Aparat de tuns barba Remington MB4122, Baterii, 1.5-18 mm + Trimmer pentru nas/urechi, Alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
  • Distribuie pe:

Descriere Aparat de tuns barba Remington MB4122, Baterii, 1.5-18 mm + Trimmer pentru nas/urechi, Alb de la Remington

MB4122

Acest set cadou editie limitata vine impreuna cu toate aparatele de care ai nevoie pentru a arata perfect.

Beard Boss de la Remington are un design OptiAngle care ofera confort, control si manevrabilitate maxime. Oricare ar fi modul in care iti tuns barba, acesta aluneca cu usurinta peste conturul fetei tale.

Datorita celor 11 setari de lungime care iti permit ajustarea lungimii de taiere, iti poti ingriji cu rapid si usor parul facial. Aceste setari includ marimile de 0,4 mm si 1 mm cand folosesti doar lama, lungimi ideale pentru o modelare precisa. Odata atasat pieptanul, setarile de lungime variaza intre 1,5 si 18 mm, asa ca oricare ar fi stilul preferat de tine, vei gasi cu usurinta lungimea ideala pentru look-ul dorit.

Aparatul de tuns pentru nas si urechi are lame din otel avansat si un cap lavabil care te vor ajuta sa fii ingrijit la perfectie. Acesta utilizeaza un trimer liniar care indeparteaza cu usurinta parul nedorit din nas, urechi sau chiar sprancene. In plus, toate aceste aparate vin impreuna cu o husa foarte utila pentru voiaj si depozitare.

Un tuns perfect

Un tuns perfect

Utilizand tehnologia inovativa Capture Trim, modelarea si tunsul barbii tale nu a fost niciodata mai usor. Lamele zimtate ascutite lucreaza pentru a oferi performante mai eficiente si mai precise. Astfel poti prelua controlul total al stilului tau, ca un adevarat profesionist.

Functie blocare

Functia de blocare a pieptanului ajustabil impiedica alunecarea lui in timpul utilizarii si mentine setarea de lungime aleasa de tine, pentru a asigura un tuns uniform.
Functie blocare
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.