Camera Vlogging Sony ZV-1, 4K, Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
3.884,37 lei
Pret 36 Rate Optimo: 142.39 lei/luna
Stoc: Intreaba
Va rugam sa ne contactati pentru a afla disponibilitatea sau termenul de livrare al acestui produs*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

ZV1BDI.EU

Garantie: 24 luni.

Adauga Extra Garantie:
Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Camera Vlogging Sony ZV-1, 4K, Negru de la Sony

 
Gandita pentru a fi indragita de creatori
Nu aveti nevoie de experienta pentru a captura clipuri video cu un aspect exceptional. Camera ZV-1 a fost creata pentru a va ajuta sa obtineti clipuri video uimitoare cu dvs. si universul dvs., fara procese de configurare complicate.

Tonuri naturale ale pielii, indiferent de subiect
Cu ZV-1, toate culorile pielii au un aspect intens, naturale si sanatos. Pentru un aspect si mai frumos, aveti la dispozitie inclusiv un mod optional pentru efectul de piele fina.
 
 
Efect Bokeh de fundal pentru un aspect profesional
Senzorul CMOS mare, de 1,0", si obiectivul cu diafragma larga ofera imagini cu efect Bokeh profesional si detalii bine definite, chiar si in conditii dificile de lumina scazuta.
 
Camera care va fixeaza privirea
Cu tehnologia AI2 va puteti baza pe faptul ca focalizarea automata va fixa fata si ochii, fara a-si abate atentia spre alte subiecte. Cand doriti sa focalizati alt subiect, trebuie doar sa il atingeti pe ecran, iar camera se va ocupa de focalizare.

Tranzitii rapide si precise ale focalizarii
Sistemul de focalizare automata hibrida rapida al camerei ZV-1 va permite sa comutati simplu si rapid focalizarea de la o fata la fundal, pentru clipuri video cu stil, care vor atrage mai multe vizionari.

Control profesional pentru Bokeh, printr-o singura atingere
Prin simpla apasare a comutatorului pentru functia Bokeh, puteti activa si dezactiva efectul Bokeh de fundal. Nu sunt necesare ajustari manuale complexe. Acum este usor sa obtineti un fundal defocalizat cu aspect profesional sau sa mentineti in focalizare intreaga scena, printr-o simpla apasare de buton.

Product Showcase, pentru clipuri cu recenzii despre produse
Setarea Product Showcase va permite sa comutati cu o singura apasare de buton la setari perfecte pentru recenziile de produse. Largeste unghiul de vizualizare si comuta focalizarea instantaneu asupra obiectului, astfel incat nu trebuie sa asteptati schimbarea focalizarii sau sa puneti mana in spatele produsului pentru a muta focalizarea pe acesta.

 
Capturati clipuri video extraordinare, oriunde mergeti
Cu ZV-1 obtineti imagini excelente in miscare. Gratie stabilizarii uimitoare, filmati materiale fluide din mers, iar cand faceti trecerea de la umbra la soare sau din interior in exterior, expunerea automata urmareste fetele pentru ca acestea sa fie mereu bine luminate.
 
Gandita pentru un sunet chiar mai bun
Puteti inregistra voci clare chiar si cand filmati in multime. Microfonul directional unic cu 3 capsule inregistreaza clar sunetul din fata camerei, ideal pentru inregistrarea de filme.
 
Paravant pentru inregistrare in aer liber
Paravantul inclus reduce zgomotul vantului pentru ca dvs. sa puteti inregistra fara griji in aer liber. Obtineti o calitate inalta a sunetului si petreceti mai putin timp cu reinregistrarea si editarea imaginilor afectate de zgomotul vantului.
   
Folositi microfonul preferat, pentru sunetul dorit
Cu o mufa pentru microfon si un adaptor multi-interfata, puteti alege unul dintre microfoanele dvs. pentru a obtine exact sunetul dorit.
 
Recreati lumea conform imaginatiei
Camera ZV-1 a fost conceputa pentru a realiza combinatia suprema intre simplitate si putere, deschizand oportunitati creative pe masura imaginatiei dvs.
 
Clipuri dinamice, redate cu incetinitorul
Fiecare miscare devine mai spectaculoasa cu functia de redare foarte lenta, care permite surprinderea celor mai rapide momente pentru redare cu pana la de 40 de ori mai lenta decat in timp real.
 
Inregistrare cu interval pentru un efect cinematic
Modul de inregistrare cu interval surprinde automat imagini cu un interval de 1 pana la 60 de secunde, pe baza carora puteti crea clipuri spectaculoase pe computer, unde norii curg precum apa si zile intregi se scurg in doar cateva secunde.
 
Obtineti imagini si clipuri video uimitoare
ZV-1 va ajuta sa capturati imagini care ies in evidenta in cronologie si in miniaturile clipurilor. Obiectivul ZEISS® 24-70mm precis duce lumina catre senzorul de imagine CMOS Exmor RS™ de 1,0", iar de procesare se ocupa puternicul procesor de imagine BIONZ X™.
 
Exprimati-va personalitatea cu efecte creative
Efectele de imagine si stilurile creative ofera posibilitati vizuale aproape nelimitate, de la simple efecte monocrome si partial color, pana la efecte complexe de miniaturizare.
 
Fotografiati, apoi partajati cu usurinta
Nu mai este nevoie sa compromiteti calitatea imaginilor folosind camera smartphone-ului dvs., pentru ca acum puteti partaja rapid continutul. ZV-1 ofera imagini uimitoare si optiuni de conectivitate perfecte, pentru o experienta de postare mai usoara.
 

Transferati instantaneu filmele pe smartphone
Aplicatia gratuita Imaging EdgeTM pentru dispozitive mobile iOS si Android7 va permite sa transferati, sa editati si sa incarcati instantaneu imaginile filmate cu camera ZV-1 pe retelele de socializare, de oriunde v-ati afla.

 

O potrivire perfecta pentru orice platforma
Folositi add-onul Movie Edit pentru a aplica un plus de stabilizare imaginilor cu mai mult tremur9 sau reincadrati si decupati clipurile video astfel incat acestea sa corespunda raporturilor populare de aspect ale retelelor de socializare.

 

Realizati usor filme verticale pentru mobil
Prin etichetarea automata a clipurilor video in format vertical, puteti sa incarcati continut personalizat pentru ecranele smartphone-urilor.

 

 
Creata pentru vlogging
Designul camerei ZV-1 faciliteaza crearea de continut exceptional, fiind gandita in special pentru selfie-uri si vlogging. Chiar pana la ultimul detaliu, scopul principal al camerei ZV-1 este acela de a crea continut care sa inspire.
 
Priviti cea mai buna versiune a dvs.
Ecranul tactil LCD inclinabil poate fi intors pe orizontala, fiind perfect pentru selfie-uri si vlogging. Fara porturi, microfoane si adaptoare de montare, acesta permite o incadrare precisa si o utilizare fluida cand va aflati in fata camerei.
 

Aflati dintr-o singura privire daca inregistrati
Este usor sa stiti cand inregistrati, cu un indicator luminos de inregistrare clar in partea din fata a camerei si este usor sa opriti inregistrarea, daca doriti. Nu veti uita niciodata din greseala sa apasati din nou pe butonul de inregistrare.

 

Maner optimizat pentru selfie-uri
Manerul cu profil mai pronuntat, cu forma ergonomica, este mai confortabil pentru fotografierea conventionala si ofera o priza stabila pentru a reduce oboseala pentru vlogging sau selfie-uri.

Functioneaza cu manere de control wireless
ZV-1 functioneaza cu manerul de fotografiere wireless Bluetooth® GP-VPT2BT, ce ofera control fara cabluri asupra zoom-ului, inregistrarii si altor functii si se transforma intr-un mini-trepied pentru fotografii stabile in regim „maini libere”.

 

 
Fotografiati ca un profesionist
Purtati in buzunar capacitatea de filmare profesionala, cu detaliile uimitoare oferit de rezolutia 4K HDR si instrumente puternice de control al expunerii, pentru continut care nu are cum sa nu impresioneze.
 

Functii profesionale pentru filmari 4K HDR
Camera ZV-1 inregistreaza clipuri video extrem de detaliate la rezolutie 4K HDR, prin esantionarea unui numar de 1,7 ori mai mare de pixeli, astfel incat sa puteti captura realitatea fara niciun compromis.

 

Gamma S-Log pentru fluxuri de lucru profesionale
Curbele gamma S-Log2 si S-Log3 sunt disponibile pentru sincronizarea imaginilor de pe mai multe camere, oferind si flexibilitate in gradarea culorilor, precum si o serie de setari pentru profilul de imagine, pentru o estetica perfecta.

 

Filtru ND incorporat
Un filtru cu densitate neutra (ND) deschide posibilitati creative prin controlul expunerii clipurilor video, imbunatatind profunzimea de camp si permitand obtinerea unor imagini magice cu timp de expunere mare ale apei, luminii si miscarii.

 

 
Imaging Edge Desktop™
Flux de lucru optim cu aplicatiile pentru desktop Imaging Edge. „Telecomanda”: controlati fotografierea in timp real; „Vizualizator”: previzualizati si selectati rapid imagini din biblioteci; „Editor”: transformati datele RAW in fotografii de inalta calitate. Scoateti maximum din fisierele Sony RAW si eficientizati procesul de productie.
 
Capture One pentru Sony
Cu Capture One Express (pentru Sony), un software gratuit, transformati datele RAW, gestionati si aveti instrumente de editare. Capture One Pro (pentru Sony), va pune la dispozitie mai multe instrumente de editare si fotografiere prin tethering.
 
     

CARACTERISTICI GENERALE

Tip Compact
Continut pachet

1 x Cablu MicroUSB

1 x Aparat foto compact

1 x Acumulator NP-BX1

1 x Paravant

1 x Adaptor paravant

Dimensiuni (W x H x D) 105.5 x 60 x 43.5 mm
Greutate 294 g
Culoare Negru

SENZOR

Tip senzor CMOS
Sensibilitate ISO automat

125-12800

100-12800

Rezolutie senzor 20.1 Mpx

REZOLUTII & ZOOM

Rezolutie imagine 3840 x 2160
Rezolutie video 4K ( 2160p @ 30 fps )
Zoom optic 2.7x
Zoom digital 11x

FORMATE FISIERE

Format fisier imagine

JPEG

RAW

Format inregistrare video

XAVC S

AVCHD

XAVG S

CONECTIVITATE

Conectivitate

USB

Wi-Fi

Jack audio 3.5 mm

Micro HDMI

Wireless Da

ALIMENTARE

Tip alimentare

Baterii

Acumulator

Tip baterie NP-BX1

STOCARE

Tip slot memorie

Micro SDHC

Micro SDXC SD

DISPLAY & VIZOR

Tip display LCD
Diagonala display 7.5 cm

FUNCTII

Setari predefinite

Portret

Peisaj

Noapte

Panorama

Macro

Alimente

Functii

Focalizare automata

Reducere zgomot de fundal

Detectia fetei

Fotografiere continua

OPTICA

Stabilizator imagine Optic
Diafragma maxima f/1.8
Interval distanta focala (mm) 9.4 - 25.7

BLIT

Blit Nu
Compatibilitate blit extern Da
Vezi mai mult

  • General
    • Tip senzor
    • Rezolutie senzor Mpx
      20.1
    • Zoom optic
      2.7x
    • Filmare video

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.