Aparat de tuns Remington My Groom HC5100, 0.5 - 23 mm, 12 trepte, Lame lavabile, Negru/Rosu

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Aparat de tuns Remington My Groom HC5100, 0.5 - 23 mm, 12 trepte, Lame lavabile, Negru/Rosu de la Remington

Motorul puternic al Aparatului de Tuns My Groom ofera o performanta de taiere de doua ori mai buna* in comparatie cu un aparat de tuns Remington standard - si la un pret accesibil.

Lamele din otel inoxidabil cu auto-ascutire te ajuta sa obtii rezultate consistente de fiecare data, in timp ce uleiul si peria de curatare care sunt incluse cu aparatul se vor asigura ca aparatul functioneaza ca nou. Aparatul de tuns functioneaza cu cablu, asa ca poti fi sigur ca folosesti un instrument de incredere care nu te va lasa niciodata la greu.

Iti cunosti parul si cunosti stilul pe care doresti sa il obtii, asa ca pieptanul ajustabil ofera 12 setari de lungime, de la 1 la 23 de mm. Ajusteaza pieptanul in timp ce tunzi diferite zone ale capului, pentru a crea un stil propriu, si beneficiaza de cablul detasabil care fac ca aparatul sa fie foarte usor de depozitat si transportat.


Unknown Image

Lame cu auto-ascutire

Precizie garantata si de incredere. Aceste lame cu auto-ascutire se vor asigura ca aparatul de tuns va oferi intotdeauna performante si un finisaj de calitate.


Unknown Image

Motor Pro Power ce ofera o performanta de taiere de doua ori mai buna*

Motorul puternic ajuta la obtinerea unui tuns rapid si precis, asa ca parul tau va arata intotdeauna perfect - si vei avea timp oricand pentru un tuns de ultima moment.


  • Motor Pro Power - performanta de taiere de 2 ori mai buna*
  • Lame din otel inoxidabil cu auto-ascutire
  • Pieptan ajustabil cu 12 setari de lungime (1-23 mm)
  • Utilizare cu cablu pentru o putere de incredere
  • Cablu de alimentare detasabil pentru o depozitare usoara
  • Perie de curatare
  • Sticluta de ulei
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.