Nikon Aparat foto digital COOLPIX WATERPROOF W100, Backpack Kit, galben

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Aparat foto digital COOLPIX WATERPROOF W100, Backpack Kit, galben de la Nikon

Partajati instantaneu momentele distractive din vacanta, cu aparatul foto rezistent la apa COOLPIX W100.
Il puteti scufunda pana la o adancime de 10 m si, in plus, este rezistent la soc prin cadere de la 1,8 m, rezistent la frig, pana la -10 °C si rezistent la praf; asadar, este construit sa faca fata oricaror situatii neasteptate.
Realizati fotografii de inalta calitate si materiale video Full HD cu sunet stereo, in timp ce aplicatia SnapBridge transfera automat imaginile catre dispozitivul inteligent, pentru a le putea partaja si stoca usor. Butoanele dedicate operarii printr-o singura atingere si interfata usor de utilizat simplifica operarea, existand chiar si un meniu special pentru copii.
Cu aparatul foto COOLPIX W100 de 13,2 megapixeli, fotografierea devine simpla pentru toata lumea.

DURABILITATE RELAXANTA


Acest aparat foto poate face fata tuturor situatiilor neasteptate. Este rezistent la apa, la adancimi de pana la 10 m si rezistent la soc prin cadere de la 1,8 m, asadar nu este nevoie sa va ingrijorati in privinta deteriorarii in urma cazaturilor sau scufundarilor in piscina. Este rezistent la frig, pana la -10 °C si, de asemenea, rezistent la praf, permitandu-va sa il luati oriunde, fara nicio grija. Puteti pur si simplu sa va relexati si sa va bucurati de o fotografiere distractiva pentru toata lumea.

PARTAJARE SIMPLA CU SNAPBRIDGE

Cu SnapBridge, imaginile de inalta calitate realizate cu aparatul foto Nikon pot inviora retelele de socializare in cateva secunde. Aceasta aplicatie utilizeaza tehnologia Bluetooth low energy (BLE) pentru a mentine o conexiune constanta, cu un consum redus de energie, intre aparatul foto si pana la cinci dispozitive inteligente. Fotografiile pot fi transferate automat in telefonul sau tableta dumneavoastra, pe masura ce fotografiati. Pur si simplu luati dispozitivul inteligent si fotografiile vor fi acolo: imaginile sincronizate in timp ce fotografiati sunt redimensionate automat, fiind astfel simplu de examinat sau de editat in aplicatia preferata si rapid de incarcat pe site-urile de socializare. Daca nu doriti sa sincronizati automat fiecare fotografie, comenzile simple va permit sa sincronizati manual anumite fotografii, sa transferati imaginile la rezolutii mai mari si sa sincronizati filme.

INREGISTRATI VIDEO FULL HD

Realizati filme minunate cu prietenii si familia, printr-o atingere de buton. Pur si simplu apasati butonul dedicat pentru inregistrari video si veti inregistra materiale video Full HD 1080p cu sunet stereo. Cand va incepe actiunea, veti fi intotdeauna gata sa inregistrati momente memorabile in miscare, in timp ce functia VR electronic (Reducere vibratii) mentine cursivitatea filmelor. Puteti chiar sa va jucati cu un efect de diorama, pentru a conferi filmelor un aspect de scena in miniatura si puteti reda pe HDTV, cu un cablu HDMI optional. Aduceti la viata aniversarile speciale si scenele din calatorii, prin intermediul filmelor de inalta calitate, care sunt perfecte pentru partajarea pe retelele de socializare.

REALIZATI IMAGINI DE INALTA CALITATE, DE FIECARE DATA

Spuneti adio imaginilor cu aspect granulat si momentelor ratate, deoarece puteti sa fotografiati utilizand un obiectiv NIKKOR foarte clar si un senzor de imagine CMOS de 13,2 MP. Zoomul optic 3x al obiectivului NIKKOR este extensibil pana la 6x prin intermediul functiei Dynamic Fine Zoom, aducandu-va mai aproape de subiect, astfel incat sa puteti fotografia toate momentele distractive si sa surprindeti, de asemenea, expresii faciale deosebite. Calitatea inalta a imaginilor este garantata, permitandu-va sa inregistrati imagini statice si video pe care le veti arata si partaja cu mandrie.

OPERARE SIMPLA SI INTUITIVA

Cand are loc actiunea, sigur nu doriti sa va faceti griji in privinta modului de operare al aparatului foto, si COOLPIX W100 este conceput pentru a-l simplifica. Patru butoane dedicate va permit accesul direct la meniu, in timp ce o interfata simplu de utilizat va ajuta sa gasiti cu usurinta caracteristica de care aveti nevoie. Butoanele sunt mari si comode pentru mainile mici, fiind concepute sa asigure confortul fotografierii pentru utilizatorii de toate varstele. Selectati Mod automat facil si aparatul foto va optimiza toate setarile pentru dumneavoastra, oferindu-va imagini minunate de fiecare data. Monitorul LCD TFT mare, de 6,7 cm/2,7 inci, cu 230.000 puncte, simplifica incadrarea fotografiilor, iar stratul anti-reflexie si functia de reglare a luminozitatii va ofera intotdeauna o vizibilitate clara – chiar si in conditii de iluminare scazuta sau in lumina directa a soarelui. Incarcarea prin micro-USB va ofera un timp scurt de reincarcare, astfel incat sa fiti intotdeauna pregatit pentru a surprinde momentul perfect.

CARACTERISTICI PRIETENOASE CU FAMILIA

COOLPIX W100 simplifica fotografierea chiar si pentru cei mai mici fotografi, cu un Meniu varietate, care permite alegerea meniurilor pentru adulti sau pentru copii. In meniul pentru copii, ecranele de intampinare frumos colorate se schimba de la zi la noapte, conform orei de fotografiere. De asemenea, apar personaje de intampinare pentru a face fotografierea si mai distractiva, iar copiii pot sa se joace adaugand la imagini efecte de desene animate sau semne dragute, precum inimi si stele. Aparatul foto se livreaza intr-o gama de culori vibrante, pentru a corespunde oricarui stil de viata.

FITI CREATIV CU EFECTE DE IMAGINE

Scoateti in evidenta fotografiile cu o gama de efecte, de la Evidentiere culori – adaugarea unei tente de culoare pe o imagine alb-negru – pana la Ochi de peste si Aparat foto de jucarie. Efectul de Retusare cosmetica va permite sa schimbati infatisarea oricarei persoane, cu optiuni precum Rimel, Dinti albiti sau Ruj. Puteti chiar sa adaugati dare de lumina la fotografii cu Expunere multipla (mai luminos) sau sa creati o Prezentare de diapozitive cu sunet, direct in aparatul foto. Adio zile cu fotografii neclare!

PORTRETE PERFECTE, REALIZATE MAI SIMPLU

Sistemul Portret inteligent faciliteaza realizarea portretelor magulitoare ale familiei si prietenilor. Acesta activeaza caracteristici precum AF prioritate fata, care detecteaza automat zona fetei subiectului si focalizeaza pe aceasta. Chiar daca subiectul se misca sau schimbati compozitia fotografiei, sistemul va retine automat focalizarea pe fata acestuia. Modul Zambet actioneaza obturatorul cand detecteaza zambetul subiectului, in timp ce Avertizare clipire va instiinteaza imediat daca subiectul a clipit in timp ce era fotografiat, astfel incat sa puteti reface fotografia. Functia Incadrare fata sub apa va scuteste de la a va uda cand fotografiati la piscina sau la plaja, realizand automat fotografii subacvatice atunci cand detecteaza fetele oamenilor.

FOCALIZARE PRECISA FIABILA

Functia Gasire tinta AF incorporata (in Modul automat) asigura focalizarea precisa in fiecare imagine. Aceasta prevede cu acuratete care va fi subiectul principal din fotografie, astfel incat veti obtine automat focalizarea prin simpla incadrare a fotografiei. Zona de focalizare este prezentata pe monitor inainte de a apasa butonul de declansare, astfel incat sa stiti cu exactitate unde va fi focalizarea principala din imagine. Pentru subiecte umane, fetele sunt prioritare pentru focalizare.

Specificatii

Tip Aparat foto digital compact

Pixeli efectivi 13,2 milioane (Prin procesarea imaginii, numarul de pixeli efectivi se poate reduce.)

Senzor imagine Tip CMOS, de 1/3,1 inci, Nr. total pixeli: aprox. 14,17 milioane

Obiectiv Obiectiv NIKKOR cu zoom optic 3x

Distanta focala De la 4,1 pana la 12,3 mm (unghi de camp echivalent cu al obiectivelor de 30–90 mm in format de 35 mm [135])

Numar f/ f/3.3 pana la 5.9

Constructie obiectiv 6 elemente in 5 grupuri

Magnificare Pana la 4× (unghi de camp echivalent cu al obiectivelor de aprox. 360 mm in format de 35 mm [135])

Reducere vibratii VR electronic (filme)

Reducere neclaritate miscare VR electronic (imagini statice)

Focalizare automata AF detectare contrast

Interval focalizare [W]: aprox. 5 cm (2 inci) la infinit, [T]: aprox. 50 cm (1 ft 8 inci) la infinit, Fotografiere close-up-uri, Fotografiere mancare, Fotografiere/filmare sub apa, Oglinda, Adaugare efect de bula, Adaugare efect de neon, Adaugare efect desen animat, Efectuare fotografii estompate, Creare efect diorama, Fotografiere miniatura film, Evidentiere culori: aprox. 5 cm (2 inci) (pozitia cu unghi larg) la infinit, (Toate distantele sunt masurate de la centrul suprafetei frontale a sticlei de protectie)

Mod Zona AF Centrala, detectare fete, gasire tinta AF

Monitor LCD TFT cu diagonala de 6,7 cm (2,7 inci), cu aprox. 230.000 puncte, strat anti-reflexie si functie de reglare a luminozitatii pe 5 niveluri

Acoperire cadru Aprox. 96% pe orizontala si pe verticala (comparativ cu imaginea reala)

Acoperire cadru (mod redare) Aprox. 100% pe orizontala si pe verticala (comparativ cu imaginea reala)

Suporturi de stocare SD, SDHC, SDXC, memorie interna (aprox. 22 MB)

Sistem de fisiere Compatibil DCF si Exif 2.3

Stocare - format fisier Imagini statice: JPEG Mesaje vocale: WAV Filme: MP4 (Video: H.264/MPEG-4 AVC, Audio: AAC stereo)

Dimensiune imagine (pixeli) 13 megapixeli [4160 x 3120], 4 megapixeli [2272 x 1704], 2 megapixeli [1600 x 1200]

Sensibilitate ISO ISO 125 pana la 1600

Masurare expunere Matriciala, central-evaluativa (zoom digital mai mic decat 2x), spot (zoom digital 2x sau mai mare)

Control expunere Expunere in mod automat program si compensare expunere (–2 – +2 EV in trepte de 1 EV)

Tip obturator Obturator mecanic si obturator electronic CMOS

Timp de expunere 1/2000 pana la 1 s, 25 s (Optiunea Adaugare dare de lumina din Alege un stil este setata pe Cer nocturn)

Autodeclansator 10 s, cronometru zambet 5 s (temporizator autoportret)

Diafragma Selectie controlata electronic a filtrului ND (–2 AV)

Interval diafragma 2 trepte (f/3.3 si f/6.6 [W])

Blit incorporat Da

Intervan blit (aprox.) [W]: 0,3 pana la 3,1 m (1 ft pana la 10 ft), [T]: 0,6 pana la 1,7 m (2 ft pana la 5 ft 6 inci)

Control blit Blit automat TTL cu pre-blituri de control

USB Conector micro-USB, port USB de mare viteza, (nu utilizati niciun alt cablu USB in afara de modelul UC-E21), accepta imprimare directa (PictBridge)

Iesire HDMI Microconector HDMI (Tip D)

Standarde Wi-Fi (Wireless LAN) IEEE 802.11b/g (protocol LAN fara fir standard)

Frecventa functionare Wi-Fi (LAN fara fir) 2412 pana la 2462 MHz (1 pana la 11 canale)

Securitate Wi-Fi (LAN fara fir) Sistem deschis, WPA2-PSK

Standarde Bluetooth Specificatie Bluetooth versiunea 4.1

Rezistent la apa Echivalentul clasei de protectie JIS/IEC 8 (IPX8) (in conditiile noastre de testare). Posibilitate de fotografiere/filmare subacvatica pana la o adancime de 10 m (32 ft), timp de 60 de minute.

Rezistent la praf Echivalentul clasei de protectie JIS/IEC 6 (IP6X) (in conditiile noastre de testare)

Rezistent la soc A trecut conditiile noastre de testare in conformitate cu metoda MIL-STD 810F 516.5-Shock

Limbi compatibile: Araba, bengali, bulgara, chineza (simplificata si traditionala), ceha, daneza, olandeza, engleza, finlandeza, franceza, germana, greaca, hindi, maghiara, indoneziana, italiana, japoneza, coreeana, marathi, norvegiana, persana, poloneza, portugheza (europeana si braziliana), romana, rusa, sarba, spaniola, suedeza, tamila, telugu, thai, turca, ucraineana, vietnameza

Surse alimentare Un acumulator Li-ion EN-EL19 (inclus), adaptor la reteaua electrica EH-62G (disponibil separat)

Timp incarcare Aprox. 1 h 40 min (cand se utilizeaza adaptorul de incarcare la curent alternativ EH-73P / EH-73PCH si cand acumulatorul s-a descarcat complet)

Durata functionare acumulator Aprox. 220 de fotografii cand se utilizeaza acumulatorul EN-EL19

Durata efectiva de functionare a acumulatorului la inregistrari video Aprox. 1 h 30 min cand se utilizeaza acumulatorul EN-EL19

Montura trepied 1/4 (ISO 1222)

Dimensiuni (L x l x h) Aprox. 109,5 x 67 x 38 mm (4,4 x 2,7 x 1,5 inci), (fara proeminente)

Greutate Aprox. 177 g (6,3 oz), (cu acumulator si card de memorie)

Mediu de functionare - Temperatura –10 °C pana la +40 °C (14 °F pana la 104 °F) (utilizare pe uscat), 0 °C pana la 40 °C (32 °F pana la 104 °F) (utilizare subacvatica)

Mediu de functionare - Umiditate 85% sau mai putin (fara condens)

Accesorii furnizate Curea aparat foto, acumulator Li-ion EN-EL19, adaptor de incarcare la curent alternativ EH-73P, cablu USB UC-E21, perie

Vezi mai mult

  • General
    • Tip senzor
    • Rezolutie senzor Mpx
      13.2
    • Dimensiune senzor
    • Zoom optic
      3x
    • Dimensiune display (inch)
    • Filmare video
    • Subacvatic
      Da

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.