Aparat foto subacvatic Olympus TG-6, 12MP, 4K, Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Aparat foto subacvatic Olympus TG-6, 12MP, 4K, Negru de la Olympus

Caracteristici principale:

  • Calitate exceptionala imagini si video;
  • Moduri subacvatice variabile;
  • Performanta tough deplina.

Explorati lumea cu noua camera Tough!

Luati un TG-6 si incepeti propria voastra aventura. Aceasta camera este partenerul vostru ideal pentru a captura momente impresionante din calatorie, indiferent de conditiile de fotografiere. Cu ajutorul unei game largi de accesorii puteti extinde aria de experienta Tough si va puteti echipa pentru cele mai solicitante aventuri.

 

TG-6 este rezistent la apa pana la adancimi de 15m, rezistent la caderi accidentale de la inaltimi de pana la 2.1m, rezistent la praf, rezistent la inghet pana la -10°C, rezistent la strivire si dispune de tratament de acoperire impotriva aburirii, ceea ce il face rezistent si la aventuri.

   

Surprinde perfect fiecare moment

In aventurile voastre cele mai indraznete, nu stiti niciodata ce urmeaza. Combinatia dintre obiectivul de inalta rezolutie cu F2, procesorul TruePic VIII si senzorul de imagine de 12MP, va ofera libertatea de a capta imagini de inalta calitate, indiferent de conditiile de fotografiere. Chiar si in situatii in care lumina este slaba, fotografiile voastre vor fi mereu stralucitoare si frumoase.

   

Nu ratati niciodata cadrul dorit

Cand apasati butonul de declansare pana la jumatate de cursa, in mod Pro Capture, veti incepe sa preluati imagini si sa le adaugati in buffer cu 10cps. In momentul in care apasati complet butonul de declansare, incepe fotografierea continua. In acest fel, cu aceasta functie veti putea surprinde cadre pe care anterior era imposibil sa le obtineti.

 

   

Echilibrul perfect

TG-6 poate captura chiar si situatii cu luminozitate dificila, cu diferente majore intre zonele luminoase si cele intunecate: modul HDR combina patru cadre realizate cu expuneri diferite intr-o singura imagine, pentru a reda perfect zonele luminoase si intunecate ale imaginilor preluate. Va ofera libertate deplina de a recrea in mod spectaculos atat sectiunile luminoase cat si cele intunecate, gasind contrastul perfect si echilibrand zonele negre si albe.

 


 

 

 

   

Impartiti cu ceilalti momente din calatoria voastra

Obtineti control suplimentar asupra fotografiei: cu aplicatia OI.Share puteti utiliza smartphone-ul pentru control de la distanta si, in acelasi timp, puteti partaja instant experientele voastre datorita Wi-Fi-ul integrat.

   

Amintirile voastre nu au fost niciodata atat de pline de viata

Activitatile voastre vor prinde viata daca veti captura fiecare detaliu exact la momentul potrivit. Clipurile video in format 4K va permit sa inregistrati cadre uluitoare ale momentelor preferate. Sau puteti sa creati clipuri video Full HD cu pana la 120 de cadre pe secunda.

 

   

Plonjati in lumea subacvatica a lui TG-6

Aflati ce se afla sub suprafata apei. Complet etans, TG-6 este proiectat si construit astfel incat se poate utiliza pana la o adancime de 15m fara echipamente suplimentare.

   

HDR subacvatic

Modul HDR subacvatic echilibreaza perfect atat sectiunile luminoase, cat si cele intunecate, impiedicand aparitia unor diferente excesiv de mari intre zonele de alb si negru. Se vor obtine imagini subacvatice impresionante, cu o plaja dinamica larga.

   

Surprindeti lumi subacvatice fascinante

Utilizand unul dintre cele trei moduri pentru setarea balansului de alb subacvatic veti putea anima imaginile preluate, indiferent de adancimea apei. Folositi ''Shallow"(pana la o adancime de 3m) pentru a imbunatati tonurile de rosu, "Mid Range" pentru adancimi ale apei intre 3m si 15m sau "Deep" la adancimi mai mari de 15m, pentru a imbunatati tonurile de albastru.

   

Concentrati-va asupra lucrurilor importante

TG-6 va ofera libertatea de a focaliza in cel mai bun mod, in functie de fiecare situatie. Cu Focus Stacking si Focus Bracketing, camera va ofera doua moduri de lucru puternice, care va permit fie sa aveti intreaga imagine focalizata direct in camera, fie sa va creati mai tarziu un plan de focalizare mai amplu.

   

Dati calatoriei voastre atingerea finala

V-ati dorit vreodata sa alegeti un moment si sa va reamintiti ceea ce ati experimentat? Imaginile voastre in format RAW pot fi editate cu aplicatia Olympus Workspace si apoi tiparite pe hartie foto - experienta voastra va fi in acest fel deplina si va veti putea bucura mereu de aceste imagini tiparite.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip Compact Subacvatic
Continut pachet

1 x Curea de mana

1 x Aparat foto

1 x LI-92B Baterie Lithium-Ion reincarcabila

1 x F-5AC Adaptor AC

1 x Cablu USB CB-USB12

Dimensiuni (W x H x D) 113 x 32.4 x 66 mm
Greutate 253 g
Culoare Negru

SENZOR

Dimensiune senzor de imagine 1/2.33 inch
Tip senzor CMOS
Sensibilitate ISO automat 100 - 12800
Sensibilitate ISO 12800
Rezolutie senzor 12 Mpx

REZOLUTII & ZOOM

Rezolutie imagine 4000 x 3000
Rezolutie video 4K ( 2160p @ 30 fps )
Zoom optic 4x

FORMATE FISIERE

Format fisier imagine JPG RAW
Format inregistrare video H.264, MOV, MPEG4
Formate audio suportate PCM

CONECTIVITATE

Conectivitate USB Wi-Fi Micro HDMI
Wireless Da

ALIMENTARE

Tip alimentare Acumulator
Tip baterie Li-Ion reincarcabila
Tip acumulator Li-Ion
Model acumulator Li-92B
Autonomie acumulator (cadre) 340

STOCARE

Tip slot memorie SD SDXC SDHC

DISPLAY & VIZOR

Tip display LCD
Diagonala display 7.6 cm

FUNCTII

Setari predefinite

Portret

Peisaj

Noapte

Panorama

Macro

Functii

Focalizare automata

Rezistent la apa

Rezistent la praf

Rezistenta la socuri

Detectia fetei

Reducere efect ochi rosii

Rezistent la inghet

OPTICA

Stabilizator imagine Shift
Diafragma maxima: f/2.0 - f/4.9
Expunere +/- 2 EV / 1/3 trepte
Interval distanta focala (mm) 4.5 - 18

BLIT

Blit Da
Compatibilitate blit extern Da
Model blit extern compatibil FL‑36R, FL‑50R, FL‑300R, FL‑600R, FL‑700WR, FL‑900R
Vezi mai mult

  • General
    • Tip senzor
    • Rezolutie senzor Mpx
      12
    • Dimensiune senzor
    • Zoom optic
      4x
    • Filmare video
    • Subacvatic
      Da

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.