Remington Aparat de tuns Stylist Classic Edition, Acumulator

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
  • Distribuie pe:

Descriere Aparat de tuns Stylist Classic Edition, Acumulator de la Remington

Cu ajutorul aparatului de tuns Stylist Classic Edition vei avea tot ceea ce ai nevoie pentru a-ti tunde parul cu usurinta, in confortul casei tale.
Avand un design modernizat, cu finisaj cromat si maner cu invelis anti-alunecare, acest aparat de tuns nu numai ca va arata premium, dar va oferi niste rezultate profesionale. Acesta vine impreuna cu o carcasa pentru depozitare, ca tu sa iti poti mentine organizata trusa de tuns, avand toate accesoriile intr-un singur loc.

Lamele din otel inoxidabil cu tehnologie de auto-ascutire te vor ajuta sa experimentezi un tuns care va fi mereu precis. Venind impreuna cu 8 piepteni atasabili, cu lungimi intre 3 si 25 mm, iti poti crea cu usurinta o sumedenie de stiluri diferite. In plus, acesta are si o tija pentru ajustarea lungimilor scurte de taiere, putand sa te bucuri de mai multe lungimi de taiere precise.
Oferind o autonomie de pana la 30 de minute, aparatul de tuns Stylist Classic Edition iti va oferi timpul necesar pentru a-ti crea stilul dorit si libertatea de a o face oriunde te-ai afla.

Trusa Stylist Classic Edition include si clipsuri de sectionare, o pelerina de frizer, un pieptene, o foarfeca si o perie de gat. Acest aparat de tuns contine tot ceea ce ai nevoie pentru a deveni cea mai buna varianta a ta!

DESIGN PREMIUM MODERNIZAT
Aparatul de tuns Stylist Classic Edition nu numai ca va deveni indispensabil pentru rutina ta de tuns, dar te va face sa ii gasesti un loc de cinste in casa ta. Avand un finisaj cromat si detalii moi la atingere, acest aparat de tuns arata cu adevarat premium si iti va oferi rezultate profesionale, de fiecare data.
   
LAME DIN OTEL INOXIDABIL CU SISTEM DE AUTO-ASCUTIRE
Multumita lamelor cu sistem ascutire automata, poti spune adio agatarii parului in timpul tunsului. Astfel, te poti bucura de o performanta de taiere imbunatatita si de un tuns precis

CARACTERISTICI GENERALE

Zona corporala Barba
Tip produs Aparat de tuns
Tip utilizare Uz casnic
Destinat pentru Tundere
Tip alimentare La retea
Material lame Inox
Numar capete incluse 1
Continut pachet 1 x Aparat de tuns
Culoare Gri

CARACTERISTICI TEHNICE

Autonomie 30 min
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.