Aparat foto DSLR Nikon D7200, 24.2MP, Body

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Aparat foto DSLR Nikon D7200, 24.2MP, Body de la Nikon

Pasiti spre perfectiune cu aparatul foto avansat D7200. Acest DSLR agil in format DX ofera imagini statice deosebite, exceleaza la capitolul video si este complet conectat. Este rapid, versatil si pregatit sa faca fata aspiratiilor dumneavoastra.
D7200 este sinonim cu perfectiunea. Sistemul de focalizare automata de varf, mostenit de la legendarele aparate foto profesionale Nikon, asigura captarea precisa a subiectului pana la -3 EV. Meniul dedicat pentru setari de film si optiunile avansate pentru controlul audio ofera cineastilor mai multa flexibilitate. Functiile pentru fotografierea darelor de lumina si filmele cursive cu efect de trecere a timpului extind optiunile creative, iar obiectivele NIKKOR asigura obtinerea unor detalii bogate. Tehnologiile Wi-Fi si NFC incorporate faciliteaza incarcarea imaginilor statice impresionante.
Indepliniti-va aspiratiile

Ridicati stacheta calitatii fotografice, cu imagini statice si filme bogat detaliate. Obtineti fotografii de 24,2 megapixeli cu orice subiect, la o calitate perfecta pentru imprimare, precum si segmente video clare cu scene nocturne.
   
   
Performanta AF profesionala
Sistemul AF de top al aparatului foto D7200 fixeaza subiectul cu o precizie incredibila. Avand o sensibilitate de pana la -3 EV, permite o captare remarcabila a subiectului, chiar si in conditii de intuneric.
   
Excelati in lumina scazuta
Obtineti imagini mai clare, mai curate si mai bine definite la sensibilitati ISO mari. Gratie unui interval de sensibilitati ISO de 100–25600, puteti sa fotografiati cu incredere utilizand lumina disponibila.
   
Cinematografie
Inregistrati cu usurinta segmente video impresionante. Dispunand de un corp usor si de caracteristici video mostenite de la aparatele foto profesionale Nikon, D7200 este visul realizatorilor de materiale video.
   
Impartasiti-va viziunea
Tehnologiile Wi-Fi si NFC (Near Field Communication) incorporate faciliteaza incarcarea fotografiilor impresionante prin intermediul unui dispozitiv inteligent.
   
Fotografiere continua rapida

Fotografiati cu pana la 6 fps in format DX si cu pana la 7 fps in modul de decupare 1,3x. Memoria tampon de mare capacitate a aparatului foto va permite sa inregistrati pana la 27 de imagini RAW de 12 biti si pana la 100 de imagini JPEG de inalta calitate, intr-o singura serie de mare viteza.
   
 



Fotografiere continua nelimitata
Produceti fotografii spectaculoase cu dare de lumina. Fotografiati in mod de declansare continuu cu un timp de expunere de 4 secunde sau mai lung si inregistrati cate imagini va permit cardurile de memorie si durata de functionare a acumulatorului.
 



Filme cu efect de trecere a timpului
Inregistrati secvente cu efect de trecere a timpului, cu tranzitii cursive ale expunerii. Utilizati modul de „fotografiere trecere timp” al aparatului foto pentru a salva imaginile ca fisiere film si pentru a vizualiza cu redare rapida evenimentele care se deruleaza lent.
 


Picture Control 2.0
Preluati controlul deplin asupra detalierii, contrastului, luminozitatii, nuantei si saturatiei cand inregistrati imagini statice si video. Simplificati operatiile de post-productie cu setarea Uniform, pentru un interval dinamic maxim; obtineti detalii clare cu setarea Claritate. Setarile se pot ajusta vizual in timp ce fotografiati; de asemenea, puteti eficientiza procesul de fotografiere salvand diferite optiuni pentru filme si imagini statice intr-un meniu dedicat.

BLITZ


Blitz extern TTL
Blitz integrat Ridicare manuala prin actionarea butonului


ECRAN/VIZOR


Ecran LCD (inch) 3.2
Vizor Electronic
Touchscreen Nu


SENZOR


Rez. senzor (Mp) 24.2
Dimensiune senzor (mm) 23.5 x 15.6
Puncte de focalizare Se poate selecta dintre 51 sau 11 puncte de focalizare


OBIECTIV


Montura Nikon F


CAPTARE IMAGINE


Expunere 1/8000 - 30 secunde
Cadre pe secunda 6
Rezolutii foto 6000 x 4000, 4496 x 3000, 2992 x 2000, 4800 x 3200, 3600 x 2400, 2400 x 1600, 6000 x 3368, 4496 x 2528, 2992 x 1680, 4800 x 2696, 3600 x 2024, 2400 x 1344, Sensibilitate ISO 100 - 25600
Balans alb Reglare fina disponibila pentru toate optiunile, Automat, Incandescent, Fluorescent, Blit, Umbra, Presetare manuala, Lumina directa a soarelui
Declansare automata (sec) 2 / 5 / 10 sau 20 sec
Efecte foto portret; peisaj; copil; sport; prim-plan; portret de noapte; peisaj de noapte; petrecere/interior; plaja/zapada; apus; amurg/zori; portret animal de casa; lumanari; flori; culori de toamna; mancare; vedere nocturna; schita color; efect de miniaturizare; culoare selectiva; silueta; highkey; lowkey
Format poze (tip fisier) NEF (RAW), JPEG


CAPTARE FILME


Format inregistrare video Full HD
Format video MOV (H.264)
Rezolutii film 1920 x 1080 (Full HD), 1280 x 720 (HD)


CONEXIUNI


Interfata USB USB
Interfata 1 x audio line-in, 1 x audio line-out
Iesire HDMI Mini HDMI - C type
Wi-Fi 802.11 b, 802.11 g


ALTELE


Alimentare Li-Ion EN-EL15
Dimensiuni (W x D x H mm) 135.5 x 106.5 x 76
Greutate 765 g
Culoare Negru
Tip DSLR


PACHET STANDARD


Accesorii incluse Acumulator Li-ion EN-EL15
incarcator MH-25a
Capac ocular DK-5
Cablu USB
Incarcator
Vizor din cauciuc DK-23
curea AN-DC1

Vezi mai mult

  • General
    • Tip
    • Rezolutie senzor Mpx
    • Filmare video
    • Dimensiune display (inch)
    • Puncte de focalizare
      51

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.