fabricate pentru a rezista o vreme foarte indelungata, pentru a taia chiar si firele groase de par. Acestea se ascut singure, prin atingerea usoara una de cealalta, in timpul tunsului.

 

 

Accesoriu de tuns de precizie si pieptene pentru finisarea zonelor greu accesibile


Dupa terminarea tunsului, ataseaza printr-un clic acest dispozitiv de tuns de precizie pentru a-ti finisa stilul prin detalii de definire si margini sau pentru a-ti tunde mustata cu ajutorul pieptenului de precizie al aparatului.

 

 

Vezi rapid starea bateriei dispozitivului de tuns


Indicatorul de baterie arata cand dispozitivul de tuns este incarcat, se incarca sau trebuie conectat la priza.

 

 

Caracteristici principale

Tip alimentare Acumulator
Autonomie 75 minute
Material lame Otel inoxidabil


Functii

Capete detasabile Da
Setari de lungime taiere 20
Lavabil Da


Accesorii

Periuta de curatare Da


Caracteristici tehnice

Tip acumulator Li-Ion
Timp de incarcare baterie 1 ora
Culoare Arginitiu

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.