Aparat foto digital Sony DSC-WX500, 18.2MP, Wi-Fi, NFC, White

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Aparat foto digital Sony DSC-WX500, 18.2MP, Wi-Fi, NFC, White de la Sony

Imagine cu Camera foto compacta WX500 cu zoom optic 30x

Obiectiv cu zoom 30x incorporand calitatea ZEISS

Rezultatul a peste un secol si jumatate de experienta a companiei ZEISS in optica de inalta precizie este evident: acest obiectiv de 24-720 mm reproduce portrete, prim-planuri si peisaje in toata splendoarea lor naturala din orice perspectiva, cu o claritate vie si un contrast intact. Protectia antireflexie multistrat ZEISS T* elimina eficient reflexiile parazite si petele albe ale suprafetelor.

Senzor CMOS EXMOR R pentru sensibilitate suplimentara

Cu cat un senzor primeste mai multa lumina, cu atat va fi mai frumoasa imaginea rezultata. Astfel, senzorul CMOS Exmor R cu o rezolutie de 18,2 megapixeli efectivi utilizeaza un design cu iluminare din spate, pentru a primi de patru ori mai multa lumina decat un senzor conventional, este de doua ori mai sensibil la lumina si dispune chiar si de tehnologia Sony de conversie A/D pe coloana, pentru a reduce zgomotul din imagini.

Imagine cu Camera foto compacta WX500 cu zoom optic 30x
Imagine cu Camera foto compacta WX500 cu zoom optic 30x

BIONZ X pentru mai multe detalii si mai putin zgomot

Pentru a transforma datele de la senzorul CMOS Exmor R in imagini de inalta rezolutie, procesorul de imagine BIONZ X integreaza tehnologii de reproducere a detaliilor, de reducere a difractiei si de reducere a zgomotului in functie de zona. Aceasta combinatie face posibila reproducea in timp real a unor imagini realiste, in culori si texturi mai apropiate de realitate, cu precizie exceptionala.

Monitor LCD rabatabil la 180 de grade, pentru incadrare usoara

Monitorul LCD de inalta rezolutie din partea din spate a camerei poate fi inclinat pana la 180 de grade. Asadar, cand sunteti in fata camerei, puteti vizualiza cu usurinta monitorul LCD pentru a verifica incadrarea inainte de a realiza, de exemplu, un selfie. Aceasta flexibilitate va permite, de asemenea, sa mentineti o pozitie confortabila, fara stres, in timpul monitorizarii unei scene pe care doriti sa o fotografiati dintr-o pozitie joasa.

Imagine cu Camera foto compacta WX500 cu zoom optic 30x
Imagine cu Camera foto compacta WX500 cu zoom optic 30x

Efectul de infrumusetare imbunatateste aspectul exterior

Retusati rapid in mod intuitiv aspectul de persoanelor din fotografii. Cu cele cinci moduri ale efectului de infrumusetare, puteti netezi pielea, corecta nuanta pielii, atenua o piele prea stralucitoare, mari ochii si albi dintii - toate acestea pe camera, fara a avea nevoie de un PC. Subiectii dvs. vor aprecia modul in care vor fi aproape in mod magic mai frumosi in portretele pe care le realizati.

Telecomanda printr-o singura atingere si partajare printr-o singura atingere

Telecomanda printr-o singura atingere va permite sa va utilizati smartphone-ul sau tableta ca vizor si telecomanda pentru o camera digitala, iar partajarea printr-o singura atingere va permite sa transferati fotografiile si clipurile video de pe camera. In orice caz, prin instalarea aplicatiei PlayMemories Mobile pe smartphone-ul sau tableta cu Android si functia NFC activata puteti evita procedurile complexe de configurare si puteti stabili conexiunea wireless atingand pur si simplu dispozitivul dvs. de camera. Acum sunteti gata sa controlati camera de pe smartphone pentru a face o fotografie dintr-o zona inaccesibila anterior sau pentru a participa la propria fotografie de grup, precum si pentru a o transfera imediat pe smartphone, pentru partajare pe retelele de socializare. Nu aveti NFC? Nicio problema. Puteti asocia dispozitivele si manual.

Imagine cu Camera foto compacta WX500 cu zoom optic 30x
Imagine cu Camera foto compacta WX500 cu zoom optic 30x

Moduri de expunere P/A/S/M si Photo Creativity

Exprimati-va viziunea in fotografii cu modurile Expunere automata programata (P) / Prioritate de diafragma (A) / Prioritate de timp de expunere (S) / Manual (M). Utilizati-le pentru controlul manual al expunerii, de exemplu pentru a regla estomparea fundalului. Photo Creativity va permite, de asemenea, sa efectuati reglaje in mod intuitiv pentru a modifica luminozitatea, culoarea, intensitatea si alte caracteristici ale imaginii.

Mai multe formate de film flexibile

Noul format XAVC S2 captureaza filmele cu detalii extra-fluide ale actiunii si cu sunet de inalta calitate, deosebit de fidel surselor originale. Indiferent daca filmati in format XAVC S sau in format de inalta definitie AVCHD, simultan puteti inregistra si o alta versiune a aceleiasi scene, in formatul MP4 comprimat usor de utilizat pe Web, pentru partajare comoda.

Imagine cu Camera foto compacta WX500 cu zoom optic 30x
Imagine cu Camera foto compacta WX500 cu zoom optic 30x

Continua sa functioneze energic

Nu va faceti griji ca bateria camerei s-ar putea descarca atunci cand sunteti pe drum. Bateria litiu-ion incarcata complet a camerei foto WX500 ofera suficienta putere pentru a realiza aprox. 4003 de fotografii sau pentru a inregistra aprox. 754 de minute de material video, astfel incat sa nu pierdeti nicio ocazie de a realiza fotografii excelente.

Asortati culoarea pentru a se potrivi stilului dvs.

Modelul WX500 este disponibil in culoarea neagra, alba sau rosie. De asemenea, un set compus din toc moale pentru camera de la Sony/husa pentru obiectiv/curea de umar reprezinta un accesoriu optional elegant in una dintre cele trei culori disponibile, asortate starii dvs. de spirit sau camerei foto.

Imagine cu Camera foto compacta WX500 cu zoom optic 30x
Imagine cu Camera foto compacta WX500 cu zoom optic 30x

Modul Activ inteligent previne neclaritatile

Nu va temeti sa fotografiati cu camera in mana. Modul Activ inteligent, dotat cu tehnologie Sony avansata de analizare a cadrelor si cu stabilizarea imaginii pe 5 axe, compenseaza efectul de tremur al camerei. Acest mod reduce neclaritatea care tinde sa apara in imagini la fotografierea cu camera in mana sau atunci cand incercati sa fotografiati un subiect in actiune.

Setari personalizate pentru reglaje personale

Atribuiti functiile folosite frecvent (modul de focalizare, balansul de alb, efectele de imagine etc.) butoanelor si tastelor care pot fi personalizate, pentru a accesa mai usor si mai rapid aceste functii in timp ce fotografiati. De exemplu, puteti atribui butonului de functii 12 functii, apoi apasati butonul de functii, alegeti o functie si reglati parametrii acesteia prin intermediul inelului de control sau al rotitei de control din partea posterioara.

Imagine cu Camera foto compacta WX500 cu zoom optic 30x
Imagine cu Camera foto compacta WX500 cu zoom optic 30x

Focalizare automata inteligenta extrem de rapida si precisa

Un algoritm imbunatatit de detectare spatiala a obiectelor actioneaza obiectivul cu precizie mai mare pentru a realiza focalizarea automata chiar mai rapid, si pentru a captura cu usurinta mai multe momente trecatoare.

Aplicatiile PlayMemories Camera Apps7 adauga un plus de personalitate

Imbunatatiti-va modurile de exprimare creativa cu aplicatiile PlayMemories Camera, care ofera o gama tot mai mare de aplicatii placute usor de descarcat. Nu numai ca aceste aplicatii va ofera mai multe functionalitati - ele sunt totodata cea mai buna metoda de a va personaliza camera foto pentru a atinge obiectivele dvs. de fotografiere.

Imagine cu Camera foto compacta WX500 cu zoom optic 30x
 

Senzor

TIP DE SENZOR Senzor CMOS Exmor R tip 1/2,3 (7,82 mm)
PIXELI EFECTIVI 18,2 MP


Obiectiv

TIP DE OBIECTIV Obiectiv Carl ZEISS Vario-Sonnar T*
NUMAR F F3,5 (W) - 6,4 (T)
DISTANTA FOCALA f = 4,1 -123 mm


Zoom

ZOOM OPTIC 30x
ZOOM DIGITAL (IMAGINE STATICA) Pana la 120x (VGA)
TEHNOLOGIA CLEAR IMAGE ZOOM Imagini statice: 18 M aprox. 60x/10 M aprox. 80x/5,0 M aprox. 113x/VGA aprox. 459x/13 M (16:9) aprox. 60x/2,1 M (16:9) aprox. 153x; filme: Aprox. 60x


LCD

TIP DE ECRAN 3,0'' (7,5 cm) (4:3)/921.600 de puncte/Xtra Fine/TFT LCD
CONTROL LUMINOZITATE Manual (5 etape)


Interfata

TERMINALE DE INTRARE SI IESIRE Micro HDMI, Terminal multiplu/micro USB, USB de mare viteza (USB 2.0)
CAPACITATI WIRELESS Functionalitate NFC printr-o singura atingere, Wi-Fi


Dimensiune si greutate

DIMENSIUNI (L X H X A) (CIPA) 101,6 x 58,1 x 35,5 mm
GREUTATE (CIPA) 209 g (doar corpul), 236 g (cu baterie si suport de stocare)


Stabilizare

STEADYSHOT Stabilizare optica SteadyShot


Focalizare

TIP DE FOCALIZARE Focalizare automata cu detectarea contrastului
MOD DE FOCALIZARE Focalizare automata cu un singur cadru, Focalizare automata continua


Expunerea

COMPENSAREA EXPUNERII +/-3,0 EV, trepte de 1/3 EV
MOD DE MASURARE A LUMINII Mai multe modele, Central ponderata, Punct
SENS. ISO (IMAGINE STATICA) ISO 80-12800
SENSIBILITATEA ISO (FILM) ISO 80-3200


Obturator

TIMP DE EXPUNERE iAuto (4" - 1/2000)/Program automat (1" - 1/2000)/Prioritate de diafragma (8" - 1/2000)/Prioritate de timp de expunere (30" - 1/2000)/Manual (30" - 1/2000)


Balans de alb

MODURI BALANS DE ALB Auto; Zi; Umbra; Innorat; Incandescent; Fluorescent: Alb rece; Fluorescent: Alb diurn; Fluorescent: Lumina zilei; Blit; Personalizat; O singura apasare, Setare printr-o singura apasare


Stocare media

MEDIU DE INREGISTRARE COMPATIBIL: Memory Stick Duo; Memory Stick PRO Duo; Memory Stick PRO Duo (de mare viteza); Memory Stick PROHG Duo; Memory Stick Micro; Memory Stick Micro (Mark2); card de memorie SD; card de memorie SDHC; card de memorie SDXC (UHS-I); card de memorie microSD; card de memorie microSDHC; card de memorie microSDXC


Inregistrare

FORMAT INREGISTRARE: Imagini statice: JPEG (DCF ver. 2.0, Exif ver. 2.3, compatibilitate cu MRF Baseline); Film: XAVC S, Format AVCHD compatibil cu ver. 2.0, MP4
REZOLUTIA FOTOGRAFIILOR: Mod 3:2: 16 M (4.896×3.264)/8,9 M (3.648×2.432)/4,5 M (2.592×1.728), Mod 4:3: 18 M (4.896×3.672)/10 M (3.648×2.736)/5 M (2.592×1.944)/VGA, Mod 16:9: 13 M (4.896×2.752)/7,5 M (3.648×2.056)/2,1 M (1.920×1.080), Mod 1:1: 13 M (3.664×3.664)/7,5 M (2.736×2.736)/3,7 M (1.920×1.920), Mod Vedere panoramica: superangular (7.152×1.080/4.912×1.920), standard (4.912×1.080/3.424×1.920), 360 (11.520×1.080)
MOD DE INREGISTRARE FILME: Modul NTSC: AVCHD (pana la 1.920x1.080/60p la 28 Mb/s)/XAVC S (pana la 1.920x1.080/60p la 50 Mb/s)/MP4 (pana la 1.920x1.080/60 cps la 28 Mb/s); Modul PAL: AVCHD (pana la 1.920 x1.080/50p la 28 Mb/s)/XAVC S (pana la 1.920 x1.080/50p la 50 Mb/s)/MP4 (pana la 1.920x1.080/50 cps la 28 Mb/s)


Blit incorporat

MOD BLIT INTEGRAT: Automat/Blit activat/Sincronizare lenta/Sincronizare blit spate/Blit dezactivat
TIP DE BLIT: Blit incorporat cu ridicare manuala
GAMA BLIT INTEGRAT Sensibilitate ISO automata: aprox. 0,3 m - 5,4 m (W)/aprox. 2,5 m - 3,0 m (T)


Captura

PROCESOR DE IMAGINE BIONZ X
MOD DE FILMARE Automat inteligent; Automat superior; Program automat, Prioritate de diafragma; Prioritate de timp de expunere; Expunere manuala; MR (Reapelare din memorie) 1, 2, 3; Mod Film (mod Automat inteligent/Selectarea scenei); Panorama, Selectarea scenei
VITEZA DE FOTOGR. CONTINUA (MAX.) 10 cps (pentru pana la 10 fotografii)
TEMPORIZATOR AUTOMAT Dezactivata/10 sec. / 5 s /2 sec. /3 fotografii consecutive cu 10 s 5 s sau 2 s selectabila
SELECTIE SCENA Portret; Fotografiere avansata pentru sport; Peisaj; Asfintit; Scena nocturna; Camera in mana la asfintit; Portret nocturn; Combaterea estomparii miscarii; HDR cu corectia iluminarii din spate; Mod pentru animale de companie; Gourmet; Plaja; Zapada; Artificii; Netezire piele; Sensibilitate ridicata
PHOTO CREATIVITY Da
EFECT DE IMAGINE Imagini statice: Camera foto de jucarie, Culori inspirate de stilul pop, Posterizare, Fotografie retro, Supraexpunere, Partial color, Monocrom cu contrast ridicat, Efect de neclaritate, Pictura HDR, Monocrom cu tonuri bogate, Miniatura, Acuarela, Ilustratie
PANORAMA (CAPTURA) Mod inteligent de vedere panoramica (accepta formatul 360)


Redare

MODURI REDARE Diaporama; Inainte/Inapoi (film); Stergere; Protejare; Filmare din miscare; Efect de infrumusetare; BRAVIA Sync (Control pentru HDMI); Vizualizare tip index la 9/25 de cadre


Alimentare

CONSUM DE ENERGIE (MOD CAMERA) Aprox. 1,4 W
DUR. UTIL. BAT. (CIPA, FOTOGRAFII) Pana la 400 fotografii/200 de minute


Ce este in cutie

Baterie reincarcabila NP-BX1
Adaptor c.a. AC-UB10C/UB10D
Cablu micro USB
Curea de mana
Manual de instructiuni
cablu de alimentare c.a.

Vezi mai mult

  • General
    • Tip senzor
    • Rezolutie senzor Mpx
      18.2
    • Dimensiune senzor
    • Zoom optic
      30x
    • Dimensiune display (inch)
      3"
    • Filmare video

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.