Trimmer pentru barba Remington MB4120, 11 setari de lungime prestabilite, Lama lavabila, Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Trimmer pentru barba Remington MB4120, 11 setari de lungime prestabilite, Lama lavabila, Negru de la Remington

Beard Boss de la Remington are un design OptiAngle pentru confort, control si manevrabilitate maxime. Oricare ar fi modul in care te tunzi, acesta gliseaza cu usurinta pe conturul fetei, fiind foarte usor sa iti creezi stilul dorit. Mentine-ti barba arajata cu ajutorul celor 11 pre-setari de lungime care iti permit sa ajustezi lungimea de tuns pe care o doresti. Aceste setari includ lungimi de 0,4mm si 1mm daca folosesti doar lama, fiind ideale pentru modelare si detalii. Odata atasat pieptenele, setarile de lungime variaza intre 1,5mm - 18mm, asa ca oricare ar fi stilul tau, poti obtine lungimea perfecta. Aparatul de tuns Beard Boss de la Remington functioneaza cu baterii (2 x baterii AAA incluse), asa ca poti sa fii aranjat in orice situatie, oriunde. Nu a fost niciodata mai usor sa obtii o barba perfecta. Beard Boss Professional de la Remington - solutia ideala pentru barbatul modern.

  • Lame CaptureTrim - lame zimtate pentru un tuns mai eficient
  • Design OptiAngle - pentru confort si control maxim
  • Pieptene ajustabil cu functie de blocare, pentru un control total
  • 11 setari cu lungimi pre-setate
  • Lungimi de 0.4, 1.0 (fara pieptene),1.5, 3, 5, 7, 9, 11, 13, 15, 18 (mm)
  • Functioneaza cu baterii
  • 2 x baterii AAA incluse
  • Lame lavabile
  • Perie de curatare
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.