Remington Set complet tuns facial si corporal Groom Kit PG6160, acumulatori Litiu, lame auto-ascutire invelis Titan, negru/albastru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Set complet tuns facial si corporal Groom Kit PG6160, acumulatori Litiu, lame auto-ascutire invelis Titan, negru/albastru de la Remington

 

Set de Ingrijire Personala Groom Kit Lithium

Groom Kit Lithium de la Remington contine toate instrumentele inovative si avansate din punct de vedere tehnologic, pe care le poate dori un barbat care doreste sa arate perfect, din cap pana-n picioare.

Avand 5 capete atasabile utile, Groom Kit Lithium de la Remington este setul complet pe care te poti baza. Alegeti dintre Trimmer-ul Principal care are 5 piepteni ficsi cu diferite lungi (1,5, 3, 6, 9 si 12mm), Trimmer-ul Vertical cu doua fete pentru Nas si Urechi, Mini-sita pentru Detalii, Trimmer-ul pentru Detalii sau Trimmer-ul cu doua fete pentru Corp.  In plus, toate aceste accesorii de tuns pot fi depozitate orginazat intr-un suport de incarcare compact, fiind oricand gata de actiune.

Mai bun ca niciodata, Setul de Ingrijire Personala Groom Kit Lithium de la Remington ofera o gama completa de accesori de tuns, oferind o precizie perfecta si un ras mai neted*.

*In comparatie cu lamele din otel de la Remington

 

Setul de Ingrijire Personala Esential

Mai bun ca niciodata, Setul de Ingrijire Groom Kit Lithium de la Remington are acum o set mai complet de tuns, oferind o precizie totala si un tuns mai nedet.

 

Precizie de Titan

Lamele cu auto-ascutire si invelis din Titan de la Remington sunt cu 300% mai durabile decat lamele din otel* si ofera un tuns neted de fiecare data. In plus, nu trebuie sa ingrijoreze faptul ca se for toci in timp.

Caracteristici

Lame cu invelis din Titan

Lame cu auto-ascutire

5 capete atasabile:

  Trimmer principal
  Trimmer vertical cu doua fete pentru nas si urechi
  Mini sita pentru detalii
  Trimmer pentru detalii
  Trimmer cu doua fete pentru tuns corporal

Incarcare completa in 4 ore

Incarcare rapida in 5 minute

1 pieptene ajustabil (2-20mm)

5 piepteni ficsi (1,5, 3, 6, 9, 12mm)

Pieptene vertical pentru tunsul corporal

Acumulatori Litiu - Utilizare fara cablu

Indicatori luminosi incarcare

Suport pentru depozitare

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.