Remington Aparat de tuns HC5018 Apprentice, lame otel, sistem auto-ascutire, alimentare la retea, 3-18 mm, negru/rosu

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Aparat de tuns HC5018 Apprentice, lame otel, sistem auto-ascutire, alimentare la retea, 3-18 mm, negru/rosu de la Remington

 

Aparat de Tuns Apprentice

Aparatul de Tuns Apprentice de la Remington este setul ideal pentru a va tunde in confortul casei dvs.. Deoarece contine toate accesoriile necesare tunsului, introduceti aparatul in priza, atasati un pieptene cu lungimea dorita, si sunteti gata de tuns.

Cei 5 piepteni cu lungimi intre 3 si 18mm (3, 6, 9, 12, 18mm) va ofera o multime de optiuni cand vine vorba de lungimea pe care doresti sa o aiba parul.

Doarece acest aparat de tuns se utilizeaza doar cu cablu, poti sa fii sigur ca nu o sa ramai fara baterie in timpul tunsului.

In plus, capacul de protectie pentru lame permite depozitarea in siguranta a aparatul de tuns, protejand in acelasi timp ascutimea lamelor, fara sa apara alte taieri.

 

Performanta de inalta calitate

Durabil si cu auto-ascutire, aparatul are lamele invetile in otel inoxidabil pentru o taiere performanta a firelor de par. Lamele beneficiaza de sistemul cu auto-ascutire asa ca nu trebuie sa va faceti griji in legatura cu uzarea lamelor.

 

Propriul frizer acasa

Setul de ingijire din 10 piese include tot ce aveti nevoie pentru a va tunde acasa. De la pieptenii de ghidare pana la peria de gat setul contine piese ideale pentru a crea tunsoarea favorita direct la dumneavoastra acasa.

 

Caracteristici

Lame avansate din otel cu sistem de auto-ascutire

Utilizare cu cablu

Piepteni cu masuri de 3, 6, 9, 12 si 18mm

Perie pentru gat

Perie de curatare

Pieptan

Capac pentru protectia lamelor

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.