Aparat de tuns parul ROWENTA Advancer TN5221F4, autonomie 120min, functie incarcare rapida, 3 piepteni, 45 de lungimi de taiere, lame cu tehnologie de auto-ascutire, negru/rosu

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Aparat de tuns parul ROWENTA Advancer TN5221F4, autonomie 120min, functie incarcare rapida, 3 piepteni, 45 de lungimi de taiere, lame cu tehnologie de auto-ascutire, negru/rosu de la Rowenta

Aparat de tuns parul ROWENTA Advancer TN5221F4, autonomie 120min, functie incarcare rapida, 3 piepteni, 45 de lungimi de taiere, lame cu tehnologie de auto-ascutire, negru/rosu

45 setari pentru sesiuni de tuns ultra precise

Aparatul de tuns parul Rowenta Advancer ofera combinatia optima dintre taierea perfecta si performante de lunga durata. Oferind o varietate de setari precise si un pieptane pentru parul facial, Rowenta Advancer asigura rezultate precise si personalizate atat pentru par cat si pentru barba. Pastreza-ti look-ul impecabil oricand, oriunde datorita autonomiei de lunga durata si a preciziei perfecte.

Aparatul de tuns parul Rowenta Advancer: Sesiuni de tuns perfecte

Bucura-te de sesiuni de tuns perfecte cu aparatul de tuns Rowenta Advancer. Lamele din inox de inalta calitate dispun de un invelis din titan pentru un tais de lunga durata si taiere perfecta dintr-o singura miscare chiar si pentru parul gros si des datorita functiei Turbo. Cele 45 lungimi de taiere, de la 0.5 la 30 mm, impreuna cu setarea de precizie de 1 mm, poti obtine rezultate personalizate pana la cel mai mic detaliu. Ideal pentru tunsori cat si pentru pentru parul facial datorita pieptenelui dedicat ce dispune de o setare de precizie de 0.5 mm. Aparatul de tuns beneficiaza de o baterie Lithium-ION ce ofera pana la 120 de minute de utilizare neintrerupta si de functia de incarcare rapida pentru confort sporit. Indicatorul inteligent pentru nivelul bateriei ofera o utilizare confortabila, aparatul putand fi utilizat atat conectat la cablu cat si fara pentru o utilizare usoara. Rowenta Advancer dispune de un design compact si modern, lamele acestuia fiind lavabile pentru o igiena perfecta. Aparatul de tuns Advancer vine la pachet cu o husa pentru transport si depozitare.

 

 

Tairete ultra precisa pentru o tunsoare perfecta dintr-o singura miscare

Totalul de 45 de lungimi de taiere, combinat cu lamele de mari dimensiuni ce beneficiaza de un invelis de titan, asigura o taiere precisa dintr-o singura miscare, chiar si pentru firele de par groase si dese.

 

Precizie inalta

Totalul de 45 de lungimi de taiere, de la 0.5 mm la 30 mm, ofera o personalizare usoara exact asa cum iti place. *0.5 mm - lungime de taiere fara pieptene atasat;

 

Lame construite sa reziste 15 ani

La Rowenta suntem de parere ca toate stilurile conteaza asa ca acordam atentie detaliata fiecarui produs. De aceea, lamele noastre sunt construite astfel incat sa reziste pana la 15 ani* pentru o experienta perfecta de tuns. *test intern asupra rezistentei lamei, 2020;

 

Eficienta de taiere de lunga durata

Lame cu tehnologia de auto-ascutire asigura o eficienta de taiere perfecta si de lunga durata.

 

Taiere eficienta dintr-o singura miscare

Motorul puternic ofera o taiere fara efort dintr-o singura miscare pentru a economisi timp. Alege intre treapta 1 de viteza sau Functia Turbo (6500 rpm) in functie de cat de des este parul.

 

Versatilitate sporita

Aparatul vine la pachet cu un total de 3 piepteni: - 2 piepteni ajustabili pentru par: de la 3 la 30 mm, cu o setare de precizie de 1 mm si o lungime de taiere minima de 0.5 mm fara pieptene atasat. - 1 pieptene ajustabil dedicat pentru barba de la 1 la 15 mm, cu o setare de precizie de 0.5 mm, lungime minima de taiere de 0.5 mm fara pieptene atasat.

 

Functie de incarcare rapida

Aceasta asigura confort sporit: este nevoie de doar 11 minute de incarcare pentru o sesiune de tuns. Bateria va fi incarcata la capacitate maxima dupa o ora si 30 de minute.

*Pentru o sesiune de tuns de 15 minute

 

Baterie lithium-Ion de lunga durata

Aceasta ofera o utilizare continua de pana la 120 de minute.

 

Autonomie impresionanta

Bucura-te de sesiuni de tuns fara stres! Autonomie de lunga durata - utilizare continua de pana la 120 de minute ce ofera pana la 8 sesiuni de tuns fara a fi nevoie de incarcare*.

*Pentru o sesiune de tuns de 15 minute

 

Monitorizare usoara a bateriei

Indicatorul LED al nivelului bateriei iti va permite sa monitorizezi cu usurinta nivelul acesteia.

 

Confort sporit in utilizare

Bucura-te de o utilizare confortabila datorita designului compact pentru o manevrabilitate imbunatatita. De asemenea, aparatul poate si utilizat atat conectat la cablu cat si fara.

 

Usor de curatat

Lame lavabile pentru o curatare usoara si igiena imbunatatita.

Usor de depozitat si transportat

Husa cu design dedicat ofera o depozitare si transport usor al aparatului tau de tuns.

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.