Aparat foto digital Nikon COOLPIX L340, 20.2MP, Black

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Aparat foto digital Nikon COOLPIX L340, 20.2MP, Black de la Nikon

Cautati un aparat foto cu un aspect clasic, care va ofera un interval de acoperire de la unghi larg pana la telefotografie, desi este compact? Modelul COOLPIX L340, cu 20 de megapixeli, dispune de toate aceste caracteristici si nu numai, plasandu-va in centrul actiunii cu un obiectiv cu zoom optic 28x, extensibil pana la 56x prin intermediul functiei Dynamic Fine Zoom.


Sistemul de reducere a vibratiilor, de inalta performanta, mentine stabilitatea aparatului foto, astfel incat sa obtineti cu usurinta fotografii clare si filme HD cursive, in timp ce manerul usor de tinut in mana contribuie, de asemenea, la minimizarea tremuratului aparatului foto. Operarea este simpla, gratie caracteristicilor precum Selector automat scene, care optimizeaza setarile, astfel incat sa va puteti concentra asupra compunerii cadrelor pe ecranul LCD mare, de 7,5 cm/3 inci, cu 460.000 de puncte.

Inregistrati-va viata fara efort, in imagini de inalta calitate, cu aparatul foto COOLPIX L340.

Functia Dynamic Fine Zoom ofera un zoom de inca 2x fata de cel mai lung interval optic de telefotografie, mentinand rezolutia maxima a imaginii.

Obiectiv NIKKOR cu zoom optic 28x

Surprindeti expresii faciale extraordinare sau actiuni de la distanta, gratie zoomului optic de 28x, care se poate extinde pana la 56x prin intermediul functiei Dynamic Fine Zoom, oferindu-va un interval de distante focale de 22,5-630 mm.

Obiectiv NIKKOR cu zoom optic 28x
Operare simpla

Operare simpla

Manerul confortabil si configuratia simpla a comenzilor faciliteaza operarea intuitiva si naturala a aparatului foto. Comutati cu usurinta de la fotografiere la filmare, printr-o atingere de buton.

Senzor de imagine CCD, de 20 MP

Realizati fotografii de calitate, pe care veti dori sa le partajati, gratie senzorului de imagine sensibil, care va ofera imagini cu detalii clare, foarte potrivite pentru mariri de fotografii sau pentru postere.

Senzor de imagine CCD, de 20 MP
Unghi larg pe un interval cuprinzator

Unghi larg pe un interval cuprinzator

Indiferent daca inregistrati momente distractive cu familia sau evenimente si aniversari, veti fi intotdeauna aproape de actiune, gratie obiectivului cu zoom care va ofera acoperire de la unghi larg pana la telefotografie.

Functie de reducere a vibratiilor (VR) de inalta performanta

Veti obtine intotdeauna imagini clare si filme cursive, cu neclaritati reduse la minimum, deoarece sistemul de reducere a vibratiilor (VR) prin deplasarea lentilelor componente contracareaza tremuratul aparatului foto, iar manerul usor de tinut in mana asigura stabilitatea acestuia.

Functie de reducere a vibratiilor (VR) de inalta performanta
Filme HD

Filme HD

Nu inregistrati doar imagini statice - faceti filme din momentele speciale petrecute cu prietenii! Comutati usor de la fotografiere la filmare in HD (720p), utilizand un buton dedicat pentru inregistrarea filmelor.

Gasire tinta AF: veti obtine de fiecare data fotografii superbe si clare, deoarece functia Gasire tinta AF localizeaza rapid si precis subiectul si obtine automat focalizarea clara a acestuia.

Selector automat scene: alegeti aceasta optiune pentru a lasa operatiile dificile in seama aparatului foto. Acesta poate evalua subiectul si situatia de fotografiere in mod automat, pentru a optimiza setarile in vederea obtinerii celor mai bune rezultate.

Ecran LCD de 7,5 cm/3 inci, cu 460.000 puncte: ecranul mare si clar dispune de un strat anti-reflexie, asigurandu-va ca veti beneficia intotdeauna de o vizibilitate excelenta la incadrarea imaginilor si la redare.

Baterii AA: oriunde ati merge in vacanta, nu trebuie sa va faceti griji in privinta nivelului de incarcare al acumulatorului, deoarece aparatul foto este alimentat de baterii de tip AA, care sunt disponibile oriunde in lume.

EXPEED C2: calitatea remarcabila a imaginii este garantata, gratie sistemului rapid si puternic de procesare a imaginii de la Nikon, care asigura o functionare la viteza ridicata si performante deosebite la sensibilitati inalte. 

Functia Dynamic Fine Zoom ofera un zoom de inca 2x fata de cel mai lung interval optic de telefotografie, mentinand rezolutia maxima a imaginii.

Specificatii tehnice

Tip Aparat foto digital compact
Pixeli efectivi 20,2 milioane (Prin procesarea imaginii, numarul de pixeli efectivi se poate reduce.)
Senzor imagine Tip CCD de 1/2,3 inci, Numar total pixeli: aprox. 20,48 milioane
Obiectiv Obiectiv NIKKOR cu zoom optic 28x
Distanta focala 4-112 mm (unghi de camp echivalent cu al obiectivelor de 22,5-630 mm in format de 35 mm [135])
Numar f/ f/3.1-5.9
Constructie obiectiv 12 elemente in 9 grupuri (1 element din sticla ED)
Magnificare Pana la 4x (unghi de camp echivalent cu al obiectivelor de aprox. 2520 mm in format de 35 mm [135])
Reducere vibratii VR prin deplasarea obiectivului
Focalizare automata AF detectare contrast
Interval focalizare [W]: aprox. 50 cm (1 ft 8 inci) la infinit, [T]: aprox. 1,5 m (5 ft) la infinit, Mod macro: aprox. 1 cm (0,4 inci) (cand zoomul este setat la pozitia de mijloc) la infinit. (Toate distantele sunt masurate de la centrul suprafetei frontale a obiectivului)
Mod Zona AF Centrala, detectare fete, gasire tinta AF
Monitor LCD TFT cu diagonala de 7,5 cm (3 inci), aprox. 460.000 puncte, cu strat anti-reflexie si functie de reglare a luminozitatii pe 5 niveluri
Acoperire cadru Aprox. 99% pe orizontala si pe verticala (comparativ cu imaginea reala)
Acoperire cadru (mod redare) Aprox. 100% pe orizontala si pe verticala (comparativ cu imaginea reala)
Suporturi de stocare SD, SDHC, SDXC, memorie interna (aprox. 43 MB)
Sistem de fisiere Compatibil DCF si Exif 2.3
Stocare - format fisier Imagini statice: JPEG, Filme: MOV (Video: H.264/MPEG-4 AVC, Audio: PCM monaural)
Dimensiune imagine (pixeli) 20M (Ridicat) [5152 x 3864 (Fin)], 20M [5152 x 3864], 10M [3648 x 2736], 4M [2272 x 1704], 2M [1600 x 1200], VGA [640 x 480], 16:9 [5120 x 2880], 1:1 [3864 x 3864]
Sensibilitate ISO ISO 80-1600
Masurare expunere Matriciala, central-evaluativa (zoom digital mai mic decat 2x), spot (zoom digital 2x sau mai mult)
Control expunere Expunere in mod automat program si compensare expunere (-2 - +2 EV in trepte de 1/3 EV)
Tip obturator Obturator mecanic cu actionare electronica
Timp de expunere 1/1500-1 s, 4 s (mod scena Foc de artificii)
Autodeclansator 10 s
Diafragma Selectie controlata electronic a filtrului ND (-3,3 AV)
Interval diafragma 2 trepte (f/3.1 si f/9.9 [W])
Blit incorporat Da
Intervan blit (aprox.) [W]: 0,5-4,7 m (1 ft 8 inci - 15 ft), [T]: 1,5-2,4 m (5 ft - 7 ft 10 inci)
Control blit Blit automat TTL cu pre-blituri de control
USB USB de mare viteza, accepta imprimare directa (PictBridge); se utilizeaza, de asemenea, cu rol de conector de iesire audio/video (pentru iesirea video se poate selecta NTSC sau PAL)
Limbi compatibile Araba, bengali, bulgara, chineza (simplificata si traditionala), ceha, daneza, olandeza, engleza, finlandeza, franceza, germana, greaca, hindi, maghiara, indoneziana, italiana, japoneza, coreeana, marathi, norvegiana, persana, poloneza, portugheza (europeana si braziliana), romana, rusa, sarba, spaniola, suedeza, tamila, telugu, thai, turca, ucraineana, vietnameza
Surse alimentare Patru baterii alcaline LR6/L40 (dimensiune AA), patru baterii cu litiu FR6/L91 (dimensiune AA), patru acumulatori Ni-MH EN-MH2 (disponibili separat), adaptor la reteaua electrica EH-67 (disponibil separat)
Durata functionare acumulator1 Aprox. 370 de fotografii cu baterii alcaline, aprox. 960 de fotografii cu baterii cu litiu, aprox. 600 de fotografii cu acumulatori EN-MH2
Durata efectiva de functionare a acumulatorului la inregistrari video2 Aprox. 2 h 5 min cu baterii alcaline, aprox. 5 h 40 min cu baterii cu litiu, aprox. 3 h 40 min cu acumulatori EN-MH2
Montura trepied 1/4 (ISO 1222)
Dimensiuni (L x l x h) Aprox. 111,1 x 76,3 x 83,3 mm (4,4 x 3,1 x 3,3 inci) (fara proeminente)
Greutate Aprox. 430 g (15,2 oz) (inclusiv baterii si card de memorie)
Mediu de functionare - Temperatura 0 °C - 40 °C (32 °F - 104 °F)
Mediu de functionare - Umiditate 85% sau mai putin (fara condens)
Accesorii furnizate Baterii alcaline LR6/L40 (dimensiune AA) (x4)3, capac obiectiv LC-CP25 (cu snur), cablu USB UC-E16, curea aparat foto
Vezi mai mult

  • General
    • Tip senzor
      CCD
    • Rezolutie senzor Mpx
      20
    • Dimensiune senzor
    • Zoom optic
      28x
    • Dimensiune display (inch)
      3"
    • Filmare video
      HD

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.