Aparat foto digital Sony DSC-HX90, 18.2MP, Wi-Fi, NFC, Black

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Aparat foto digital Sony DSC-HX90, 18.2MP, Wi-Fi, NFC, Black de la Sony

Capturati mai departe - actualizati-va perspectiva

Priviti mai bine tot ceea ce urmariti, cu camera foto digitala cea mai mica din lume1 ce include un obiectiv cu zoom optic 30x dezvoltat de Sony impreuna cu renumita companie ZEISS, un vizor clar retractabil OLED Tru-Finder si alte caracteristici pentru extinderea la scara larga a capacitatilor de fotografiere. Noua camera Sony HX90 este absolut incredibila din orice perspectiva.

Componentele calitatii complete a imaginii

Combinatia dintre un senzor de imagine CMOS de inalta performanta, un procesor de imagine cu o viteza foarte ridicata si legendarul obiectiv integreaza cele mai avansate tehnologii optice intr-o forma uimitor de compacta.

Obiectiv ZEISS Vario-Sonnar® T* cu zoom optic 30x

Mai departe, mai aproape si mai amplu

Obiectivul ZEISS Vario-Sonnar T* cu zoom optic 30x completeaza pachetul de elemente optice de inalta precizie, pentru a captura imagini clare, precise, neafectate, pe intregul interval de 24-720 mm

Elemente optice ZEISS de renume

Calitatea legendara ZEISS furnizeaza o claritate de exceptie, contrast bogat si distorsiuni minime.

Senzor CMOS Exmor R

Un senzor CMOS Exmor R cu iluminare din spate cu o rezolutie de 18,2 megapixeli efectivi absoarbe mai multa lumina pentru mai multe detalii in fiecare cadru.

Motor de procesare a imaginii BIONZ X

Reproducand detalii mai realiste si culori mai vii in imagini, cu mai putina difractie si zgomot.

 
Comandati cu incredere

Preluati instantaneu controlul asupra oricarei functii. Toate aspectele de functionare si manevrabilitate sunt gestionate in mod intuitiv, facandu-va sa indragiti aceasta camera.

Prindeti ferm si preluati controlul

Imbunatatiti operarea prin atribuirea focalizarii manuale, a zoomului in trepte sau altor functii inelului de control. De asemenea, manerul rezistent este comod de tinut in mana, pentru o stabilitate optima.

Setati asa cum doriti

Cele sapte butoane/taste personalizabile includ butonul Functie, caruia ii pot fi atribuite pana la 12 functii utilizate frecvent, precum si sase butoane/taste carora le poate fi atribuita cate o functie.

Vizualizati clar si usor ceea ce fotografiati

Monitorul LCD are flexibilitatea de a se inclina pana la 180 de grade pentru o incadrare mai usoara si mai confortabila, mai ales inainte de a fotografia din pozitii foarte joase.

 
  • Inel de control/priza fermaInel de control/priza ferma
  • Setari personalizabileSetari personalizabile
  • Monitor LCD rabatabilMonitor LCD rabatabil

Vizionare perfecta

OLED Tru-Finder

Acest vizor retractabil cu contrast ridicat OLED Tru-Finder este mult mai luminos decat vizoarele electronice conventionale, fiind perfect pentru portabilitate, siguranta si multifunctionalitate.

Focalizare automata inteligenta si rapida

Focalizare automata inteligenta extrem de rapida si precisa

Un algoritm imbunatatit de detectare spatiala a obiectelor actioneaza obiectivul cu precizie mai mare pentru a realiza focalizarea automata chiar mai rapid, si pentru a captura cu usurinta mai multe momente trecatoare.

Setati-va stilul care vi se potriveste in miscare

Obtineti mai multe optiuni pentru a filma asa cum vreti, in functie de situatie si de modul in care doriti sa va exprimati. Indiferent daca doriti doar sa partajati rapid actiunea sau sa o salvati la o rezolutie mai mare pentru a fi editata mai tarziu, puteti filma in stilul propriu, asa cum intentionati. Nu trebuie decat sa setati formatul, modul, expunerea si alte setari, si puteti sa incepeti sa filmati asa cum doriti.

Bucurati-va de filme in formate flexibile

Alegeti formatul XAVC S3 sau AVCHD pentru inregistrarea de filme la rezolutie ridicata. Puteti chiar sa inregistrati simultan actiunea in formatul de fisier MP4 comprimat si usor de utilizat pe web, pentru o partajare usoara.

Trei formate de film
 
  

Fiti creativ

Alegeti din modurile P/A/S/M (Expunere automata programata/Prioritate de diafragma/Prioritate de timp de expunere/Manual) pentru a controla expunerea si a regla estomparea fundalului in filme si fotografii.

 
 
  • Trei formate de filmTrei formate de film
  • Stabilizati filmeleStabilizati filmele
  • Moduri P/A/S/MModuri P/A/S/M
 

Capacitate ce depaseste limitele

Aratati lumii intregi cat de departe puteti merge, imediat dupa ce ati facut fotografia. Retusati fotografii, partajati in mod wireless materialele filmate, urmariti-va calatoria si distrati-va mai mult ca oricand cu camera foto.

Partajati cu usurinta - preluati controlul de la distanta

O conexiune simpla si directa va trimite imaginile cu usurinta

Utilizati functia incorporata NFC/Wi-Fi pentru a trimite fotografiile si filmele de pe camera dvs. la alte dispozitive mobile. Este suficienta o simpla atingere a dispozitivului mobil de camera pentru a realiza conexiunea.

 
 

Jucati-va cu mai multa placere

PlayMemories Camera Apps

Profitati de descarcarile PlayMemories Camera Apps, care contribuie la functionalitatea si creativitatea camerei dvs. si sunt foarte distractive.

Clic pentru a afla mai multe
 

Cel mai bun portret

Adaugati efecte prin care pielea pare mai catifelata, mai luminoasa, si efecte de reflexii artistice in ochii subiectului.

Vezi mai mult

  • General
    • Tip senzor
    • Rezolutie senzor Mpx
      18.2
    • Dimensiune senzor
    • Zoom optic
      30x
    • Dimensiune display (inch)
      3"

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.