Aparat de tuns barba Remington MB 6550

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Aparat de tuns barba Remington MB 6550 de la Remington

Set tuns pentru barba/mustata cu aspirare MB6550

Set de tuns barba si mustata cu tehnologie vacuum pentru un barbierit mai curat si mai rapid.

Orice barbat cu barba viseaza la aparatul care ii va usura procesul de ingrijire si il va ajuta sa finiseze lungimea barbii in cel mai scurt timp, dar mai ales procesul de curatire.

Noul Vacuum Beard&Grooming Kit are incorporata tehnologia Vacuum, care aspira parul taiat intr-un recipient si evita blocarea sau infundarea trimmerului.

Aparatul dispune de doua atasamente pentru sistemul vacuum, dar si de un accesoriu obisnuit pentru finisarea perfecta a barbii.

Trimmerul mare poate fi folosit impreuna cu pieptenul atasat si iti asigura o nivelare perfecta a lungimii parului, in timp ce trimmerul pentru detalii este ideal pentru definirea conturului si a zonei mustatii.


Lamele din titan avansat iti ofera rezultate optime pentru un look impecabil, fara efort, iar pieptenul ajustabil este util pentru a tunde cu precizie si pentru a varia in functie de lungimea si stilul dorit.

Veti primi si o husa speciala pentru depozitare, pe care o puteti folosi cu usurinta in calatorii, cu atat mai mult cu cat bateria pe baza de litiu permite folosirea pana la 60 de minute.

Caracteristici generale

Fara fir:

Da

Autonomie:

60 minute

Tip alimentare:

Acumulator

Trepte de taiere:

4

Material lame:

Invelis Titan

Autoascutire:

Da

 
Functii si accesorii

Trimmer:

Da

Altele:

4 piepteni
Cap detasabil cu sita pentru ras
Indicator luminos

 
Caracteristici tehnice

Tip Acumulatori:

Litiu Ion

Durata de incarcare:

3-5 ore

Culoare:

Negru / Albastru

Dimensiuni (mm):

204 x 160 x 92

Greutate (Kg):

496 g

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.