Philips Masina de tuns barba BT9297/15, lame metalice, ghidaj laser, 0.4 - 7 mm, 17 trepte, rezistent la apa, LED, negru/argintiu

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Masina de tuns barba BT9297/15, lame metalice, ghidaj laser, 0.4 - 7 mm, 17 trepte, rezistent la apa, LED, negru/argintiu de la Philips

 

Primul aparat de tuns barba cu ghidare laser din lume


Simetrie perfecta cu aparatul de tuns cu ghidare laser
• Ghidare cu laser
• Lame metal integral
• Aparat de tuns pentru detalii inclus
• Baterie Li-ion avansata

   

Ghidare cu laser pentru tuns precis si simetric, de fiecare data

Perfectioneaza-ti barba cu sistemul nostru exclusiv de ghidare cu laser. Urmareste linia rosie de lumina pentru a-ti tunde barba precis si simetric pe ambele parti ale fetei.

   

Lamele fabricate integral din metal au tais dublu pentru tundere mai rapida

Lamele noastre complet metalice sunt extrem de rezistente si au tais dublu. Acest lucru inseamna ca sunt fabricate pentru a rezista foarte mult timp si pentru a taia chiar si cele mai groase fire de par. In timp ce te tunzi, acestea se ascut singure prin atingere usoara una de cealalta. Astfel, vei obtine un tuns precis si uniform de fiecare data.

   

Ridica si ghideaza firele de par pentru un tuns uniform, fara efort

Scapa de aspectul nebarbierit dintr-o miscare rapida. Sistemul nostru inovator de ridicare si tundere ridica fiecare fir de par, apoi il ghideaza catre lamele din otel inoxidabil cu ascutire dubla. Rezultatul este un aspect nebarbierit, dar uniform sau un tuns dintr-o singura miscare.

   

80 minute de utilizare dupa o incarcare de 1 ora sau utilizeaza-l conectat la priza

Bateria noastra Li-ion avansata iti permite sa incarci aparatul de tuns barba timp de 1 ora pentru a obtine 80 minute de utilizare fara fir. Daca ai nevoie de mai multa energie pentru tuns, poti sa conectezi aparatul la priza de perete. Acest aparat de tuns a fost conceput pentru a functiona atat fara fir, cat si conectat la priza.

   

Tunde in trepte precise de 0,2 mm, de la 0,4 mm la 7 mm

Stilizeaza-ti barba cu precizie suprema, selectand o lungime a parului cu precizie de 0,2 mm. Utilizeaza rotita de reglare pentru a selecta si a seta lungimea dorita, de la 0,4 mm pana la 7 mm.

   

Afisajul cu LED afiseaza clar setarea de lungime

Misca rotita de reglare pentru a vizualiza setarea de lungime selectata, in mm, pe afisajul LED.

   

Vezi rapid starea bateriei aparatului de tuns barba

Verifica daca aparatul de tuns este incarcat sau necesita incarcare – intr-o clipita. 3 bare simple iti arata durata ramasa a bateriei, precum si starea incarcarii cand aparatul de tuns este conectat la priza.

   

100% rezistent la apa pentru curatare usoara si riguroasa

Clateste pur si simplu sub jet de apa aparatul de tuns barba rezistent la apa, pentru a-l curata in profunzime.

   

Tunde uniform, chiar si parul mai des

Motorul puternic al acestui aparat de tuns taie continuu, indiferent de diferentele de densitate a parului. Poti astfel tunde uniform, de la inceput la sfarsit.

   

Varfurile rotunjite protejeaza pielea si previn iritatiile

Obtine un tuns perfect, protector. Lamele aparatului de tuns au varfuri rotunjite pentru a preveni iritatiile pielii – chiar daca nu folosesti un pieptene.

   

Aparat de tuns pentru detalii, pentru contururi si detalii faciale perfecte

Finiseaza-ti stilul. Ataseaza printr-un clic aparatul de tuns pentru detalii pentru a-ti defini contururile si detaliile barbii sau mustatii.

 

Caracteristici

Fara fir Da

Durata de functionare 80 minute

Tip alimentare Acumulator

La retea

Material lame Inox

Husa Da

Tip acumulator Li-Ion

Timp de incarcare baterie 1 ora

Culoare Negru/Argintiu

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.