Aparat de tuns Rowenta Stylist TN2850, Lame din inox cu invelis din Titan, 11 setari de taiere, 0.5-10mm, autonomie 90min, incarcare USB, LED, gentuta de depozitare, Argintiu

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Aparat de tuns Rowenta Stylist TN2850, Lame din inox cu invelis din Titan, 11 setari de taiere, 0.5-10mm, autonomie 90min, incarcare USB, LED, gentuta de depozitare, Argintiu de la Rowenta

Aparat de tuns Rowenta Stylist TN2850, Lame din inox cu invelis din Titan, 11 setari de taiere, 0.5-10mm, autonomie 90min, incarcare USB, LED, gentuta de depozitare, Argintiu
 
Barba perfecta, zi de zi

Cu aparatul de tuns barba Stylis, barba ta este intotdeauna perfect aranjata. Lame sale de inalta calitate ce se ascut singure si setarile de precizie asigura lungimea si stilizarea dorita. Invelisul de titan si multitudinea de setari precise asigura o barba perfecta in fiecare zi. Confortabil si usor de folosit, aparatul este dotat cu acumulatori ce ofera o autonomie de 90 de minute, ceea ce il face usor de folosit oriunde, oricand.
 
Aparat de tuns barba reincarcabil Stylis: eficienta de durata

Pastreaza-ti barba perfecta zi de zi cu aparatul de tuns barba de inalta performanta Rowenta Stylis. Este foarte usor sa obtii rezultatele pe care le doresti datorita lamelor din otel inoxidabil, cun invelis din titan, ce se ascut singure si a setarilor de precizie de pana la 1 mm (lungimi ajustabile cuprinse intre 0.5-10 mm). Intotdeauna gata de utilizare datorita acumulatorilor ce ofera o autonomie de 90 de minute, reincarcarea fiind realizata prin intermediul cablului USB. Husa de depozitare garanteaza transport rapid si depozitarea usoara.
 
Lame ascutite perioada indelungata

Invelisul de titan ofera lamelor o durabilitate imbunatatita pentru performante de taiere de lunga durata. Acesta protejeaza taisul lamele, fiind cu pana la de 3 ori mai rezistent decat inoxul.
 
Taiere de inalta performanta

Lame rezistente din otel inoxidabil pentru eficienta de taiere de lunga durata.
   
Stiluri personalizate

Imgrijeste-ti barba cu cele 11 lungimi diferite de taiere de la 0.5mm* la 10 mm: perfect pentru o barba clasica sau faimoasa barba de 3 zile.
   
Autonomie de durata

Acumulatori NiMH cu o autonomie de 90 de minute, pana la 20 de sesiuni detaliate de tuns fara reincarcare.
   
Rezultate precise

Reglaj fin de precizie de 1 mm pentru a-ti personaliza look-ul asa cum doresti.
   
Stilizeaza-ti barba intr-un mod elegant

Sistemul de blocare inteligent asigura o barba ingrijita si curata fara a exista riscul de a schimba din greseala lungimea de taiere.
   
Usor de curatat

Lamele sunt detasabile si pot fi curatate cu usurinta sub jet de apa.
   
Incarcare rapida

Aparatul este incarcat la capacitate maxima in doar 2 ore pentru confort sporit.
   
Usor de transportat

Ia cu tine aparatul si toate accesoriile oriunde ai merge datorita husei pentru transport.


CARACTERISTICI GENERALE

Zona corporala Barba
Tip produs Aparat de tuns
Pentru Barbati
Tip utilizare Uz casnic
Destinat pentru Tundere
Tip alimentare Acumulator
Trepte de taiere 11
Material lame Inox
Invelis lame Titan
Continut pachet 1 x Aparat de tuns
Culoare Argintiu

CARACTERISTICI TEHNICE

Tip acumulator NiMH
Timp incarcare 8 h
Autonomie 90 min
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.