Rowenta Aparat de tuns barba Air Force Precision TN4851F0, 7500 rpm, autonomie 45 min, ecran LCD, stand incarcare, negru/gri

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Aparat de tuns barba Air Force Precision TN4851F0, 7500 rpm, autonomie 45 min, ecran LCD, stand incarcare, negru/gri de la Rowenta

Aparat de tuns barba Air Force Precision TN4851F0, 7500 rpm, autonomie 45 min, ecran LCD, stand incarcare, negru/gri

Aparatul de tuns barba AirForce Precision ofera o performanta de taiere exceptionala, iar datorita tehnologiei exclusive de aspirare Rowenta cu turbina de mare viteza, parul taiat este colectat in proportie de 90%, astfel incat nu mai este necesar sa cureti suprafetele dupa sesiunea de tuns. Lama deosebit de ascutita, cu invelis din titan si motorul cu pana la 7,500 de rotatii pe minut garanteaza o taiere eficienta, dintr-o singura miscare. Cu 20 de lungimi diferite de taiere si un reglaj fin cu precizie de 0,5 mm, barba ta va arata intotdeauna perfect. Cu bateria Lithium Ion cu autonomie mare si ecranul LCD inteligent, AirForce Precision este intotdeauna pregatit.

PERFORMANTA DE TAIERE EXCEPTIONALA

Lamele ascutite cu unghi perfect de taiere asigura o taiere de inalta calitate. Invelisul din titan al lamei amovibile sporeste durabilitatea si performantele de taiere.

   

ASPIRARE EFICIENTA A PARULUI TAIAT

Tehnologia exclusiva de aspirare incorporata cu turbina de mare viteza colecteaza pana la 90% din parul tuns. Nu mai este nevoie sa cureti parul taiat.

   

FOLOSESTE-L ORICAND SI ORIUNDE

Datorita tehnologiei de aspirare Rowenta, te bucuri de o barba perfect aranjata oricand doresti si oriunde te-ai afla.

   

Barba de 3 zile perfecta

Datorita formei sale specifice, pieptenele a fost proiectat special pentru a ridica firul de par inainte de al taia pentru o taiere perfecta.

   

Barba de 3 zile perfecta

Datorita formei sale specifice, pieptenele a fost proiectat special pentru a ridica firul de par inainte de al taia pentru o taiere perfecta.

   

STILURI PERSONALIZATE

Ingrijeste-ti barba cu cele 20 de lungimi diferite de taiere, de la 0,5 mm la 10 mm.

   

SETARI ULTRAPRECISE

Reglaj fin cu precizie de 0,5 mm pentru a-ti personaliza look-ul asa cum doresti.

   

EFICIENTA DE COLECTARE A PARULUI TAIAT SI RESPECT PENTRU PIELE

Sistemul Soft Contour este creat special pentru a asigura precizie ridicata pe zonele faciale delicate, evitand in acelasi timp iritatiile pentru a proteja pielea.

   

Confort sporit

Obtine o autonomie de pana la 45 de minute cu o singura ora de incarcare (incarcare completa in 105 minute).

   

AUTONOMIE DE DURATA

Bateria Lithium Ion, cu o durata de viata de doua ori mai mare decat a bateriei NiMh, asigura o autonomie de 45 de minute pentru utilizarea fara fir timp de cel putin 3 sesiuni complete de tuns.

   

 SESIUNI DE TUNS FARA GRIJI

Poate fi conectat la priza sau poate functiona pe acumulatori. Practic, poate fi folosit oricand si oriunde

   

 Ecran LCD

Acesta ofera informatii cheie precum lungimea de taiere, autonomia ramasa si daca functia Turbo este activata.

   

 Confort in utilizare

Datorita designului sau compact, baza de incarcare se va integra perfect in baia ta, pastrandu-ti aparatul de tuns gata de utilizare oricand.  

   

 Produs reparabil timp de 10 ani

•Conceput pentru a fi usor de reparat

•Livrare rapida si costuri mici ale pieselor de schimb, timp de minim 10 ani

•6.500 de centre de service la nivel mondial

 

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.