Remington Aparat de tuns barba Style Series B4, Lame cu autoascutire

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Aparat de tuns barba Style Series B4, Lame cu autoascutire de la Remington

Aparat de tuns barba Style Series B4, Lame cu autoascutire
 

Obtine un tuns precis cu ajutorul noului aparat de tuns barba Style Series B4. Rotita intuitiva iti permite sa schimbi cu usurinta lungimea de taiere, atat pentru a-ti tunde perciunii, cat si pentru a-ti defini barba. Lamele cu ascutire automata, detasabile si lavabile, fac ca acest aparat de tuns barba sa fie foarte usor de intretinut, iar autonomia de 40 de minute se va asigura ca ai intotdeauna indeajunsa bateterie pentru a-ti intretine look-ul.


UN TUNS PRECIS CU AJUTORUL ROTITEI INTUITIVE

Avand o serie intreaga de lungimi de taiere, intre 0,4 mm si 18 mm, acum poti obtine orice stil iti doresti: de la o barba de 3 zile, pana la o barba lunga, ingrijita la perfectie. Cu ajutorul rotitei intuitive poti controla cu usurinta pieptanul ajustabil, pentru a selecta lungimea dorita de tine.
   
CONTROL DE TAIERE IMBUNATATIT CU 55%*

Aparatul de tuns barba Style Series B4 are 17 setari de lungime precise, oferindu-ti un control de taiere imbunatatit cu 55%*.
  • 10 x trepte de 0,5 mm, pana la 5 mm
  • 1 x treapta de 1 mm, intre 5-6 mm
  • 6 x trepte de 2 mm, intre 6-18 mm
   
LAME LAVABILE, CU ASCUTIRE AUTOMATA, USOR DE INTRETINUT

Multumita lamelor cu ascutire automata ale aparatului de tuns barba Style Series B4, poti obtine constant un tuns performant. Cand vine vremea sa il cureti, dupa utilizare, tot ceea ce trebuie sa faci este sa detasezi lama si sa o clatesti sub robinet, iar aparatul tau va fi curat si pregatit pentru a fi folosit din nou. In plus, vei iubi cat de confortabil se vor simti pe pielea ta lamele Comfort Tip, concepute special cu varfuri rotunjite.
   
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.