Aparat de tuns Remington Heritage HC9100, Acumulator, 0.5-25 mm, Viteza taiere 300 mm/s, Cutie premium, Gri

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
312,23 lei

Taxa verde: 1,19 lei

(Pret cu taxa verde: 313,42 lei )

Pret 36 Rate Optimo: 11.49 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

HC9100

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Aparat de tuns Remington Heritage HC9100, Acumulator, 0.5-25 mm, Viteza taiere 300 mm/s, Cutie premium, Gri de la Remington

Aparat de tuns Remington Heritage HC9100, Acumulator, 0.5-25 mm, Viteza taiere 300 mm/s, Cutie premium, Gri
 
Aparatul de Tuns Heritage combina design-ul clasic cu tehnologia moderna.

Remington a creat primul aparat de ras electric cu site in anul 1937, iar de atunci a ramas in avangarda tehnologiei de barbierit si tuns.

Noul aparat de tuns Heritage aduce un omagiu trecutului in timp ce incorporeaza tehnologia moderna. Elegant si sofisticat, acesta vine intr-o carcasa metalica gri, subtila dar si captivanta in acelasi timp, facand o plecaciune in fata epocilor clasice din trecut.

Design-ul mostenit nu dezamageste din punct de vedere al functiilor, oferind o performanta de taiere profesionala la diferite lungimi, intre 1,5 si 25 mm, astfel aparatul de tuns Heritage va creea de fiecare data stiluri moderne cu finisaje perfecte.

Tija interschimbabila permite selectarea unor lungimi de taiere diferite, fara sa fie nevoie de vreun accesoriu aditional, ajutandu-te sa economisesti timp si efort. In plus, acesta este compact si usor de luat oriunde in husa de depozitare inclusa.
 
Performanta de taiere de 6 X mai buna

Aparatul de tuns Heritage tunde la 300 mm/s, imbunatatind performantele lui de sase ori mai mult, in comparatie cu un aparat de tuns Remington standard.
   
Acumulator Litiu

Aparatul de Tuns Heritage are un acumulator Litiu ce ofera o autonomie impresionanta de pana la 60 de minute intre incarcari. Un aparat de tuns la fel de impresionant pe interior, pe cat este pe exterior.
   
Curatare rapida si usoara

Lamele detasabile si lavabile, precum si peria si sticluta de ulei incluse, fac o munca usoara din curatarea si intretinerea aparatului de tuns Heritage.


CARACTERISTICI GENERALE

Zona corporala Cap
Tip produs Aparat de tuns
Pentru Barbati
Tip utilizare Uz casnic
Destinat pentru Tundere
Tip alimentare La retea Acumulator
Numar capete incluse 1
Continut pachet 1 x Ulei 1 x Husa de depozitare 1 x Perie de curatare 1 x Aparat de tuns 11 x Pieptene
Culoare Gri/Negru

CARACTERISTICI TEHNICE

Tip acumulator Lithium-Ion
Timp incarcare 4 h
Autonomie 60 min
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.