Aparat foto digital compact Sony Cyber-Shot DSC-HX99, 18MP, 4K, High zoom 30x cu stabilizare optica, Eye AF, Ecran tactil, Wi-Fi, NFC, Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Aparat foto digital compact Sony Cyber-Shot DSC-HX99, 18MP, 4K, High zoom 30x cu stabilizare optica, Eye AF, Ecran tactil, Wi-Fi, NFC, Negru de la Sony



Zoom puternic si performante serioase
In ciuda formei supercompacte, HX99 ofera imagini de inalta calitate si performante deosebite, integrand functii de nivel inalt ca zoom 24-720 mm, video 4K, focalizare automata rapida si precisa, vizor electronic OLED cu contrast ridicat, inel de control comod, ecran tactil LCD rabatabil pentru utilizare simpla.
   


Toate functiile esentiale in palma dvs.
HX99 este cea mai mica camera din lume4 cu zoom 24-720 mm1 si imortalizeaza actiunea oriunde s-ar afla. Datorita obiectivului ZEISS Vario-Sonar T 24-720 mm si functiilor de nivel inalt, precum focalizarea automata inteligenta si rapida si focalizarea automata prompta a ochilor, asigura performante deosebite in orice imprejurare.
   


Interval de zoom impresionant
   


Cu un obiectiv ZEISS Vario-Sonnar T cu marire superioara
In ciuda dimensiunii compacte, camera ofera un interval de zoom larg, de la unghi larg de 24 mm1 la teleobiectiv de 720 mm, iar cu tehnologia Clear Image Zoom, subiectul poate fi marit pastrand o inalta rezolutie, pana la 1440 mm.
   
Stabilizare optica SteadyShotTM pentru calitate
Algoritmii sofisticati si senzorul giroscopic de inalta performanta ai HX99 conlucreaza pentru a compensa tremurul camerei. Astfel se reduce semnificativ tremurul chiar si la capturari in mana la mariri de zoom superioare.
   
Zoom Assist pentru incadrarea subiectilor in miscare
Zoom Assist permite o incadrare rapida si usoara a subiectilor in miscare la intervalul teleobiectivului. Alocati un buton pentru aceasta functie si apasati-l, iar camera va efectua un zoom inapoi temporar ca sa puteti gasi si reincadra subiectul.
   


Imagini frumoase si clare
   


Video de inalta rezolutie 4K2 3 si imagini statice exceptionale
Tehnologia de imagistica avansata ofera calitate superioara a imaginii atat in filme, cat si in imaginile statice. De la portrete cu aspect natural la imagini vibrante chiar si in conditii de slaba iluminare, vei obtine imagini frumoase adaptate conditiilor de fotografiere.
   
Tehnologia avansata de procesare a imaginii ofera inalta rezolutie cu zgomot redus
Senzorul CMOS Exmor RTM cu iluminare din spate, cu rezolutie de 18,2 megapixeli, si sistemul avansat de procesare a imaginii BIONZ XTM se combina pentru a reduce zgomotul la setari ISO ridicate ca ISO6400 (extinse). Texturile fine sunt reproduse cu precizie si chiar si scenele slab iluminate pot fi capturate frumos. Si reproducerea culorilor e imbunatatita, mai ales pentru tonurile pielii.
   
Inregistrarea video 4K surprinde detalii fine
Camera inregistreaza de aproximativ 1,6 ori mai multa informatie decat este necesara in cazul filmarilor 4K, rezultatul fiind o rezolutie exceptionala cu efect redus de moar si zigzag. De asemenea, clipurile video reproduc cu precizie texturile si detaliile fine intr-o masura ce nu era posibila in format full HD.
   



Capturati momentele speciale atunci cand se intampla
Focalizarea automata rapida, combinata cu fotografierea continua de maximum 10 cps 6, va ajuta sa tineti ritmul cu subiectii in miscare, facilitand capturarea acelor momente decisive de actiune.
   
Focalizare automata inteligenta si rapida
Algoritmul de detectare spatiala a subiectului si controlul rapid al obiectivului HX99 ajuta chiar si la capturarea momentelor fugitive. Algoritmul prezice punctul de focalizare si, la semicursa declansatorului, focalizarea automata actioneaza rapid.
   
Focalizare automata a ochilor si portrete perfecte
Functia de focalizare automata a ochilor detecteaza si se concentreaza automat pe ochii subiectilor principali. Se comporta bine si in conditii dificile, ca atunci cand subiectul priveste in jos sau cand fetele sunt retroiluminate sau slab iluminate.
   
Fotografiati imagini continue pana la 155 de cadre 7
La scenele cu actiune rapida, veti aprecia capacitatile de fotografiere continua impresionante ale camerei. Chiar daca luminozitatea se modifica in timpul fotografierii, camera o ajusteaza automat pentru a oferi expunere optima. Imaginile fotografiate continuu pot fi expuse, sterse si protejate in grupuri.
   


Functii convenabile pentru o fotografiere mai usoara
O serie de functii utile sunt integrate in corpul compact al camerei si sunt concepute pentru a face fotografierea mai usoara si mai confortabila.
   
Functii tactile simple si intuitive
Touch Focus va permite sa setati focalizarea prin atingerea monitorului, in timp ce functia Touch Pad modifica focalizarea usor atunci cand glisati cu degetul pe ecranul LCD. Puteti si sa declansati obturatorul atingand ecranul LCD.
   
Ecran LCD rabatabil la 180° pentru un selfie usor
Ecranul LCD 3.0 Extrafine, cu rezolutie de 922.000 de puncte, poate fi rotit in sus pana la 180°, asadar veti putea verifica repede compozitia autoportretelor sau a fotografiilor cu prietenii.
   
Conectivitate imediata pentru partajare simpla
Compatibilitate Wi-Fi, NFCTM si Bluetooth
Puteti controla la distanta obturatorul aparatului foto, zoomul si alte operatiuni in sistem wireless de pe smartphone sau tableta cu aplicatia PlayMemories MobileTM. Puteti transfera wireless si imagini si clipuri video. Iar printr-o conexiune Bluetooth la smartphone, puteti aplica automat etichete geografice imaginilor cu locatia de inregistrare.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip Compact
Continut pachet

1 x Manual utilizare

1 x Acumulator

1 x Aparat foto

1 x Cablu miscroUSB

1 x Adaptor

Greutate 242 g
Culoare Negru

SENZOR

Dimensiune senzor de imagine 1/2.3 inch
Tip senzor CMOS
Sensibilitate ISO automat 80 - 12800
Sensibilitate ISO 12800
Rezolutie senzor 18.2 Mpx

REZOLUTII & ZOOM

Rezolutie imagine

3840 x 2160

1920 x 1080

Rezolutie video

Full HD (1080p @ 25fps)

4K ( 2160p @ 30 fps )

Zoom optic 28x

FORMATE FISIERE

Format fisier imagine JPEG RAW
Format inregistrare video XAVC AVCHD

CONECTIVITATE

Conectivitate

Bluetooth

USB

Wi-Fi

Micro USB

HDMI

Wireless Da

ALIMENTARE

Tip alimentare Acumulator
Tip acumulator Li-Ion
Model acumulator NP-BX1
Autonomie acumulator (cadre) 370

STOCARE

Tip slot memorie

MicroSD

Micro SDHC

Micro SDXC

DISPLAY & VIZOR

Tip display OLED
Diagonala display 3 inch
Tip vizor Electronic

FUNCTII

Setari predefinite Portret Peisaj
Functii Reducere efect ochi rosii

OPTICA

Stabilizator imagine Optic
Diafragma maxima f/3.5-f/6.4
Expunere +/- 3 EV in incrementi de 1/3 EV

BLIT

Blit Da
Vezi mai mult

  • General
    • Tip senzor
    • Rezolutie senzor Mpx
      18
    • Dimensiune senzor
    • Zoom optic
      28x
    • Dimensiune display (inch)
      3"
    • Filmare video

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.