Aparat de tuns Parul & Barba Remington HC5200, LED, Lame otel, 3-42 mm, Acumulator, Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Aparat de tuns Parul & Barba Remington HC5200, LED, Lame otel, 3-42 mm, Acumulator, Negru de la Remington

Inteligenta si ingusta, aceasta masina de tuns are un motor Pro Power si lame de otel cu un sistem avansat de auto-ascutire.

Cei doi piepteni ajustabili iti permit alegerea lungimii perfecte, intre 3-42 mm, pentru a fi la moda tot timpul.

 

 

Gama Pro Power

Pentru a iti tunde fara efort parul si barba, ai nevoie de instrumentele potrivite.

Fa cunostinta cu gama de masini de tuns Pro Power.

Fiind cea mai rapida si mai puternica gama de masini de tuns de la Remington, aceste instrumente iti vor da puterea si controlul pentru a iti tunde parul cu incredere.

 

 

Tunsul de mare viteza este aici

Motorul perfectionat Pro Power livreaza o performanta de doua ori mai mare si cu o viteza impresionanta de taiere de 300mm/s pentru toate tipurile de par, umed sau uscat, acest aparat iti ofera o experinta de tuns rapida si precisa.

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.