Canon Aparat foto D-SLR, EOS 700D Kit: + obiectiv 18-135 AC8596B009AA

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Aparat foto D-SLR, EOS 700D Kit: + obiectiv 18-135 AC8596B009AA de la Canon

Aparat foto D-SLR Canon EOS 700D Kit: + obiectiv 18-135 AC8596B009AA, Canon


Canon EOS 700D este un aparat foto DSLR compact, usor de utilizat si capabil de performante deosebite, fiind ideal deopotriva de fotografii amatori, fotoreporteri sau fotografi de evenimente.
Utilizarea aparatului este foarte facila, mutumita comenzilor amplasate ergonomic si a ecranului LCD tactil ce permite accesarea rapida a diferitelor functii.


Senzor CMOS de 18.5 megapixeli
Acest senzor va ofera imagini extraordinare, bogate in detalii si culori saturate chiar si atunci cand fotografiati in conditii de iluminare slaba, multumita intervalului de sensibilitate ISO 100-12,800 ce se poate extinde pana la 25,600.
Sistem de focalizare automata cu 9 puncte in cruce
Focalizati rapid si precis, chiar si pe subiectii aflati in miscare, gratie unui sistem de focalizare automata cu 9 senzori in cruce.
Fotografiere in rafala cu pana la 5 cps
Surprinde actiunea la 5 cps. Este functia ideala pentru fotoreporteri, permitand fotografierea in rafala a 22 de imagini JPG sau a 6 RAW-uri.
Filmare la rezolutie Full HD cu auto-focus continuu
Realizati filme Full HD de inalta calitate, la rezolutia de 1080p.Multumita sistemului de aufo-focus Hibrid utilizatorii se pot concentra si asupta celorlalte detalii, in timp ce camera urmareste in mod continuu subiectul. Utilizati comenzile manuale si gama cuprinzatoare de obiective EF/ EF-S pentru a obtine efecte vizuale cinematografice.
Sunet stereo cu o calitate exceptionala
EOS 650d inregistreaza sunet stereo digital fie prin cele doua microfoane aflate pe partea superioara a carcasei, fie folosind un microfon extern cu conector jack de 3,5 mm.
Exploreaza cu EOS
Doua noi modalitati de inregistrare ajuta utilizatorii incepatori sa inregistreze cu incredere in conditii de lumina redusa. Controlul HDR Backlight inregistreaza scenele dificile, supra-expuse, prin capturarea a trei expuneri diferite - sub, corecta si supra-expusa - combinandu-leiintr-o singura imagine HDR ce afiseaza toate detaliile din cadru. Modul Handheld Night Scene faciliteaza capturarea imaginilor frumoase de seara, in lumina scazuta, fara ajutorul unui trepied, fotografiind rapid patru imagini diferite, combinandu-le ulterior intr-una singura, detaliata, fara neclaritati.
• STM (Stepper Motor) ofera o autofocalizare continua si silentioasa in timpul filmarii


Vezi mai mult

  • General

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.