Aparat foto digital Nikon COOLPIX A1000, 16 MP, Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Aparat foto digital Nikon COOLPIX A1000, 16 MP, Negru de la Nikon

Aparat foto digital Nikon COOLPIX A1000, 16 MP, Negru
 


Lumea este mare. Adu-o aproape
 


O lume mare. Zoom foarte puternic.
Secretele orasului. Cer larg deschis. COOLPIX A1000 de la Nikon, de 16 MP, este un aparat foto compact, potrivit pentru orice situatie: un tovaras de calatorie perfect. Impresionantul obiectiv cu zoom optic de 35x al aparatului foto are un interval de distante focale de 24-840 mm.¹ Puteti trece cu usurinta de la imagini atmosferice, cu unghi larg, la imagini detaliate, super-telefotografice.
 
Vedeti clar. Vizor electronic mare
Incadrati imaginile perfect, indiferent daca explorati orasul pe timp de noapte sau fotografiati in lumina puternica a zilei. Vizorul electronic (EVF) cu contrast ridicat si 1.166.000 puncte ofera o vizibilitate clara, pentru compozitii confortabile. Un senzor de ochi porneste vizorul electronic de indata ce ridicati aparatul foto la nivelul ochiului.
 
Aratati frumusetea. Filme 4K
Captati freamatul, sunetele, apusurile de soare. Puteti sa inregistrati segmente de film remarcabile 4K/UHD la cadente de pana la 30 de cadre pe secunda (fps), precum si imagini Full HD, la cadente de pana la 60 fps. Iar functia de filmare secventiala a aparatului foto faciliteaza captarea unor clipuri dramatice ale scenelor stradale sau ale formarii norilor de furtuna.
 


Zoom uniform. Control stabil
Manerul generos al aparatului foto asigura o prindere stabila, iar controlul de zoom lateral va permite sa extindeti obiectivul cu degetul mare. O simpla apasare a butonului de zoom cu revenire rapida va retrage obiectivul la un unghi mai larg, permitand fotografierea subiectelor care au iesit din cadru.
 
 
Explorati unghiurile. Ecran cu inclinare si comenzi tactile
Compuneti usor cadre din unghiuri neobisnuite. Monitorul rabatabil mare, cu ecran tactil, de 7,6 cm, cu 1.036.000 puncte, porneste rapid si va permite sa operati functiile AF si de declansare atunci cand fotografiati in modul Vizualizare in timp real. In mod redare, puteti sa mariti sau sa micsorati imaginile, precum si sa comutati intre acestea.
 
Prelucrati detaliile. Inregistrare de imagini RAW
Preluati controlul complet asupra imaginilor, fotografiind in format RAW. Toate datele de imagine sunt pastrate, astfel incat sa puteti regla fin orice aspect, utilizand software-ul preferat de editare a imaginilor.
 
Fotografiere clara si stabila
Functia Gasire tinta AF va asigura ca subiectele sunt focalizate rapid, chiar si in lumina scazuta. Sistemul de reducere a vibratiilor, de inalta performanta de la Nikon, compenseaza tremuratul aparatului foto astfel incat sa puteti obtine fotografii si segmente de film stabile. O caracteristica ideala, indiferent daca fotografiati peisajul din spatele unui jeep sau explorati strazile.
 
Urmariti-va traseul. Aratati si altora ce vedeti
De ce sa asteptati? Aplicatia SnapBridge pentru iOS si Android permite realizarea unei conexiuni active permanente intre aparatul foto si smartphone-ul sau tableta dumneavoastra. Partajati fotografiile pe moment, acolo unde le faceti. Urmariti-va calatoriile prin GPS pe dispozitivul mobil, pe care SnapBridge il utilizeaza pentru a actualiza data si locul aparatului foto.
 
Fiti pregatit
Indiferent daca mergeti pe munte sau va plimbati prin oras, universul de accesorii de la Nikon va va permite sa fiti pregatit pentru orice situatie. Tineti aparatul foto la indemana, in geanta cu curea dedicata pentru aparatul foto COOLPIX. Luati cu dumneavoastra un acumulator Li-ion de rezerva, astfel incat sa aveti intotdeauna suficienta energie cand explorati lumea.


CARACTERISTICI GENERALE

Tip Compact
Continut pachet 1 x Adaptor 1 x Curea transport 1 x Cablu usb
Dimensiuni (W x H x D) 114.2 x 71.7 x 40.5 mm
Greutate 330 g
Culoare Negru

SENZOR

Dimensiune senzor de imagine 1/2.3 inch
Tip senzor CMOS
Sensibilitate ISO automat 100 - 6400
Rezolutie senzor 16 Mpx

REZOLUTII & ZOOM

Rezolutie imagine 1600 x 1600 2272 x 1704 3456 x 3456 4608 x 2592 4608 x 3072 3264 x 2448 4608 x 3456
Rezolutie video 4K ( 2160p @ 30 fps )
Zoom optic 35x

FORMATE FISIERE

Format fisier imagine JPG RAW

CONECTIVITATE

Conectivitate Wi-Fi HDMI
Wireless Da

ALIMENTARE

Tip alimentare Acumulator
Tip acumulator Li-Ion
Model acumulator EN-EL12
Autonomie acumulator (cadre) 250

STOCARE

Tip slot memorie SD SDXC SDHC

DISPLAY & VIZOR

Tip display LCD
Diagonala display 3 inch
Tip vizor Electronic

BLIT

Blit Da
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.