Canon Aparat Foto Digital PowerShot G7 X Black

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Aparat Foto Digital PowerShot G7 X Black de la Canon

O camera foto de buzunar pentru profesionisti

PowerShot G7 X a fost proiectata special pentru persoanele care isi doresc o camera foto de buzunar cu reglaje impecabile si o calitate fara compromisuri a imaginii. De la corpul metalic rafinat la calitatea impresionanta a rezultatelor, totul reafirma excelenta caracteristica camerelor Canon seria G.

Comenzi ale camerei foto pentru prim-planuri

Bucurati-va de libertatea de a crea filme in propriul stil

Prim-plan cu o frunza uda

Beneficiati de calitate si control premium

 Un barbat filmeaza o femeie in prim-plan

Capturati actiunea filmand rapid si reactiv

 Calitate exceptionala in orice conditii de iluminare

Capturati neclaritati de fundal placute si detalii superbe cu un obiectiv luminos cu zoom f/1,8-2,8 si un senzor de tip 1,0. Realizati fotografii excelente in lumina redusa cu sistemul HS si DIGIC 6.

componentele obiectivului camerei

Obiectiv

Capturati detalii clare chiar si in cele mai provocatoare situatii, gratie obiectivului luminos f/1,8-2,8 care permite patrunderea unei mari cantitati de lumina pana la senzor. Cu un zoom optic 4,2x (24-100 mm), este ideala atat pentru fotografii panoramice, cat si pentru planuri mai apropiate de subiect. Realizati portrete uluitoare cu perspectiva splendida si neclaritate de fundal, utilizand diafragma larga la zoom maxim.

Neclaritate de fundal placuta cu efectul bokeh realizat cu Canon PowerShot G7 X

Efect bokeh splendid

Termenul "Bokeh" provine de la un cuvant japonez care se refera la calitatea portiunilor nefocalizate ale unei imagini. PowerShot G7 X utilizeaza un obiectiv cu o diafragma cu noua lamele pentru a produce o estompare de fundal uniforma si zone de interes nefocalizate practic circulare. Creati efecte splendide cu explozii de stele cu 18 raze in scene foarte luminoase.

Senzor

Realizati imagini superbe in lumina redusa si neclaritate de fundal placuta. Senzorul CMOS de tip 1,0 va ofera o performanta optimizata in conditii de iluminare redusa fara a compromite forma compacta a camerei foto. Acesta utilizeaza o zona sensibila la lumina care este de aproape 3 mai mare decat cea a senzorilor de tip 1/1,7, oferind sensibilitate mai mare la lumina, nivel redus de zgomot, (mai ales la sensibilitati ISO superioare) si un interval dinamic mai larg. Va ofera o flexibilitate creativa superioara cu o adancime a campului mai redusa, pentru fundaluri nefocalizate cu aspect profesional.

 

Interval senzor de tip 1,0 Canon PowerShot G7 X

Diagrama senzor

Sistem HS

In orice moment din zi si din noapte, imaginile dumneavoastra vor fi exact cum vi le amintiti. Sistemul Canon HS, cu DIGIC 6 si un senzor CMOS de tip 1,0 de 20,2 MP, va ofera o calitate exceptionala a imaginii si rezultate deosebite in conditii de iluminare redusa. Prin urmare, este simplu sa capturati atmosfera autentica a momentului fara a utiliza blitul sau trepiedul.

Rezultate precise de fiecare data

Datorita stabilizatorului de imagine optic inteligent, nu trebuie sa va mai faceti griji ca imaginile sunt afectate de miscarea camerei. Aceasta camera se adapteaza automat si asigura fotografii si filme precise si detaliate, chiar daca fotografiati la zoom maxim sau cu camera in mana, in conditii de luminozitate redusa. In plus, filmele realizate vor avea o stabilitate exceptionala datorita functiei de stabilizare a filmului pe 5 axe.

Comparatie claritate

Surprindeti clipa

Cand totul se schimba rapid, PowerShot G7 X va permite sa lucrati cu rapiditate, capturand 6,5 cadre pe secunda pentru a fi sigur ca nu veti pierde niciodata un moment special. In plus, puteti continua sa fotografiati la aceasta viteza realizand pana la 692 de cadre.

PowerShot G7 X poate realiza o secventa de imagini de 20,2 megapixeli, fotografiate cu 4,4 cps, utilizand focalizarea automata continua pentru a urmari un subiect aflat in miscare.

Focalizare automata pe o floare

Focalizare automata in 31 de puncte asigura focalizarea extrem de precisa

Captati actiunea cu focalizarea automata in 31 de puncte la viteza mare. Cele 31 de puncte acopera o suprafata mare a cadrului si ofera confirmare pentru punctele alese pentru focalizare automata.

Control profesional

Accesul rapid la comenzi si setari avansate este simplu datorita selectorului dedicat compensarii expunerii, inelului de control al obiectivului si butoanelor personalizabile. Utilizati modul complet manual si functia RAW compatibila cu fotografierea multi-aspect pentru a obtine exact fotografia dorita. Filtrul ND incorporat extinde posibilitatile de fotografiere, putand realiza, de exemplu, capturi la lumina zilei cu timpi de expunere mai mari.

diapozitivul 1

Inel de control al obiectivului

Inelul de control al obiectivului este usor de folosit la incadrarea imaginii si poate fi programat sa controleze instantaneu deschiderea diafragmei, focalizarea si o multitudine de alte functii.

diapozitivul 2

Comenzi personalizabile

Comenzile personalizabile fac ca operarea camerei PowerShot G7 X sa decurga instinctiv si firesc, astfel incat sa va puteti concentra asupra ideilor creative.

diapozitivul 3
   
Camera foto indreptata spre fotograf

Inel de control al obiectivului

Comenzi personalizabile

Filtru ND integral

Ecran tactil intuitiv

Bucurati-va de un ecran cu vizualizare superba si incadrare flexibila. Ecranul LCD tactil de inalta calitate, rabatabil, cu rezolutie de 1.040.000 de puncte, utilizeaza reproducerea sRGB a culorilor, pentru o acuratete, claritate si contrast exceptionale. Interfata tactila permite un control intuitiv mai bun si adauga o serie de functii utile, cum ar fi focalizarea automata la atingere.

Ecran tactil
afisaj de camera

Realizati filme cu o nota personala

Este simplu sa realizati filme deosebite. Cu o singura atingere de buton, puteti inregistra filme Full HD 60p realiste, nesacadate, cu sunet stereo, filmate in formatul de larga compatibilitate MP4. Obtineti focalizari perfecte cu functia de evidentiere a focalizarii manuale  explorati posibilitatile creative utilizand controlul manual la filmare.

   
Waterfall-bg

Controlati timpul de expunere

Modificati modul in care sunt vazute in film obiectele aflate in miscare, schimband timpul de expunere.

Camera foto pentru prim-planuri

Control manual asupra deschiderii diafragmei

Creati reglaje in timp real ale adancimii de camp in inregistrarile video schimband deschiderea diafragmei in timpul filmarii.

 
Flowers-bg

Evidentiere manuala a focalizarii

Focalizati manual cu incredere. Focalizati subliniind ariile de interes in zone clar definite.

Controlati timpul de expunere

Control manual asupra deschiderii diafragmei

Evidentiere manuala a focalizarii

Conectati-va prin Wi-Fi

Diagrama Wi-fi

Conectati-va prin Wi-Fi

Bucurati-va de libertatea conferita de functia Wi-Fi. Incarcati imagini si filme pe retelele sociale, direct de pe camera. Sau transferati-le pe smartphone sau pe tableta utilizand functia NFC si butonul de conectare a dispozitivelor mobile. Utilizati aplicatia Canon CameraWindow pentru a eticheta imaginile cu datele geografice corespunzatoare si a controla camera de la distanta de pe smartphone. Bucurati-va de posibilitatea de a realiza comod copii de siguranta pe PC si in cloud cu Image Sync.

Conectare simpla

Conectare simpla la dispozitive inteligente

Incarcati imagini pe loc sau salvati-le pe dispozitive mobile cu aplicatia gratuita CameraWindow de la Canon, care permite conectarea cu usurinta a camerei la smartphone-uri si tablete. Butonului dedicat pentru conectarea la dispozitive mobile si NFC simplifica conectarea si mai mult.

Copii de rezerva ale fotografiilor

Realizati copii de rezerva ale fotografiilor

Image Sync permite realizarea usoara si comoda a copiilor de rezerva pentru fotografii in cloud sau pe PC. Aplicatia este atat de inteligenta incat detecteaza legatura optima pentru realizarea de copii de siguranta prin reteaua wireless sau PC-ul cu conectat la Internet. Dupa transferul imaginilor catre irista, CANON iMAGE GATEWAY, Flickr, Google Drive sau PC, acestea se vor sincroniza automat fara interventia utilizatorului.

Fotografiere prin wireless de la distanta

Fotografiere prin wireless de la distanta prin Wi-Fi

Functia de conectare prin Wi-Fi a modelului PowerShot G7 X faciliteaza fotografierea de la distanta. Cu ajutorul aplicatiei CameraWindow de la Canon, modelul PowerShot G7 X poate fi controlat de la 5 m distanta si capturarea imaginilor cu o singura atingere. Imaginea in timp real este afisata pe ecranul smartphone-ului sau tabletei, ceea ce este perfect pentru grupuri in care se afla si fotograful sau fotografii cu natura salbatica in care subiectii sunt foarte usor de speriat.

Conectati-va prin Wi-Fi

Conectare simpla la dispozitive inteligente

Realizati copii de rezerva ale fotografiilor

Fotografiere prin wireless de la distanta prin Wi-Fi

Creativitate simpla

Capturati simplu imagini uimitoare. Fotografiati peisaje nocturne instelate superbe si filmati miscarea stelelor pe cer sau redarea ei accelerata, cu modul Star. Folositi HDR pentru a captura scenele cu contrast mare fara trepied sau cu functia de defocalizare a fundalului pentru a obtine o neclaritate de fundal minunata, in stilul SLR. Creati fara efort un film-rezumat HD (720p) cu toate fotografiile realizate in decursul zilei, utilizand modul Hibrid automat.

Peisaj urban cu HDR activat
 

Specificatiile produsului

 

Senzor de imagine

Tip CMOS tip 1,0 cu iluminare din spate

Pixeli efectivi Aprox. 20,2 M (raport de aspect 3:2) [14]

Total pixeli Aprox. 20,9 M

Tip filtru de culoare Culori primare

 
Procesor de imagine

 

Tip DIGIC 6 cu tehnologie iSAPS

Obiectiv

Distanta focala 8,8 - 36,8 mm (echivalent 35 mm: 24 - 100 mm)

Zoom Optic 4,2x, ZoomPlus 8,4x, Digital aprox. 4x (cu teleconvertor digital aprox. 1,6x sau 2,0x [1]), Combinat aprox. 17x

Numar f/ maxim f/1,8-f/2,8

Constructie 11 elemente in 9 grupuri (1 obiectiv asferic cu doua fete, 1 obiectiv asferic UA cu o fata, 1 obiectiv asferic cu o fata si 1 lentila UD)

Stabilizare imagine Da (cu deplasarea obiectivului), aprox. 3 trepte [13]. Sistem IS Inteligent cu IS dinamic imbunatatit pe 5 axe

Focalizare

Tip TTL

Sistem/Puncte de focalizare automata AiAF (31 de puncte, detectarea fetei sau focalizare automata la atingere cu selectare si urmarire de obiecte si fete), AF cu 1 punct (este disponibila orice pozitie sau centru fix)

Moduri AF (Focalizare automata) Unic, Continuu, Servo AF/AE [6], Focalizare automata la atingere

Puncte de focalizare automata Format (normal, mic)

Blocare focalizare automata Da, prin butoanele personalizabile

Fascicul focalizare automata asistata Da

Focalizare manuala Da, plus evidentiere MF

Bracketing la focalizare Da

Cea mai mica distanta de focalizare: 5 cm (wide) de la partea frontala a obiectivului, 40 cm (tele) de la partea frontala a obiectivului

Control expunere

Moduri de masurare Evaluativa (in functie de cadrul AF de detectare a fetei), medie central ponderata, punctuala (centrala sau in functie de cadrul AF tactil)

Blocare expunere automata Da, prin butoanele personalizabile

Compensarea expunerii

+/-3 EV in trepte de 1/3

Corectie manuala si automata a intervalului dinamic

Corectie automata a umbrelor

Filtru ND (3 trepte)

AEB 1/3 - 2 EV in trepte de 1/3

Sensibilitate ISO

125, 160, 200, 250, 320, 400, 500, 640, 800, 1000, 1250, 1600, 2000, 2500, 3200, 4000, 5000, 6400, 8000, 10000, 12800 [15]

ISO automat: 125 - 12800 (se pot seta viteza ISO max. si intervalul schimbarii)

Obturator

Viteza

1 - 1/2000 sec. (setare implicita din fabrica)

250 - 1/2000 s (plaja totala - variaza in functie de modul de captura)

Nivel de alb

Tip TTL

Setari

Auto (inclusiv Nivel de alb pentru detectarea fetei), Zi, Umbra, Innorat, Tungsten, Fluorescent, Fluorescent H, Blit, Subacvatic, Personalizat 1, Personalizat 2

Corectarea nivelului de alb pentru zone multiple disponibila in modul Inteligent automat

Compensarea nivelului de alb

Compensarea nivelului de alb in modul Subacvatic

Reglarea culorii in modul Star

Matrice de culori

Tip sRGB

Monitor LCD

Monitor Ecran tactil rabatabil LCD (TFT) sRGB PureColor II G de 7,5 cm (3,0"). Raport de aspect 3:2. Aprox. 1.040.000 puncte. Tip capacitiv

Acoperire Aprox. 100%

Luminozitate Ajustabila la unul din cinci niveluri. Afisaj LCD luminos cu reactii rapide

Blit

Moduri Automat, Blit manual pornit/oprit, Sincronizare la viteza redusa

Viteza de sincronizare redusa Da. Cea mai mare viteza 1/2000 sec.

Reducere efect de ochi rosii Da

Compensarea expunerii cu blit +/-2 EV in trepte de 1/3. Expunere cu blit pentru detectarea fetei, Expunere cu blit de siguranta, Expunere cu blit inteligent

Blocare expunere cu blit Da

Reglarea manuala a puterii 3 niveluri cu blit intern

Sincronizare cu a doua cortina Da

Raza de actiune a blitului incorporat 50 cm - 7,0 m (W) / 40 cm - 4,0 m (T)

Blit extern Blit de putere mare Canon HF-DC2

Captura

Moduri

Inteligent automat (58 de scene detectate), Programarea expunerii automate, Expunere automata cu prioritate timp de expunere, Expunere automata cu prioritate diafragma, Manual, Personalizat, Hibrid automat, Fotografie creativa, SCN (Portret, Declansator inteligent (Zambet, Temporizator automat pentru clipire, Temporizator automat pentru fete), Stele (Peisaj nocturn cu stele, Miscarea stelelor, Portret cu stele, Film cu redarea accelerata a miscarii stelelor), Scena nocturna cu camera in mana, Subacvatic, Zapada, Artificii), Filtre creative (Interval dinamic ridicat - HDR, Nostalgic, Efect ochi de peste, Efect de miniatura, Efect de camera de jucarie, Defocalizarea fundalului, Claritate redusa, Monocrom, Supervii, Efect de poster), Film

Moduri in Film Inteligent automat (21 de scene detectate), Standard, Programarea expunerii automate, Manual, Portret, Nostalgic, Efect de miniatura, Monocrom, Supervii, Efect de poster, Subacvatic, Zapada, Artificii, Film iFrame

Efecte fotografice Culorile mele (Culorile mele dezactivate, Viu, Neutru, Sepia, Alb-negru, Film pozitiv, Ton mai deschis al pielii, Ton mai inchis al pielii, Albastru viu, Verde viu, Rosu viu, Culoare personalizata)

Moduri de declansare Unic, Actionare automata, Continuu, Continuu cu focalizare automata, Auto-declansator

Fotografiere continua

Aprox. 6,5 foto./sec. pentru pana la 692 cadre [12]

cu AF: aproximativ 4,4 fotografii/sec. [3][4]

cu vizualizarea in timp real: aproximativ 4,4 fotografii/sec. [3][4]

Rezolutie de inregistrare/compresie

Format imagine

3:2 - (RAW, L) 5472 x 3648, (M1) 4320 x 2880, (M2) 2304 x 1536, (S) 720 x 480

4:3 - (RAW, L) 4864 x 3648, (M1) 3840 x 2880, (M2) 2048 x 1536, (S) 640 x 480

16:9 - (RAW, L) 5472 x 3080, (M1) 4320 x 2432, (M2) 1920 x 1080, (S) 720 x 408

1:1 - (RAW, L) 3648 x 3648, (M1) 2880 x 2880, (M2) 1536 x 1536, (S) 480 x 480

4:5 - (RAW, L) 2912 x 3648, (M1) 2304 x 2880, (M2) 1232 x 1536, (S) 384 x 480

Redimensionare la redare (M2, S)

Compresie RAW, Superfin, Fin

Filme

(Full HD) 1920 x 1080, 60 cps / 30 cps

(HD) 1280 x 720, 30 cps

(L) 640 x 480, 30 cps

Film cu redarea accelerata a miscarii stelelor (Full HD) 30 cps / 15 cps

Efect miniatura (HD, L) 6 cps, 3 cps, 1,5 cps

Hibrid automat (HD) 30 cps

Film iFrame (Full HD) 30 cps

Durata film

(Full HD & HD) pana la 4 GB sau 29 min. 59 sec. [7]

(L) pana la 4 GB sau 1 ora [4]

(Film cu redarea accelerata a miscarii stelelor) pana la 128 s

Tipuri de fisiere

Tip fotografie Compresie JPEG (compatibil cu Exif 2.3 [Exif Print])/normele pentru sistemul de fisiere al camerelor si cu Digital Print Order Format [DPOF] ver. 1.1), RAW, RAW+JPEG

Filme MP4 [Video: MPEG-4 AVC / H.264, Audio: MPEG-4 AAC-LC (stereo)], iFrame

Imprimare directa

Imprimante Canon Imprimante foto compacte Canon SELPHY si imprimante cu jet de cerneala Canon cu suport PictBridge

PictBridge Da (prin USB sau LAN wireless)

Alte functii

GPS GPS prin mobil (conectat la un smartphone compatibil)

Corectare efect de ochi rosii Da, in timpul inregistrarii si redarii

Camera mea/Meniul meu Personalizarea Meniului meu este disponibila

Categoria mea Functie de marcare a imaginilor

Senzor de orientare inteligent Da

Histograma Da, histograma live

Zoom la redare Aprox. 2x - 10x

Auto-declansator Aprox. 2 sau 10 sec., personalizat

Limbile meniului engleza, germana, franceza, olandeza, daneza, finlandeza, italiana, greaca, norvegiana, portugheza, rusa, suedeza, spaniola, ucraineana, polona, ceha, maghiara, turca, chineza simplificata, chineza (traditionala), japoneza, coreeana, thailandeza, araba, romana, farsi, hindi, malaieza, indoneziana, vietnameza, ebraica

Interfata

Calculator Conector DIGITAL USB de mare viteza (MTP, PTP)

Alta Microconector HDMI, Iesire A/V (PAL/NTSC)

Computer/Altele LAN wireless (IEEE802.11b/g/n), (numai 2,4 GHz), cu compatibilitate NFC [11]

Card de memorie

Tip SD, SDHC, SDXC (compatibile UHS clasa de viteza 1)

Sistem de operare acceptat

PC & Macintosh

Windows 8 / 8.1 / 7 SP1

Mac OS X 10,8 / 10,9

Pentru conexiunea Wi-Fi la un PC:

Windows 8 / 8.1 / 7 SP1

Mac OS X 10.8.2 sau o versiune ulterioara / 10.9

Software

Navigare si imprimare ImageBrowser EX

Alta CameraWindow, PhotoStitch, Map Utility

Manipularea imaginilor Digital Photo Professional pentru procesare RAW

Sursa de alimentare

Baterii Acumulator Li-Ion NB-13L reincarcabil (se livreaza cu baterie si incarcator)

Durata de viata a bateriilor: Aprox. 210 fotografii; Mod Eco: aproximativ 310 fotografii; Aprox. 240 min. de redare

Sursa de alimentare c.a. Kit adaptor c.a. ACK-DC110 optional

Accesorii

Tocuri / Curele

Toc moale DCC-1870

Organizator de accesorii PowerShot

Carcasa etansa/rezistenta la intemperii Carcasa impermeabila (40 m) WP-DC54

Blit Blit de putere mare Canon HF-DC2

Alimentare si incarcatoare de baterii Kit adaptor c.a. ACK-DC110, incarcator CB-2LHE

Alta Cablu de interfata IFC-400PCU, Cablu AV Canon AVC-DC400ST

Caracteristici fizice

Mediu de utilizare 0 - 40 °C, umiditate 10 - 90%

Dimensiuni (lxIxA) 103,0 x 60,4 x 40,4 mm

Greutate Aprox. 304 g (inclusiv bateria si cardul de memorie)

Vezi mai mult

  • General
    • Tip senzor
    • Rezolutie senzor Mpx
      20.2
    • Dimensiune senzor
      1"
    • Zoom optic
      4.2x
    • Dimensiune display (inch)
      3"
    • Filmare video
    • Subacvatic
      Da

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.