Aparat de ras si tuns barba Remington DuraBlade MB050, acumulator, 1-5 mm, Negru/Portocaliu

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Aparat de ras si tuns barba Remington DuraBlade MB050, acumulator, 1-5 mm, Negru/Portocaliu de la Remington

Aparat de ras si tuns barba Remington DuraBlade MB050, acumulator, 1-5 mm, Negru/Portocaliu


 
Cu noul DuraBlade, iti poti tunde, rade si modela parul facial de orice lungime, fara sa trebuiasca sa schimbi vreodata lamele!

Oricare ar fi lungimea barbiii tale, cei patru piepteni iti ofera posibilitatea de a iti tunde barba uniform siconfortabil, ajutandu-te sa obtii stilul dorit.

Lamele cu doua fete TST (tehnologie de ras si tuns) iti permit sa iti tunzi barba fara efort, din orice directie, fie ca este in directia cresterii firelor de par sau invers, si iti ofera siguranta de care ai nevoie pentru a iti modela si a iti defini barba, ori pentru a o indeparta complet.

In plus, DuraBlade are un acumulator Litiu de inalta performanta, este 100% rezistent la apa si are un maner cu invelis anti-alunecare, astfel acesta poate fi utilizat cu usurinta pe pielea umeda, uscata, cu sau fara spuma ori gel de ras.

 
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.